jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja właśnie szamam spagetti ...mniammmmm .... i posyłam buziaka [/FONT] A ja makaronik z warzywami ;) Ale buziaka też przesyłam Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='jbk']A ja makaronik z warzywami ;) Ale buziaka też przesyłam [FONT=Arial]a dobre ?? :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]bo z warzywkami to ja ryżyk wolę ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja właśnie szamam spagetti ...mniammmmm .... i posyłam buziaka [/FONT] ty to zawsze jakies pysznosci masz ja to dzis nawet myslalam o spagetti ale braklo mi checi zeby je zrobic Quote
jbk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jak ja nie dostanę na głowę przez to dogo dziś, to chyba będzie święto................................... Ratuj, Jabłuszko!! :diabloti: Quote
apple Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [FONT=Century Gothic]Dżołanko.......ja usłyszałam to twoje wołanie więc jestem.........ja juz się całkowicie rozstroiłam nerwowo przez to DOGO.:angryy: W domu mnie wcale nie chce wpuścić na stronę a w pracy i owszem:cool1:... nawet za każdym razem, tylko że muli tak jak jeszcze nigdy w zyciu:shake: Kochani cmokam was mocno i mam nadzieję, że to całe dogo się nie posypie i będę miała gdzie wrócić:roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 siemanko Japuszko Puszko :loveu::loveu: nie dąsaj sie na mła ...kcialam Ci cosik rzec u siebie ale te cholerne dogo nie chce mnie wpuscic :placz::placz:...nawet fotek mi nie laduje ..masakra :mad: ciekawe jak dlugo pozwoli mi dzisiaj tu pobyc :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Kochana! Widzę, że nie masz tyle cierpliwości, ile ja... ale moja też już się kończy! Buziam mocno! Quote
apple Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='zuzolandia']siemanko Japuszko Puszko :loveu::loveu: nie dąsaj sie na mła ...kcialam Ci cosik rzec u siebie ale te cholerne dogo nie chce mnie wpuscic :placz::placz:...nawet fotek mi nie laduje ..masakra :mad: ciekawe jak dlugo pozwoli mi dzisiaj tu pobyc :diabloti: [FONT=Century Gothic]No doooobra.....nie będę się dąsać.....ale żeby mi to było po raz ostatni:roll:[/FONT] Iza i Avanti Cześć Kochana! Widzę, że nie masz tyle cierpliwości, ile ja... ale moja też już się kończy! Buziam mocno! [FONT=Century Gothic]Witaj Słonko:loveu:......Moja jest na wyczerpaniu:cool1:[/FONT] Quote
Selket Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jabłuszko wróciło:multi::multi: :calus: :calus: Quote
apple Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Selket']Jabłuszko wróciło:multi::multi: :calus: :calus: [FONT=Century Gothic]No chyba nie na długo Dogo tak mnie wqur.....a że chyba pójdę w pizdu!:angryy:[/FONT] Quote
Selket Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No chyba nie na długo Dogo tak mnie wqur.....a że chyba pójdę w pizdu!:angryy:[/FONT] Jabłuszko :glaszcze: glaszcze: To ja pójdę z Tobą, jeśli w tym pizdu jest cicho i spokojnie:oops: Quote
apple Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Selket']Jabłuszko :glaszcze: glaszcze: To ja pójdę z Tobą, jeśli w tym pizdu jest cicho i spokojnie:oops: [FONT=Century Gothic]No to bierz manele i idziemy:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]:multi:wejszłam .....ale nie widzę emotek :mad:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Czeeeee Dżapko :loveu: :loveu: :loveu: masz siedzieć na pupie i nigdzie nie chodzić :mad: sama nie będę gwiazdorzyć :roll: jesteś mi potrzebna :eviltong: :cool3: :loveu: Quote
mar....ka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 jabłuszkowa vanidol sobie trzaśnij - nerwusie Ty jeden:diabloti: Quote
apple Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:wejszłam .....ale nie widzę emotek :mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja widzę:eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]....czasami:roflt: [/FONT]evaxon czesc japuszko :loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]witaj Ewuniu:loveu:[/FONT] Iv_ Czeeeee Dżapko :loveu: :loveu: :loveu: masz siedzieć na pupie i nigdzie nie chodzić :mad: sama nie będę gwiazdorzyć :roll: jesteś mi potrzebna :eviltong: :cool3: :loveu:[FONT=Century Gothic]Chyba mam omamy wzrokowe....możesz napisać raz jeszcze:diabloti:[/FONT] majoka jabłuszkowa vanidol sobie trzaśnij - nerwusie Ty jeden:diabloti:[FONT=Century Gothic]Mówisz że pomoże.......no nie wiem:roll: Witaj Słonko:loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Działa! Działa! HURRRA!!!!!! Cześć IDOLKO :)) Quote
apple Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [FONT=Century Gothic]Jeeeeeeeeeeeeeeee! dziewczyny!!!!!!!:loveu::multi:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja widzę:eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]....czasami:roflt:[/FONT] [FONT=Century Gothic]witaj Ewuniu:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chyba mam omamy wzrokowe....możesz napisać raz jeszcze:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mówisz że pomoże.......no nie wiem:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witaj Słonko:loveu:[/FONT] Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jaaaaaaaaaaaaaaaapco! :loveu: Mycha! :loveu: Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 pojawiam sie :hand: i znikam :scared: pojawiam sie :hand: i znikam :scared: pojawiam sie :hand: i znikam :scared: Quote
jbk Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jestem tu powiedzieć Ci - najlepszego na Walęwtynki ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Najlepszego w dniu świętego jeb..niętego... Ups! :oops: Walentego! :loveu: Quote
Recommended Posts