Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak TZtowi źle, że Cię nie miał kawałek soboty, że aż urlop wziął? No no no ;) Muszę się zastanowić, czy to dobrze, czy źle ;)

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje:

czemu ja nie widziałam wcześniej??? :roll::roll::oops:

fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='clockwork']qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje:

Nie mam Twojego nr telefonu :(

Posted

Czeeeee Jabolkowa :loveu:
Imprezka udana widzę :evil_lol: Cioteczki ugoszczone :cool3: tylko biedny Krosiu taki zmaltretowany :roll: a to taaaaaaki piękny psiun :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Nie mam Twojego nr telefonu :(

ZAPISZ SE!
0700 72772 (koszt połączenia za minutę 15,00+VAT):evil_lol::evil_lol: i w każdym miescie 997 :eviltong::eviltong:

wiadomo że bym przyjechała.... nigdy nie opuszczam spotkanek :roll::roll::cool1:

a tak serio- supcio spotkanko, ale ja leżałam brzucholem do góry :diabloti: mooooże kiedyś :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ZAPISZ SE!
0700 72772 (koszt połączenia za minutę 15,00+VAT):evil_lol::evil_lol: i w każdym miescie 997 :eviltong::eviltong:

wiadomo że bym przyjechała.... nigdy nie opuszczam spotkanek :roll::roll::cool1:

a tak serio- supcio spotkanko, ale ja leżałam brzucholem do góry :diabloti: mooooże kiedyś :loveu::loveu:

Tylko 15? To rabat mam jakiś? Bo przecież ten numer to było 35+VAT :) Jak ostatnio dzwoniłam :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje:

Klockowa:mdleje: Twoja spostrzegawczosć mnie powaliła:mdleje::evil_lol:

No jak gdzie...nie było bo miałaś przypis na gg że nie ma cię dla nikogo:diabloti:

Posted

[quote name='sota36']Dzien dybry! To my Gutek&Spolka - dalej cieszymy sie z ferii !!!!
No ja też się delektuję:multi:

jbk Tak TZtowi źle, że Cię nie miał kawałek soboty, że aż urlop wziął? No no no ;-) Muszę się zastanowić, czy to dobrze, czy źle ;-)
No dobrze....ale nie mam przez to czasu na Dogo w dzień:placz:

halgre58 Witam ... :multi:
Tu też fotki ze spotkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super :multi::multi::multi:
Rozmnażają się:evil_lol:

Iv_ Czeeeee Jabolkowa :loveu:
Imprezka udana widzę :evil_lol: Cioteczki ugoszczone :cool3: tylko biedny Krosiu taki zmaltretowany :roll: a to taaaaaaki piękny psiun :loveu:
Normalnie Iv mówię Ci- napastowały go na każdym kroku:evil_lol:

Buhahahahahahahahaha:roflt:

evaxon hejj hejjj jabłukowa :loveu::loveu:
Witojcie Eusiu:loveu:

Posted

[quote name='apple']No tak ale Ryan gubi bagaże a co ja zrobię bez moich wacików:evil_lol:

A tak poważnie to o czas sie rozbija:cool1:

Phi, dłużej się w katowickich korkach stoi niż do mnie z Jaworzna dojeżdża :eviltong:

Posted

[quote name='apple']
Ano...witamy:multi: Tylko z góry uprzedzamy ze u nas nie ma tyle fotek co u Jbk.......:evil_lol:

damy se rade :diabloti: u nas tez deficyt fotkowy ... czekamy na wiosne i znow bedziemy szalec :evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']Phi, dłużej się w katowickich korkach stoi niż do mnie z Jaworzna dojeżdża :eviltong:
No już nie przesadzaj:eviltong:

damy se rade :diabloti: u nas tez deficyt fotkowy ... czekamy na wiosne i znow bedziemy szalec :evil_lol:
Uffff....to dobrze....nareszcie ktos kto mnie rozumie:multi:

Helga&Ares Cześć Jabłuszko:loveu:
Heluśka:loveu:

Posted

[quote name='apple']Wybacz....zapomłam:oops:

Juz się poprawiam;)

No bo ja tu siedzę jak na szpilkach, aż mnie siedzenie zaswędziało ;)

Posted

[quote name='apple']O matko to teraz mnie wpędziłaś w poczucie winy:placz:

No przeca się mogę podrapać ;) Aż tak się nie przejmuj ;)

Posted

[quote name='jbk']No przeca się mogę podrapać ;) Aż tak się nie przejmuj ;)
No a jak Ci jakas trauma zostanie:placz: Nie nie.....biję sie w pierś:placz:

Posted

[quote name='apple']No a jak Ci jakas trauma zostanie:placz: Nie nie.....biję sie w pierś:placz:

To zafundujesz mi psychoanalityka ;) Tylko, żeby był przystojny ;)

Posted

[quote name='jbk']To zafundujesz mi psychoanalityka ;) Tylko, żeby był przystojny ;)
Na psychoanalizę to tylko do Menrzusia:evil_lol:

justysiek :hand:czesc:loveu:dawno mnie nie bylo u was:diabloti:
Anooo:mad: