Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad: To nie sklerozja ...ino od 1 lipca walczyli My wespół zespół z Klocusiową w schronisku od 9 do 16 :cool1:....czytaj handlowałyśmy rasowymi psami :grins:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ale to nie zmienia faktu że o samym zajściu zapomniałaś:mad:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale to nie zmienia faktu że o samym zajściu zapomniałaś:mad:[/FONT]

[FONT=Arial]:siara: ładny księżyc dzisiaj :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:siara: ładny księżyc dzisiaj :roll:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Menrzuś robi za krecika w takich sytuacjach a ty za astronomkę:evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Witaj cie kochane:loveu::loveu::loveu: Wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:......nie było mnie dzisiaj bo miałam szalenie zagonione dzień:roll:.....i do tego ten TZ:cool1:.....ale na szczęście jutro juz idzie do pracy:diabloti:

A zagoniony dzień miałam bo.....musiałam do pracy.....zjebkę od szefa dostałam:cool1:...potem się okazało że nie słusznie:diabloti:......ojjjj jak mnie przepraszał to normalnie.....miód na moje serce:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj cie kochane:loveu::loveu::loveu: Wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:......nie było mnie dzisiaj bo miałam szalenie zagonione dzień:roll:.....i do tego ten TZ:cool1:.....ale na szczęście jutro juz idzie do pracy:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A zagoniony dzień miałam bo.....musiałam do pracy.....zjebkę od szefa dostałam:cool1:...potem się okazało że nie słusznie:diabloti:......ojjjj jak mnie przepraszał to normalnie.....miód na moje serce:diabloti:[/FONT]

Jesteś usprawiedliwiona. Ale więcej tego nie rób!!

Posted

[quote name='jbk']Jesteś usprawiedliwiona. Ale więcej tego nie rób!!
[FONT=Century Gothic]Nieee no to się juz nigdy nie powtórzy:roll:

Jestem.....mam nie umytą głowę, włosy jak słoma:roll:...chyba powinnam isć je umyć a nie klikać:roll: ale co tam......dzień jest długi:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieee no to się juz nigdy nie powtórzy:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jestem.....mam nie umytą głowę, włosy jak słoma:roll:...chyba powinnam isć je umyć a nie klikać:roll: ale co tam......dzień jest długi:evil_lol:[/FONT]

Zdążysz, nie martw się ;) Lepiej pobądź z nami..... ZE MNĄ :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Zdążysz, nie martw się ;) Lepiej pobądź z nami..... ZE MNĄ :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Mówisz?:roll: No dobra...i tak na razie nigdzie nie idę:roll:

Robisz się samolubna:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mówisz?:roll: No dobra...i tak na razie nigdzie nie idę:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Robisz się samolubna:evil_lol:[/FONT]

Wcale nie myślę o sobie, tylko O TOBIE :)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wydaje mi się...ale niech ci będzie:evil_lol:[/FONT]

Kochana, ja tylko przez Ciebie tu w ogóle wchodzę :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Kochana, ja tylko przez Ciebie tu w ogóle wchodzę :diabloti:
[FONT=Century Gothic]No wiem....w końcu to MOJA galeria:roflt:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Kochana, ja mówiłam o całej dogomanii :)[FONT=Century Gothic]aaaaaaaaaaa no to chyba zaszczyt mnie kopnął....bossszzz:loveu:[/FONT]