Iza i Avanti Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cześć Dżapko! Przeczytalam, że Alutka w nocy figlowała :evil_lol: Zuza też :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Dżapko! Przeczytalam, że Alutka w nocy figlowała :evil_lol: Zuza też :evil_lol: Telepatia siakaś? grrrrrr brak emot Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 apple napisał(a):Telepatia siakaś? grrrrrr brak emot Zgadały się czarownice małe! :diabloti: Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hejka :) buahahahahahahah :grins: Napisał evaxon wiesz co cipo........... .............wiem?? wiesz no wiesz? aj low juuuuuuuuuuuuu:loveu: [FONT=Century Gothic]Ożesz................. Qutwa............................ Aj lowju tuuuuuu:loveu: Franco jedna:loveu:[/FONT] __________________ zazdroszczem takiej milosci :grins: Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jabłuszkowa! Przyszłam do Cię z wieczora :) Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]sces pączka :razz::razz: Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Też mam pączka! Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka. Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Aga K napisał(a):czwartek jest dopiero jutro :mad::mad: dziewczyny bo pekne :mad::diabloti: Dlaczego pękniesz? Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 czwartek jest dopiero jutro :mad::mad: dziewczyny bo pekne :mad::diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Century Gothic]Dziewczyny...dziękuję za paczusie i odwiedzinki...ja dla was też mam pączusie[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']No to przesrane. Głód poczułam. [FONT=Century Gothic]To niby czemu przesrane........dawaj kanapeczkę:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dziewczyny...dziękuję za paczusie i odwiedzinki...ja dla was też mam pączusie[/FONT] No to przesrane. Głód poczułam. Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja mam pszyny chruścik:loveu::loveu::loveu: Jeden już został samotny i widzisz, oddałam Ci:loveu: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przesrane, bo o takiej porze się już nie je! Ale zapiłam piwem i pomogło ;)) [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Rrrrrrrrrrrrany! :crazyeye: Pączki! :crazyeye: Już się ześłiniłam! Cze Jabcko! :loveu: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mam pytanie - ile mogę zjeść pączków, żeby nie czuć wyrzutów sumienia potem? Quote
agbar Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czesc Jabkowa:loveu: Cos bym napisala ale chwilowo weny brak:cool1:Wiec ide se...:hand: Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Selket']A ja mam pszyny chruścik:loveu::loveu::loveu: Jeden już został samotny i widzisz, oddałam Ci:loveu: [FONT=Century Gothic]Wirtualnym nie pogardzę:diabloti: [/FONT]jbk Przesrane, bo o takiej porze się już nie je! Ale zapiłam piwem i pomogło ;-)) [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie miałam piwa....z resztą piwo tuczy:roll: Już czuję jak z każdym kęsem moja witrualna doopa rośnie:evil_lol:[/FONT] Iza i Avanti Rrrrrrrrrrrrany! :crazyeye: Pączki! :crazyeye: Już się ześłiniłam! Cze Jabcko! :loveu:[FONT=Century Gothic]Bier ile dasz rade...nie krępuj sie;)[/FONT] jbk Mam pytanie - ile mogę zjeść pączków, żeby nie czuć wyrzutów sumienia potem? [FONT=Century Gothic]Żadnego!:evil_lol:[/FONT] agbar Czesc Jabkowa:loveu: Cos bym napisala ale chwilowo weny brak:cool1:Wiec ide se...:hand:[FONT=Century Gothic]Hmmmm a dlaczego tobie zawsze akurat u mnie tej weny brakuje co?:cool1:[/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='agbar']oniesmielasz mnie :diabloti: [FONT=Century Gothic]Cieszę sie.....moze to Cię zmotywuje:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Hmmmm a dlaczego tobie zawsze akurat u mnie tej weny brakuje co?:cool1:[/FONT] oniesmielasz mnie :diabloti: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ŻADNEGO ?:crazyeye: A ja już cztery zjadłam....... Ale wiesz, znalazłam na to sposób - dziś jem TYLKO pączki :) Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']ŻADNEGO ?:crazyeye: A ja już cztery zjadłam....... Ale wiesz, znalazłam na to sposób - dziś jem TYLKO pączki :) [FONT=Century Gothic]Idź sobie:placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Jednego, malutkiego przyniosłam ;) [FONT=Century Gothic]Powiedziałam NIE! Poszła precz z tym pączkiem:mad:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 witaj Jabuszko :) ja tez mam dla Ciebie paczki :) http://www.strykowski.net/chorwacja/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg buziaki ;) Quote
Recommended Posts