jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a):to moze na boczku ?? Jaki boczek, jak Jabłuszko się odchudza?? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):O marcheweczce możemy najwyżej pogadać ;) Tylko jak się będzie leżało na marchewce? :niedowia: :hmmmm: pewnie lepiej niż na ziarnku grochu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Jaki boczek, jak Jabłuszko się odchudza?? :crazyeye: :splat::splat::splat::splat::splat: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a)::splat::splat::splat::splat::splat: O marcheweczce możemy najwyżej pogadać ;) Tylko jak się będzie leżało na marchewce? :niedowia: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nażarłam się jak świnka i mam wyrzuty sumienia. Kto mi da klapsa?:mad: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):hmmmmmmmmmmmmmmmm... chiba pójdę zjeść... chiba...:roll: Nie jedz! Za późno!! Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Nażarłam się jak świnka i mam wyrzuty sumienia. Kto mi da klapsa?:mad: A co jadłaś? Bo ja mam rybkę w zalewie... I zastanawiam się czy ją wszamać, czy nie... :roll: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A co jadłaś? Bo ja mam rybkę w zalewie... I zastanawiam się czy ją wszamać, czy nie... :roll: Zeżarłam sześć sztuk tostów...... Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Zeżarłam sześć sztuk tostów...... hmmmmmmmmmmmmmmmm... chiba pójdę zjeść... chiba...:roll: Quote
Medorowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Tralalalala nie wiem o co chodzi, ale ważne, że jestem:grins::grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Medorowa']Tralalalala nie wiem o co chodzi, ale ważne, że jestem:grins::grins: nio :grins: ja też przyszłam :loveu: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Nażarłam się jak świnka i mam wyrzuty sumienia. Kto mi da klapsa?:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze masz zapędy SM :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dzień dobry :multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze masz zapędy SM :evil_lol: O nie, ja mam tylko sado ;)) Cześć Jabłuszko kochane :) Quote
apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Selket']To ja, ja, ja JAAAAAA:multi: Przyszłam do Ciebie:multi: Witaj Ty, Ty, TYYYYYYYY:multi: Sama powiedziałaś, że wpadniesz, hehe :diabloti:Bossszzz jakaś ty dokładna i dosłowna:roll: to na plecki się przeturlaj bo powietrza ci braknie :roll:Spoko! Mam amortyzatory:evil_lol: Ale na pleckach się można udławić ;-)to moze na boczku ?? Jaki boczek, jak Jabłuszko się odchudza?? :crazyeye:To się nazywa rozmowa o niczym:evil_lol: Medorowa Tralalalala nie wiem o co chodzi, ale ważne, że jestem:grins::grins:A czy ty kiedykolwiek wiedziałaś?:evil_lol: nio :grins: ja też przyszłam :loveu::loveu::loveu::loveu: Iv_ Dzień dobry Japelko :loveu:Czy mnie zegar nie myli:-o jonQuilla dzień dobry :multi: :laugh2_2:Cześć Sisko:loveu: O nie, ja mam tylko sado ;-)) Cześć Jabłuszko kochane :smile:czesć DżoŁanka:loveu: Składam oficjalny protest przeciwko rozmowom o jedzeniu na tym blogu!!!!:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'] Czy mnie zegar nie myli:-o nie myli :p Quote
e.v.a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 czesc japkowa:loveu::loveu::loveu::loveu: przyjdziesz na torcicho urodzinowe w czwartek:diabloti::evil_lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jak mogę nie gadać o jedzeniu, jak właśnie jem śniadanko? Quote
apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']nie myli :p To dla Ciebie już nie ma nadziei:evil_lol: WinterGirl Hi, hellO Jabłuszkowa Oooooooooooooooooooooooooooo WinterGirl:multi: Iza i Avanti Doberek Szanowna Pani :loveu:Witaj Ciotka:loveu: evaxon czesc japkowa:loveu::loveu::loveu::loveu: przyjdziesz na torcicho urodzinowe w czwartek:diabloti::evil_lol:Przyjdę popatrzyć:diabloti: jbk Jak mogę nie gadać o jedzeniu, jak właśnie jem śniadanko? Jbk, evaxon...........macie po minusie:evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Swoją drogą - podziwiam Twoje zacięcie ;) No jak sie nie zawezme to doopa...mus:roll: ja ostatnio tydzien wytrzymałam :roll::roll::roll:Effka ty nie grzesz:mad:.....grzesznico jedna:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Swoją drogą - podziwiam Twoje zacięcie ;) ja ostatnio tydzien wytrzymałam :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts