Iza i Avanti Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cze Jabco! Poooooooooooooooooooobudka! :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabco! Poooooooooooooooooooobudka! :evil_lol: czeeeeee Jabełkowa :loveu: mnie już Iza poderwała z wyra tą swoją "pobudką" :diabloti: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jabłuszko, witam Cię pięknie w piątkowy poranek :) W perspektywie mam MNÓSTWO pracy, ale nie chce mi się na razie. Może sobie odpuszczę, HEHE :diabloti: Quote
apple Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabco! Poooooooooooooooooooobudka! :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ocipiałaś Ciotka:crazyeye::evil_lol:[/FONT] czeeeeee Jabełkowa :loveu: mnie już Iza poderwała z wyra tą swoją "pobudką" :diabloti:[FONT=Century Gothic]Długo do ciebie ten dźwięk leciał:evil_lol:[/FONT] jbk Jabłuszko, witam Cię pięknie w piątkowy poranek :smile: W perspektywie mam MNÓSTWO pracy, ale nie chce mi się na razie. Może sobie odpuszczę, HEHE :diabloti:[FONT=Century Gothic]Taaa jest taka zasada. Co musisz zrobić dzisiaj zrób jutro będziesz miała dzień wolnego:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Taaa jest taka zasada. Co musisz zrobić dzisiaj zrób jutro będziesz miała dzień wolnego:diabloti:[/FONT] Zrób za tydzień ;) Wtedy wolnego jest jeszcze więcej ;) Idę na miasto, kupić Ci coś? Quote
apple Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Zrób za tydzień ;) Wtedy wolnego jest jeszcze więcej ;) Idę na miasto, kupić Ci coś? [FONT=Century Gothic]No to to już jest lenistwo:evil_lol: tak! marcepan raz poproszę:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to to już jest lenistwo:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]tak! marcepan raz poproszę:loveu:[/FONT] Dobrze :) Ma być marcepan, będzie marcepan :) Quote
Iv_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bujać to my ale nie nas:diabloti:[/FONT] pfyyyyyyy :roll: :eviltong: :eviltong: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cze! NO CZE, MÓWIĘ! A, zapomniałam, że Ty dopiero wieczorem będziesz....... :placz::placz::placz: Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przyszłaaaam :loveu: przyszłam znowu :hand: Quote
apple Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']A może być w czekoladzie??[FONT=Century Gothic]No a jak to bez:roll:[/FONT] evaxon czesc japelkowa:loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Effcia:loveu:[/FONT] pfyyyyyyy :roll: :eviltong: :eviltong:[FONT=Century Gothic]oplułaś sie:eviltong:[/FONT] jbk Cze! NO CZE, MÓWIĘ! A, zapomniałam, że Ty dopiero wieczorem będziesz....... :placz::placz::placz:[FONT=Century Gothic]Lecytynkę?:diabloti:[/FONT] basia2202 przyszłaaaam :loveu: przyszłam znowu :hand:[FONT=Century Gothic]Widzę........całuję:loveu:[/FONT] jbk Ja tu jestem CAŁY CZAS! [FONT=Century Gothic]Gdzie? Nie widzę:shake:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nie spimy wstajemy raz dwa raz dwa poranna rozgrzewka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]..........................:hand:[/FONT] [FONT=Arial]byłam u Cia na NK :mad:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='jbk']La la la la :) Ładnie śpiewam?[/quote] :hmmmm: co to za melodia? :cool3: Quote
Selket Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :loveu::loveu::loveu:Dżapuszko:multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='evaxon']nie spimy wstajemy raz dwa raz dwa poranna rozgrzewka :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]No chyba Cię pogieło.....w sobotę to ja śpię...pffffffffff:evil_lol:[/FONT] Alicja [FONT=Arial]..........................:hand:[/FONT] [FONT=Arial]byłam u Cia na NK :mad:[/FONT][FONT=Century Gothic]Taaak? To dlaczego mi grozisz kijem?:roll:[/FONT] jbk La la la la :smile: Ładnie śpiewam? [FONT=Century Gothic]taaaaaaa:roll:[/FONT] :hmmmm: co to za melodia? :cool3:[FONT=Century Gothic]Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol:[/FONT] Selket :loveu::loveu::loveu:Dżapuszko:multi::multi::mult i: [FONT=Century Gothic]Karolajna:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Byliśmy dzisiaj na basenie całą rodzinką...super zabawa! Ala po prostu padała z zachwytu.....nic a nic się nie bała wody, brnęła w wodzie po pachy- całkiem SAMA!!! Teraz zjadła dwa rogale i kromkę z serem i padła:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bo basen to ogólnie jest dobra zabawa ;) Moja melodia to było oczywiście "pieski małe dwa" ;) Witaj Jabłuszko kochane :) Też Cię odwiedzam z talerzem w ręce ;) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]Ja lubie jeść w towarzystwie więc jem przy kompku[/FONT] :grins: Quote
Iv_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja lubie jeść w towarzystwie więc jem przy kompku[/FONT] :grins: :roll: i sypiesz okruszki w klawiaturkę :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Iv_']:roll: i sypiesz okruszki w klawiaturkę :crazyeye: :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo ....[/FONT] Quote
Recommended Posts