agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple']Hmmm a masz właczone gg na dostępny?:roll: Albo jesteś ustawiona na niewidocznym....no albo podałaś zły nr gg na Dogo:roll: Jezdem niewidzialna:roll: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple']Spadam dziewczynki do obowiązków....wapdne z pracy jak czas pozwoli.....Paaaaaa całusów 102:loveu: To leć :) Będę tęsknić OKRUTNIE :) Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć Cioteczko o wielu specjalnościach! :loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple'] Effcia.....nie wierzę, ze zakupy nie poprawią Ci humoru:evil_lol: moze zbyt ubogie były :niewiem::evil_lol: w sumie tylko koszule kupilam i łóżko zamowilam :roll: czesc jabcoczku :loveu: Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='jbk']To leć :) Będę tęsknić OKRUTNIE :) nie tęsknij okrutnie bo mnie zamkna za znęcanie się nad tobą:placz: Alicja Cze żólte i czerwone suoneczka Czeeeeeść Aluś:loveu: Iza i Avanti Cześć Cioteczko o wielu specjalnościach! czeeeee moja ti ti ti cioteczko:loveu: moze zbyt ubogie były w sumie tylko koszule kupilam i łóżko zamowilam czesc jabcoczku Bosssszzz nie chciała bym Cię mieć na utrzymaniu:roll: a to wyreczko to dla kogo?:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple'] Bosssszzz nie chciała bym Cię mieć na utrzymaniu:roll: a to wyreczko to dla kogo?:diabloti: ja w sumie tez :roll::diabloti::evil_lol: a dla siebie:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 cześć kochana :multi::multi::loveu: co tu się wyprawia beze mnie? :cool3::cool3: ja bym miała taką małą prośbę...mianowicie chodzi o to że stęskniłam się za Alą i Krosiem...wrzuć tutaj jakieś zdjęcie...chociaż jedno :roll::oops: przyszłam się z Tobą posilić przed dobrym rozpoczęciem tego dnia :) Quote
apple Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Kochane moje! pojawiam sie i znikam.........bo wpada psiapsióleczka na kaffkę:loveu: Odpiszę Wam z pracy....Zonkilka dla Ciebie też coś sie skołuje wieczorkiem;) Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Żonkilka! Zaśliniłam się!!! :placz: Cześć Jabco! :loveu: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jako ze japko olalo żółtego gilka to ja zgarniam to pyszne śniadanko :sabber: Quote
apple Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Żonkilka! Zaśliniłam się!!! :placz: Cześć Jabco! :loveu: Ty masz chyba nadwrażliwe slinianki:evil_lol: evaxon jako ze japko olalo żółtego gilka to ja zgarniam to pyszne śniadanko Nikogo nie olałam, tylko musiałam śmigać:roll: jbk Jabłuszkowa Nie jest Ci za ciepło? Boszzz...rozebrała mnie:placz: Quote
Yana Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ślicznego masz tego boksia :loveu: ach jak ja lubię żółte boksie :evil_lol: pręgowane też, ale do żółtych mam sentyment :loveu: Quote
apple Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Yana napisał(a):ślicznego masz tego boksia :loveu: ach jak ja lubię żółte boksie :evil_lol: pręgowane też, ale do żółtych mam sentyment :loveu: ochhhhh dziekuję:loveu: Twój na avatarku też cudnie wyglada.....i ten języczek:loveu: Witam u nas.....i zapraszam częściej;) Quote
Yana Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 apple napisał(a): Twój na avatarku też cudnie wyglada.....i ten języczek:loveu: no i właśnie stąd ten sentyment :loveu: i oglądanie się za wszystkimi boksiami, nawet jak samochód prowadzę :evil_lol: a my zapraszamy do nas :p Yanusia małpa moja kochana Quote
aneczka23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale tu rozpusta od rana, aż ślinotok mi się rozpoczął http://maciek.mniam.org/blog/maciek/20070608061943dsc03259.jpg , ale tak tak Yana ma rację - Krosiu to piesocudo, szkoda tylko że Pańcia Jabłkowa pokazuje Go tylko raz na rok, a potem trzeba się zadowalać maciupeńką fotecką w avatarze. :mad: Co u Was? Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Jabłuszkowa :) Nie jest Ci za ciepło? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dżapko zrobiło striptisa :evil_lol: Quote
apple Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Yana napisał(a):no i właśnie stąd ten sentyment :loveu: i oglądanie się za wszystkimi boksiami, nawet jak samochód prowadzę :evil_lol: a my zapraszamy do nas :p Yanusia małpa moja kochana O masz... ja mam to samo....juz nie raz bym zaliczyła krawężnik przez to ogladanie się za boksiami:evil_lol: aneczka23 Ale tu rozpusta od rana, aż ślinotok mi się rozpoczął http://maciek.mniam.org/blog/maciek/...43dsc03259.jpg , ale tak tak Yana ma rację - Krosiu to piesocudo, szkoda tylko że Pańcia Jabłkowa pokazuje Go tylko raz na rok, a potem trzeba się zadowalać maciupeńką fotecką w avatarze. Co u Was? Nie narzekaj.....ciesz się że w ogóle wsadzam:eviltong::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dżapko zrobiło striptisa :evil_lol:To nie ja:placz:....to DżoŁana mnie striptisnęła:roll: Normalnie.......fstydam siem:oops: credita no jakie rzeczy się tu dzieją Normalnie mówie Ci....zboczuszki tu same są:evil_lol: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wyrzuciłam dziecko na basen, żeby zają mu kompa i przyszłam ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 apple napisał(a): Nikogo nie olałam, tylko musiałam śmigać:roll: a teraz to mnie to nie obchodzi :roll::roll: za niedługo przyjdz do mnie na torta:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts