jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tak TZtowi źle, że Cię nie miał kawałek soboty, że aż urlop wziął? No no no ;) Muszę się zastanowić, czy to dobrze, czy źle ;) Quote
clockwork Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje: czemu ja nie widziałam wcześniej??? :roll::roll::oops: fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='clockwork']qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje: czemu ja nie widziałam wcześniej??? :roll::roll::oops: fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic: Nie mam Twojego nr telefonu :( Quote
halgre Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witam ... :multi: Tu też fotki ze spotkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super :multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czeeeee Jabolkowa :loveu: Imprezka udana widzę :evil_lol: Cioteczki ugoszczone :cool3: tylko biedny Krosiu taki zmaltretowany :roll: a to taaaaaaki piękny psiun :loveu: Quote
clockwork Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Nie mam Twojego nr telefonu :( ZAPISZ SE! 0700 72772 (koszt połączenia za minutę 15,00+VAT):evil_lol::evil_lol: i w każdym miescie 997 :eviltong::eviltong: wiadomo że bym przyjechała.... nigdy nie opuszczam spotkanek :roll::roll::cool1: a tak serio- supcio spotkanko, ale ja leżałam brzucholem do góry :diabloti: mooooże kiedyś :loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='clockwork']ZAPISZ SE! 0700 72772 (koszt połączenia za minutę 15,00+VAT):evil_lol::evil_lol: i w każdym miescie 997 :eviltong::eviltong: wiadomo że bym przyjechała.... nigdy nie opuszczam spotkanek :roll::roll::cool1: a tak serio- supcio spotkanko, ale ja leżałam brzucholem do góry :diabloti: mooooże kiedyś :loveu::loveu: Tylko 15? To rabat mam jakiś? Bo przecież ten numer to było 35+VAT :) Jak ostatnio dzwoniłam :diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='clockwork']qffffffaaaaa.... obejrzałam fotorelacje... i ........ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Krosiu ma ogon :mdleje: czemu ja nie widziałam wcześniej??? :roll::roll::oops: fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic: Klockowa:mdleje: Twoja spostrzegawczosć mnie powaliła:mdleje::evil_lol: No jak gdzie...nie było bo miałaś przypis na gg że nie ma cię dla nikogo:diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='sota36']Dzien dybry! To my Gutek&Spolka - dalej cieszymy sie z ferii !!!! No ja też się delektuję:multi: jbk Tak TZtowi źle, że Cię nie miał kawałek soboty, że aż urlop wziął? No no no ;-) Muszę się zastanowić, czy to dobrze, czy źle ;-)No dobrze....ale nie mam przez to czasu na Dogo w dzień:placz: halgre58 Witam ... :multi: Tu też fotki ze spotkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super :multi::multi::multi:Rozmnażają się:evil_lol: Iv_ Czeeeee Jabolkowa :loveu: Imprezka udana widzę :evil_lol: Cioteczki ugoszczone :cool3: tylko biedny Krosiu taki zmaltretowany :roll: a to taaaaaaki piękny psiun :loveu:Normalnie Iv mówię Ci- napastowały go na każdym kroku:evil_lol: wiadomo że bym przyjechała.... nigdy nie opuszczam spotkanek :roll::roll::cool1:Buhahahahahahahahaha:roflt: evaxon hejj hejjj jabłukowa :loveu::loveu:Witojcie Eusiu:loveu: Quote
aneczka23 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No tak ale Ryan gubi bagaże a co ja zrobię bez moich wacików:evil_lol: A tak poważnie to o czas sie rozbija:cool1: Phi, dłużej się w katowickich korkach stoi niż do mnie z Jaworzna dojeżdża :eviltong: Quote
Tengusia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'] Ano...witamy:multi: Tylko z góry uprzedzamy ze u nas nie ma tyle fotek co u Jbk.......:evil_lol: damy se rade :diabloti: u nas tez deficyt fotkowy ... czekamy na wiosne i znow bedziemy szalec :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='aneczka23']Phi, dłużej się w katowickich korkach stoi niż do mnie z Jaworzna dojeżdża :eviltong: No już nie przesadzaj:eviltong: damy se rade :diabloti: u nas tez deficyt fotkowy ... czekamy na wiosne i znow bedziemy szalec :evil_lol:Uffff....to dobrze....nareszcie ktos kto mnie rozumie:multi: Helga&Ares Cześć Jabłuszko:loveu:Heluśka:loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ciotka! Mam maila otwartego całą dobę, obiecałaś fotki mi przesłać! Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Ciotka! Mam maila otwartego całą dobę, obiecałaś fotki mi przesłać! Wybacz....zapomłam:oops: Juz się poprawiam;) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Wybacz....zapomłam:oops: Juz się poprawiam;) No bo ja tu siedzę jak na szpilkach, aż mnie siedzenie zaswędziało ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']No bo ja tu siedzę jak na szpilkach, aż mnie siedzenie zaswędziało ;) O matko to teraz mnie wpędziłaś w poczucie winy:placz: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']O matko to teraz mnie wpędziłaś w poczucie winy:placz: No przeca się mogę podrapać ;) Aż tak się nie przejmuj ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']No przeca się mogę podrapać ;) Aż tak się nie przejmuj ;) No a jak Ci jakas trauma zostanie:placz: Nie nie.....biję sie w pierś:placz: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No a jak Ci jakas trauma zostanie:placz: Nie nie.....biję sie w pierś:placz: To zafundujesz mi psychoanalityka ;) Tylko, żeby był przystojny ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']To zafundujesz mi psychoanalityka ;) Tylko, żeby był przystojny ;) Na psychoanalizę to tylko do Menrzusia:evil_lol: justysiek :hand:czesc:loveu:dawno mnie nie bylo u was:diabloti:Anooo:mad: Quote
justysiek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :hand:czesc:loveu:dawno mnie nie bylo u was:diabloti: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']Na psychoanalizę to tylko do Menrzusia:evil_lol: Nie wiem, czy Cię będzie stać na taką ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Nie wiem, czy Cię będzie stać na taką ;) eeeee tam...mam u niego złotą kartę VIP-a:evil_lol: Quote
Recommended Posts