apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='sota36']Ano mam! Nie na darmo jezdem ruda i mam tez dlugasny kichol - jak wiedzma!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:shocked!: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='sota36']beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co Ty - u otorynolaryngologa?Nie chciałam sprawdzić czy przewidzisz jaka jest następna litera w alfabecie:evil_lol: Nic kochane muszę śmigać....................paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sota36 napisał(a):beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co Ty - u otorynolaryngologa? O mamusiu, jakież ciężkie do wymówienia słowo! Quote
sota36 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jbk napisał(a):Tia, w zaprzeszłym ;) A Jola ma jasnowidzenia :) Ano mam! Nie na darmo jezdem ruda i mam tez dlugasny kichol - jak wiedzma! Quote
sota36 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:shocked!:beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co Ty - u otorynolaryngologa? Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Nie chciałam sprawdzić czy przewidzisz jaka jest następna litera w alfabecie:evil_lol: Nic kochane muszę śmigać....................paaaaaaaaaaaaa:loveu: Tylko nie złam sobie nogi na zakręcie :) Quote
e.v.a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Byłam...widziałam i nadal nie mogę wyjść z podziwu:loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: mozesz mowic do mnie mistrzu :diabloti: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 evaxon napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly: mozesz mowic do mnie mistrzu :diabloti: MISZCZU się mówi :) Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='evaxon']:B-fly::B-fly::B-fly: mozesz mowic do mnie mistrzu :diabloti: MISZCZU:modla::modla::modla: Tylko nie złam sobie nogi na zakręcie :smile:O mało nie pizdłam:cool1: Quote
e.v.a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']MISZCZU:modla::modla::modla: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko pełne snu :loveu: Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko tam i TU :crazyeye: Czeeeeeeeeść :multi: :loveu: to byłam jaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Witaj idolko moja! Za 25 godzin ciachnę Ci pierwszą foteczkę :) HEHE :diabloti: Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko pełne snu :loveu: Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko tam i TU :crazyeye: Czeeeeeeeeść :multi: :loveu: to byłam jaaaaaaaaaaaaa :diabloti:A któżby inny miał taki głosik jbk Witaj idolko moja! Za 25 godzin ciachnę Ci pierwszą foteczkę :smile: HEHE :diabloti: Wielkie odliczanie:razz: Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Fochasz siem Że czemu niby?:hmmmm: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie no, nie będę liczyć godzin....... Wtedy wolniej czas biegnie :) Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='jbk']Nie no, nie będę liczyć godzin....... Wtedy wolniej czas biegnie :) No nie licz lepiej bo tów TZ pomysli że na jakąś randkę idziesz:evil_lol: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']No nie licz lepiej bo tów TZ pomysli że na jakąś randkę idziesz:evil_lol: E tam ;) Mężu mnie zna i wie, że czasem mi doopsko rwie gdzieś w nowe miejsce, inaczej by mnie cholera wzięła ;) Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Że czemu niby?:hmmmm: A niby skąd mam wiedzieć?? :niewiem: Kobiety dziwne są, więc sama rozumiesz..... Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='jbk']E tam ;) Mężu mnie zna i wie, że czasem mi doopsko rwie gdzieś w nowe miejsce, inaczej by mnie cholera wzięła ;) Hmmmm no to tolerancyjny chłop:roll: Tak nie pilnuje twojego doopska:diabloti: A niby skąd mam wiedzieć?? :niewiem: Kobiety dziwne są, więc sama rozumiesz..... Taaaa a ty jesteś królową tych DZIWNOŚCI:evil_lol::loveu: Dobra moje kochane - uciekam...musze na zakupki bo zdało by się cos na jutro upiec jak te dogociotki przyjadą;) Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Hmmmm no to tolerancyjny chłop:roll: Tak nie pilnuje twojego doopska:diabloti: Dobra moje kochane - uciekam...musze na zakupki bo zdało by się cos na jutro upiec jak te dogociotki przyjadą;) Jesteśmy wzajemnie tolerancyjni, on toleruje moje wypady, ja toleruję jego siedzenie na doopsku ;) Za bardzo nie przesadzaj z tym pieczeniem..... nie wiem, jak Iza, ale ja to za słodyczami średnio bardzo :) Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie Kurde, same gwiazdy mamy na dogo :diabloti: Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie Coooooo?:roll: No Ala cały czas na kolanach ale jesli tak mnie dobrze obserwujesz to zauwazysz zapewne że zawsze o tej porze idę na zkupki no chyba że tak cie ten MÓJ blask oslepia że niedowidzisz:diabloti: Aśka....no i co....cały mój plan diabli wzięli.......to co lubisz bo przecież nie podam Ci samej herbaty?:roll: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'] Taaaa a ty jesteś królową tych DZIWNOŚCI:evil_lol::loveu: No wiesz co?????????????????????? Dobra moje kochane - uciekam...musze na zakupki bo zdało by się cos na jutro upiec jak te dogociotki przyjadą;) Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie Quote
Recommended Posts