jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):a teraz to mnie to nie obchodzi :roll::roll: za niedługo przyjdz do mnie na torta:eviltong::eviltong: i do mnie na Ewkowego torta, bo obiecala ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):i do mnie na Ewkowego torta, bo obiecala ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie nie smiej, do mnie Jabluszko ma rzut beretem, to moze wpasc na tego torta :) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Sie nie smiej, do mnie Jabluszko ma rzut beretem, to moze wpasc na tego torta :) a jabłuszko to na diecie nie jest przypadkiem?? Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):a jabłuszko to na diecie nie jest przypadkiem?? Do moich urodzin zdazy wypasc z diety ;P Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Do moich urodzin zdazy wypasc z diety ;P :grin::grin::grin: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a)::grin::grin::grin: Cssss........ bo sie wyda ;) Albo bedzie juz taka chuda, ze jej nie zaszkodzi kawalek tortu ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Cssss........ bo sie wyda ;) Albo bedzie juz taka chuda, ze jej nie zaszkodzi kawalek tortu ;) eee przeciez torty to takie dietetyczne ciacha:roll::roll::roll: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):eee przeciez torty to takie dietetyczne ciacha:roll::roll::roll: W sumie mozna zrobic i dietetyczny ;) Ale czy bedzie mial smak?? Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):W sumie mozna zrobic i dietetyczny ;) Ale czy bedzie mial smak?? marudzisz jak sobie wmowisz ze sałata tuczy to tez jej jesc nie bedziesz??:diabloti: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):marudzisz jak sobie wmowisz ze sałata tuczy to tez jej jesc nie bedziesz??:diabloti: Niczego sobie nie wmawiam, hehe, salata jest dla KROLIKA :) :diabloti: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Swoja droga, Ty ostatnio piwa odmowilas, ze dieta, a ja schudlam pijac piwo :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Swoja droga, Ty ostatnio piwa odmowilas, ze dieta, a ja schudlam pijac piwo :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja na tej diecie bylam pare dni i w sumie teraz nie jestem na diecie ijem to samo :evil_lol: wiec nie wiem czy to byla dieta :grin: ale TZ powiedzial ze schudlam :roll: chyba sciemnial ale mile to bylo:grin: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja na tej diecie bylam pare dni i w sumie teraz nie jestem na diecie ijem to samo :evil_lol: wiec nie wiem czy to byla dieta :grin: ale TZ powiedzial ze schudlam :roll: chyba sciemnial ale mile to bylo:grin: A pamietasz Bridget Jones, ksiazke, nie film, jak przyjaciel gej przez telefon zauwazyl, ze schudla? Ubawilam sie ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):A pamietasz Bridget Jones, ksiazke, nie film, jak przyjaciel gej przez telefon zauwazyl, ze schudla? Ubawilam sie ;) dzięki za sprowadzenie mnie na ziemie:watpliwy: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):dzięki za sprowadzenie mnie na ziemie:watpliwy: Oj oj oj ....... no nie to mialam na mysli....... A wiesz, co Ci powiem, tak serio? Rzezbisz cialo tak jak chcesz ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Oj oj oj ....... no nie to mialam na mysli....... A wiesz, co Ci powiem, tak serio? Rzezbisz cialo tak jak chcesz ;) :roll: nie zrozumiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie nie szkodzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Swoja droga, Ty ostatnio piwa odmowilas, ze dieta, a ja schudlam pijac piwo :diabloti: :multi::multi::multi:dokładnie ... ja tak samo miałam :p Quote
sota36 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bYLAM I UCIEKAM, JUZ 3 DZIEN LEB MNIE NA....POZALUJT MNIE!!! Quote
Yana Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 witam w ten cudowny, piątkowy, prawie weekendowy poranek :sweetCyb: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 La la la la la la la la la :) A teraz zgadniesz, co śpiewam?? Witam piąteczkowo radośnie :) Quote
apple Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Alicja napisał(a):nie stydaj ....styd masz przykryty :p;) taaaak?:roll::evil_lol: Evaxon i jbk....dostaną koopa w cztery lietery za te dyskusje o torcie....ślinotoku dostałam:mad: sota36 bYLAM I UCIEKAM, JUZ 3 DZIEN LEB MNIE NA....POZALUJT MNIE!!! Ojjjjj bidulka:glaszcze: to ten pieprzony halny:angryy: deer_1987 Dzien dobry!! Milego dnia!!! Bryyyy:multi::loveu: Iza i Avanti Doberek Jabłuszkowa! :loveu:Czesć Iza:loveu: Iv_ Cześć Dżapuszkowa :loveu: :loveu:Hej Iv:loveu: Yana witam w ten cudowny, piątkowy, prawie weekendowy poranek :sweetCyb:Witaj;) nie ma się co tak cieszyć bo jak zapewne wiesz.....prawie robi wielką różnicę:evil_lol: jbk La la la la la la la la la :smile: A teraz zgadniesz, co śpiewam?? Witam piąteczkowo radośnie :smile:A słyszałam że pilnie pracujesz:eviltong: No jak to co...to co ostatnio:evil_lol: Quote
Recommended Posts