apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Century Gothic]Oććie na ostatki;) [/FONT] :razz: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: mniammmm śledzik ......pociekło mi po brodzie :oops:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 sota36 napisał(a):ostatki, ostatki, tralalallala![FONT=Century Gothic]Tej Pani już nie lejemy:evil_lol: [/FONT]Alicja [FONT=Arial]:razz::razz: mniammmm śledzik ......pociekło mi po brodzie :oops:[/FONT][FONT=Century Gothic]No wiesz......dziurawą brodę masz?:roll::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:oops: sie mi uloło :roll::evil_lol: Tak se myśle z kim ten Twój TZ leżał na tym stoisku :hmmmm:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 deer_1987 napisał(a):bo kiedys tam zdjecia byly zanim ich nie przenioslam :P [FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaa.............to ty już nie masz foto bloga tylko zwykłego bloga:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:oops: sie mi uloło :roll::evil_lol: Tak se myśle z kim ten Twój TZ leżał na tym stoisku :hmmmm:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bossszzzzzz....a posprzatałaś chociaż?:evil_lol: Z kim?:mad:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tej Pani już nie lejemy:evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]No wiesz......dziurawą brodę masz?:roll::evil_lol: [/FONT] nie pija juz...tralalala.... Quote
taxelina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Aha....no to dobrze wiedzieć. To powiedz mi jak ty robisz ze masz tyle stron czystej paplaniny[/FONT] bo kiedys tam zdjecia byly zanim ich nie przenioslam :P Quote
apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 sota36 napisał(a):nie pija juz...tralalala.... [FONT=Century Gothic]To dobrze bo do domu bys wracała chyba jak Łazuka:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bossszzzzzz....a posprzatałaś chociaż?:evil_lol: [FONT=Arial] starłam :p[/FONT] Z kim?:mad:[/FONT] [FONT=Arial] Mnie nie pytaj ...TZta :razz::razz:[/FONT] Quote
Kaya93 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witam po raz pierwszy :oops::cool3: śliczny ten Twój mężczyzna:loveu::eviltong: Quote
apple Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] Mnie nie pytaj ...TZta :razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hmmmm juz ja sobie z nim pogadam:mad:[/FONT] Kaya93 Witam po raz pierwszy :oops::cool3: śliczny ten Twój mężczyzna:loveu::eviltong:[FONT=Century Gothic]Witam i zapraszam ponownie:multi:[/FONT] Quote
taxelina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ahaaaaaaaa.............to ty już nie masz foto bloga tylko zwykłego bloga:evil_lol:[/FONT] No cos takiego :D z opisem "zdjecia na http://mojastrona" :P Quote
jonQuilla Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [FONT=Georgia]mili moi :) przylazłam jak zwykle z kawką ;) jak na żonkilka przystało --> kwiecistą kawką ;) :cool3::cool3: witam :loveu::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dieta makaronowa 1,5-2 kg w ciągu tygodnia Makaron nie tylko odchudza, ale i uszczęśliwia. Zawiera bowiem węglowodany złożone (w odróżnieniu od słodyczy - źródła węglowodanów prostych), które są źródłem energii oraz pod noszą poziom serotoniny w mózgu (działają jak leki antydepresyjne). W makaronie jest także dużo błonnika, skrobi, białka, żelaza i magnezu - wszystkie one mają zbawienny wpływ na przyspieszenie przemiany materii. Dieta makaronowa ma także inne, ważne zalety: jest łatwa, tania, a na przygotowanie potraw nie traci się zbyt wiele czasu. Przestrzegając jej zaleceń, w ciągu tygodnia zrzucisz 1,5-2 kg. Zasady diety makaronowej Ułóż menu dzienne nieprzekraczające 1200 kalorii. Na obiad i kolację jedz po 4 dag makaronu (waga suchego produktu) z jednym z naszych sosów. Pij dużo wody mineralnej i ziołowych herbatek (jeśli musisz pić kawę lub herbatę, to bez cukru i tylko z chudym mlekiem). Ważne: To samo co ty mogą jeść domownicy (którzy nie są na diecie) - dla nich do sosów dodaj jakieś mięso, parówki, do smażenia użyj więcej oliwy, potrawę posyp na końcu większą ilością żółtego sera. Nie przekraczaj dziennego bilansu, czyli 1200 kalorii. Jeśli masz jakieś "wolne moce", to pozwól sobie na coś szalonego, np.: kawałek drożdżowego ciasta (50 g - 180 kcal), sorbet (60 g - 70 kcal), 6 migdałów (60 kcal), kawałek czekolady (2 cząstki - 50 kcal). Całość artykułu: Dieta makaronowa - Onet.pl Zdrowie Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A! Ja sobie robiłam sosy po swojemu, nie te według przepisu, wystarczyły pomidory z puszki, czosnek, cebula, papryka, oliwki........... Mnóstwo rzeczy w sumie się nadaje :) Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):A! Ja sobie robiłam sosy po swojemu, nie te według przepisu, wystarczyły pomidory z puszki, czosnek, cebula, papryka, oliwki........... Mnóstwo rzeczy w sumie się nadaje :) I tu też o jedzeniu... :roll::shake: Quote
apple Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 deer_1987 napisał(a):No cos takiego :D z opisem "zdjecia na http://mojastrona" :P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jonQuilla [FONT=Georgia]mili moi :smile: przylazłam jak zwykle z kawką ;-) jak na żonkilka przystało --> kwiecistą kawką ;-) :cool3::cool3:[/FONT][FONT=Century Gothic]Oooo jak mi tego brakowało:loveu:[/FONT] jbk A! Ja sobie robiłam sosy po swojemu, nie te według przepisu, wystarczyły pomidory z puszki, czosnek, cebula, papryka, oliwki........... Mnóstwo rzeczy w sumie się nadaje :smile:[FONT=Century Gothic]Ooooooooo no niemożliwe....dieta kluchowa...na prawdę...myśalałam że nie doczekam tej pieknej chwili:loveu:[/FONT] Iza i Avanti Cześć Krosiowa Pani! :loveu:[FONT=Century Gothic]Moja Doroga:loveu:[/FONT] deer_1987 i jakie plany na dzis masz? :-D [FONT=Century Gothic]Przede wszystkim nie przemęczyć się:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Buziaczka Ci przyszłam dać IDOLKO :) MMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUA! Quote
apple Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Buziaczka Ci przyszłam dać IDOLKO :) MMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUA! NO! Bo już myslałam ze przestałaś mnie koffać:oops: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):NO! Bo już myslałam ze przestałaś mnie koffać:oops: NIGDY takie coś nie nastąpi :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):NIGDY takie coś nie nastąpi :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kamień spadł mi z serca:roll: Quote
Recommended Posts