apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='aneczka23']ha, i nawet my tu byliśmy. Ja też chce dzidzie siusiającą :multi: Witajcie!:p zastanów sie o co prosisz:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Chyba mnie tu trochę nie było :roll: :roll: Ale jestem :multi: :loveu: Przyniosłam Ci coś, ale tylko trochę spróbuj :p jeden kawałek :mad: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a może masz ochotę na........:razz: mnie już ślinka pociekła :placz: :placz: trza iść i kupić pewnie :p Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jakie to szczęście, że dziś piąteczek, wreszcie sobie jutro dośpię jak należy.....................................:p Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']Chyba mnie tu trochę nie było :roll: :roll: Ale jestem :multi: :loveu: Przyniosłam Ci coś, ale tylko trochę spróbuj :p jeden kawałek :mad: Nieładnie tak się znęcać...ojjjj nieładnie :placz: a może masz ochotę na........ mnie już ślinka pociekła trza iść i kupić pewnie :pOoooo na to to to się skuszę:p Wytrzyj się.............to tak nie przystoi:evil_lol: jbk Jakie to szczęście, że dziś piąteczek, wreszcie sobie jutro dośpię jak należy.....................................Nie denerwuj mnie:placz: evaxon witaj ty moja moja moja moja Nooo dokoncz...noooo:razz: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja mogę powiedzieć co moja - MOJA IDOLKO! Quote
e.v.a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :loveu:witaj ty moja moja moja moja :roll: Quote
e.v.a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'] Nooo dokoncz...noooo:razz: :roll::roll::roll:muuuszeeee??? Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam na chwilę, bo zaraz muszę naleśników napiec sto tysięcy ;) też wstąpiłaś do tego frontu znęcających sie nade mną?:roll: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przyszłam na chwilę, bo zaraz muszę naleśników napiec sto tysięcy ;) Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']:roll::roll::roll:muuuszeeee??? Musisz:roll: Pocieszy Cię, jak powiem, że nie zjem z tego ani jednego?? niebardzo.....ale troszkę:roll: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']też wstąpiłaś do tego frontu znęcających sie nade mną?:roll: Pocieszy Cię, jak powiem, że nie zjem z tego ani jednego?? Quote
e.v.a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Musisz:roll: ty moja moja idolko Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']ty moja moja idolko tego sie nie spodziewałam:oops: jbk Upieczone Młodemu zmieściły się trzy. Chłop się spóźnia. Za 20 minut karmię psy - ale nie naleśnikami, tylko rybą - i wychodzimy na spacer Zostaw chłopu za kare zimną rybę a psom daj naleśniczki:diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_'] :facelick: :eating: Ale ty się dzisiaj narażasz:roll: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Upieczone ;) Młodemu zmieściły się trzy. Chłop się spóźnia. Za 20 minut karmię psy - ale nie naleśnikami, tylko rybą :) - i wychodzimy na spacer ;) Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Ale ty się dzisiaj narażasz:roll: Jest ryzyko jest zabawa :multi: :multi: :multi: :eating: :diabloti: jesooooooo ale bym zjadła :placz: :placz: Quote
taxelina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dobranoc.. bo wczesniej do pracy wstaje.. Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']Jest ryzyko jest zabawa :multi: :multi: :multi: :eating: :diabloti: jesooooooo ale bym zjadła :placz: :placz:Ryzykantka się znalazła:evil_lol: deer_1987 dobranoc.. bo wczesniej do pracy wstaje.. Dobranoc.....tylko nie zaśpij:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzień dobry Jabłuszkowa Śpisz jeszcze? a mówiłaś, że rano wstajesz :roll: ale to chyba jakaś plotka była :evil_lol: :cool3: :eviltong: Quote
apple Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry Jabłuszkowa Śpisz jeszcze? a mówiłaś, że rano wstajesz :roll: ale to chyba jakaś plotka była :evil_lol: :cool3: :eviltong: Dobry...moja ti ti saltelitko:loveu: No wstaję, wstaję....to żadna plotka....tylko nie buszuję po Dogo bo wiem ze o tej porze to nikogo poważnego nie ma:diabloti::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='apple']Dobry...moja ti ti saltelitko:loveu: No wstaję, wstaję....to żadna plotka....tylko nie buszuję po Dogo bo wiem ze o tej porze to nikogo poważnego nie ma:diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='apple']tego sie nie spodziewałam:oops: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:taaaaa jasne :eviltong: czesc:loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Czekałam tu na Ciebie ale nie przyszłaś :hmmmm: Quote
Recommended Posts