Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 lv ==> :calus::calus::calus: ... ja tes fcem wiosne ;) Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):buahahahahahahahahahh :D:D:D:D:D:D plasiam, ze siem zapomnialam troszeczke :diabloti: jbk - niemozliwa jestes :loveu: no wsumie taaak - wiek juz ten co powinien byc, facet hmmm, chyba ten :evil_lol: tylko wpadac :grins: ty ? ile ty masz lat ??? :eviltong: tak sie nieskromnie spytam :razz: No cóż, nie jest to powód do chwały wprawdzie...... ale wstydzić się nie zamierzam, mam 32 lata a mój potomek tego roku - 15 :diabloti: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):lv ==> :calus::calus::calus: ... ja tes fcem wiosne ;) A ja chcę zimę jeszcze miesiąc oglądać ;) Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jbk a czego ty kobietko masz sie wstydzic co ??? wlasnego kochanego potomka ?? stalo sie, wazne ze jestescie szczesliwi - tak przypuszczam :) Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga K']lv ==> :calus::calus::calus: ... ja tes fcem wiosne ;) :loveu: to przyniosłam Ci mleczyk to taka pierwsza oznaka wiosny ;) może już pod śniegiem mają pączki, kto wie :razz: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: to przyniosłam Ci mleczyk to taka pierwsza oznaka wiosny ;) może już pod śniegiem mają pączki, kto wie :razz: i juz mi lepiej :grins: oby mialy paczki pod sniegiem i oby paczki przetrwaly ehhhh ale ja juz sobie tklumacze, ze wiosna tuz tuz :) tylko czym ja bede aportowac mojemu fafelcowi wtedy, jak znikna kulki sniegowe :razz: dziekuje za mlecyka ;) Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):jbk a czego ty kobietko masz sie wstydzic co ??? wlasnego kochanego potomka ?? stalo sie, wazne ze jestescie szczesliwi - tak przypuszczam :) Z potomka to dumna jestem tak, że puchnę ;) Ale niektórzy są oburzeni, że tak wcześnie zaczęłam ;) Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zwiedziona od dawna od samoyedkow jestem tu :D Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):i juz mi lepiej :grins: oby mialy paczki pod sniegiem i oby paczki przetrwaly ehhhh ale ja juz sobie tklumacze, ze wiosna tuz tuz :) tylko czym ja bede aportowac mojemu fafelcowi wtedy, jak znikna kulki sniegowe :razz: dziekuje za mlecyka ;) Też chłopak szaleje ze śnieżkami?? Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ojjj szaleje szaleje :grins: gdyby moje oczy mialy aparatr to byly super fotki - jak ostatnio skakal mi przed nosem za kulka z rozwianymi faflami :grins: no tylko czym ja mu bede rzucac latem :hmmmm: bo wiesz, jak mu rzucam pileczke to glupi ucieka, a jak kulke no to niema co podlapac bo to sie rozplywa, no i grzecznie do mnie przychodzi :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):ojjj szaleje szaleje :grins: gdyby moje oczy mialy aparatr to byly super fotki - jak ostatnio skakal mi przed nosem za kulka z rozwianymi faflami :grins: no tylko czym ja mu bede rzucac latem :hmmmm: bo wiesz, jak mu rzucam pileczke to glupi ucieka, a jak kulke no to niema co podlapac bo to sie rozplywa, no i grzecznie do mnie przychodzi :megagrin::megagrin::megagrin: Kwestia ćwiczeń zapewne, jak zrozumie, o co w tym biega, to i piłeczką się pobawi ;) A czemu aparatem nie popstrykasz? Quote
Medorowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witaj kochana dżapuszkowa:grins::grins: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jbk napisał(a):Kwestia ćwiczeń zapewne, jak zrozumie, o co w tym biega, to i piłeczką się pobawi ;) A czemu aparatem nie popstrykasz? no jak nie pstryka ??? !! :mad: 65 fot bylo wstawionych na nasyzm watku :mad: to malo ?? !! :razz::eviltong: a wiesz, jak aportowal kuleczkami to ja bylam przeszczesliwa i naprawde niemialam czasu myslec o tym aparacie ;) a fotki bylyby suuuuupeeeerowe Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):no jak nie pstryka ??? !! :mad: 65 fot bylo wstawionych na nasyzm watku :mad: to malo ?? !! :razz::eviltong: a wiesz, jak aportowal kuleczkami to ja bylam przeszczesliwa i naprawde niemialam czasu myslec o tym aparacie ;) a fotki bylyby suuuuupeeeerowe O ilości zdjęć się nie wypowiadam, mam do wrzucenia na dogo z 1000 ;) A cały czas focę ;) I chodziło mi właśnie o to, że jak masz fajną zabawę z kuleczkami, to powinnaś popstrykać dzidziusia :)) Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Wszystko wezmę na klatę ;) Co mi zależy ;) [FONT=Century Gothic]Jejjjjuuuu....no nie chciała bym cię aż tak angażować:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Aga K']hey kobietko :) i reszta kobietek :) no bo .... no bo ..... no bo -= musialam nadrobic zaleglosci maaale kilkudniowe na dogo a coo ?? mam wpadac inna pora ??? :diabloti: [FONT=Century Gothic]wiesz co do pory to ja nie mam wymagać....tak się tylko lekko szokłam:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']bo ja chcę juz wiosnę :cry::cry::cry: i wszędzie szukam kfiatuszkuf :cry::cry::cry: wprawdzie storczyki kwitną mi na oknie, ale to nie to samo :shake:, bo za oknem biało i zima ciągle :roll: a tak w ogóle to cześć Gwiazdeczko :loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Ojjjjjjjj no to co ja Ci poradzę kochana no.....szamanką nie jestem.....niestety.... :roll: Wytrzymaj jeszcze trochę.....i bedzie słonko i traffka i kffiatki tez będą:multi:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Z potomka to dumna jestem tak, że puchnę ;) Ale niektórzy są oburzeni, że tak wcześnie zaczęłam ;) [FONT=Century Gothic]Dobra dobra, ja bym chciała wiedzieć kiedy Ci INNI zaczeli......cwaniakują bo im się upiekło:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='deer_1987']zwiedziona od dawna od samoyedkow jestem tu :D [FONT=Century Gothic]Achhhh witam witam:multi:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Medorowa']Witaj kochana dżapuszkowa:grins::grins:[FONT=Century Gothic]MADZIALENA!!!:multi: [/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [FONT=Century Gothic]Alllleeeeeście napytlowały baby:mdleje:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 HELOOOOOOOOOOOOOOO!!! Ale to niy jo ....jo była grzeczno :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='zuzolandia']HELOOOOOOOOOOOOOOO!!! Ale to niy jo ....jo była grzeczno :eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]cześć :loveu: Byłaś grzeczna bo akurat Cię nie było:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja pierdziu ale gaduly.... :crazyeye: raptem pare minut po 10 wyszłam do pracy a te tu nagadały... że też Was paluchy od tego nie bolą :eviltong::eviltong: nie chcę chyba wiedzieć co tu się działo kiedy mnie nie było :evil_lol::evil_lol: pozdrówki z piernikowa :cool3:[/FONT] [FONT=Georgia]i oczywiście dorodny pierniczek dla każdego :multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No Żonkilko mówie Ci łone są jak dzieci:evil_lol: z oka ich spuścić nie można:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Georgia]ja pierdziu ale gaduly.... :crazyeye: raptem pare minut po 10 wyszłam do pracy a te tu nagadały... że też Was paluchy od tego nie bolą :eviltong::eviltong: nie chcę chyba wiedzieć co tu się działo kiedy mnie nie było :evil_lol::evil_lol: pozdrówki z piernikowa :cool3:[/FONT] [FONT=Georgia]i oczywiście dorodny pierniczek dla każdego :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts