apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad: To nie sklerozja ...ino od 1 lipca walczyli My wespół zespół z Klocusiową w schronisku od 9 do 16 :cool1:....czytaj handlowałyśmy rasowymi psami :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale to nie zmienia faktu że o samym zajściu zapomniałaś:mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale to nie zmienia faktu że o samym zajściu zapomniałaś:mad:[/FONT] [FONT=Arial]:siara: ładny księżyc dzisiaj :roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:siara: ładny księżyc dzisiaj :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Menrzuś robi za krecika w takich sytuacjach a ty za astronomkę:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzień dobry IDOLKO :) Jak się dziś czujesz? Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przyszłam, bo zawsze tu przychodzę, nawet, jak Cię nie ma. Quote
Iv_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzień dobry Jabełeczko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witamy porannie bezśnieżnie :shake::loveu: Quote
e.v.a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 łubu dubu łubu dubu niec żyje nam apelek naszego klubu nieeeeech ży jeeee naaaammmmmm:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jabłuszkowa, kładź Alę spać i przyjdź się z nami przywitać! Quote
apple Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [FONT=Century Gothic]Witaj cie kochane:loveu::loveu::loveu: Wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:......nie było mnie dzisiaj bo miałam szalenie zagonione dzień:roll:.....i do tego ten TZ:cool1:.....ale na szczęście jutro juz idzie do pracy:diabloti: A zagoniony dzień miałam bo.....musiałam do pracy.....zjebkę od szefa dostałam:cool1:...potem się okazało że nie słusznie:diabloti:......ojjjj jak mnie przepraszał to normalnie.....miód na moje serce:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj cie kochane:loveu::loveu::loveu: Wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:......nie było mnie dzisiaj bo miałam szalenie zagonione dzień:roll:.....i do tego ten TZ:cool1:.....ale na szczęście jutro juz idzie do pracy:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A zagoniony dzień miałam bo.....musiałam do pracy.....zjebkę od szefa dostałam:cool1:...potem się okazało że nie słusznie:diabloti:......ojjjj jak mnie przepraszał to normalnie.....miód na moje serce:diabloti:[/FONT] Jesteś usprawiedliwiona. Ale więcej tego nie rób!! Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Jesteś usprawiedliwiona. Ale więcej tego nie rób!! [FONT=Century Gothic]Nieee no to się juz nigdy nie powtórzy:roll: Jestem.....mam nie umytą głowę, włosy jak słoma:roll:...chyba powinnam isć je umyć a nie klikać:roll: ale co tam......dzień jest długi:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieee no to się juz nigdy nie powtórzy:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jestem.....mam nie umytą głowę, włosy jak słoma:roll:...chyba powinnam isć je umyć a nie klikać:roll: ale co tam......dzień jest długi:evil_lol:[/FONT] Zdążysz, nie martw się ;) Lepiej pobądź z nami..... ZE MNĄ :diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Zdążysz, nie martw się ;) Lepiej pobądź z nami..... ZE MNĄ :diabloti: [FONT=Century Gothic]Mówisz?:roll: No dobra...i tak na razie nigdzie nie idę:roll: Robisz się samolubna:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mówisz?:roll: No dobra...i tak na razie nigdzie nie idę:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Robisz się samolubna:evil_lol:[/FONT] Wcale nie myślę o sobie, tylko O TOBIE :) Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Wcale nie myślę o sobie, tylko O TOBIE :) [FONT=Century Gothic]No nie wydaje mi się...ale niech ci będzie:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wydaje mi się...ale niech ci będzie:evil_lol:[/FONT] Kochana, ja tylko przez Ciebie tu w ogóle wchodzę :diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Kochana, ja tylko przez Ciebie tu w ogóle wchodzę :diabloti: [FONT=Century Gothic]No wiem....w końcu to MOJA galeria:roflt:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiem....w końcu to MOJA galeria:roflt:[/FONT] Kochana, ja mówiłam o całej dogomanii :) Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Kochana, ja mówiłam o całej dogomanii :)[FONT=Century Gothic]aaaaaaaaaaa no to chyba zaszczyt mnie kopnął....bossszzz:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts