Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wyspana :p Poszłam spać wcześnie, wstała normalnie, a zuzeł chrapała do 7.00 :p Chyba mi się dziecko ciemności boi, bo dzisiaj spala przy małej lampce i było ok. Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Wyspana :p Poszłam spać wcześnie, wstała normalnie, a zuzeł chrapała do 7.00 :p Chyba mi się dziecko ciemności boi, bo dzisiaj spala przy małej lampce i było ok.Hmmmm jest to możliwe...jak spała przy lampce to cóz nie pozostaje ci nic innego jak płacić za prund:diabloti: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wypraszam sobie, nie mam zeza! No...... może niedużego :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Wypraszam sobie, nie mam zeza! No...... może niedużego :diabloti: yyyyyyyyyyy....juz nic nie mówię:roll: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']yyyyyyyyyyy....juz nic nie mówię:roll: Czemu? Mów, jest śmiesznie :) Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ......................jestem :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Czemu? Mów, jest śmiesznie :) A jak mi puścisz zezowatego bazyliszka:roll: Alicja ......................jestem :loveu::loveu::loveu:Spóźniłaś sie:roll: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pokażę Ci w sobotę zezowatego bazyliszka i ze strachu pozwolisz sobie fotek napstrykać ;) Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Pokażę Ci w sobotę zezowatego bazyliszka i ze strachu pozwolisz sobie fotek napstrykać ;):shocked!::shocked!::shocked!::shocked!: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 apple napisał(a)::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!: No dobra, OBIECUJĘ SOLENNIE, że nie rozprowadzę ich w necie ;) Wszystkie dostaną tylko uczestnicy naszej imprezki :) Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']No dobra, OBIECUJĘ SOLENNIE, że nie rozprowadzę ich w necie ;) Wszystkie dostaną tylko uczestnicy naszej imprezki :) No dobra:roll: Wpuszczę Cię na kawę:roll: i ciacho zrobie:diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :shake: nie spóźniłam ....obiadek szykowałam Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja']:shake: nie spóźniłam ....obiadek szykowałam Spóźniłaś:roll:......miałaś być pod 12:roll: eeee tam obiadek.....ty nie musisz jeść...i tak nie widać:evil_lol:;) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ale co do mnie, to ja już nie obiecuję :evil_lol: Nie przyznawaj się, bo nie dostaniesz swoich kopii :diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Pokażę Ci w sobotę zezowatego bazyliszka i ze strachu pozwolisz sobie fotek napstrykać ;) myslalam ze ze strachu narobi w gacie :diabloti::diabloti::diabloti: siemanko koffana i pamietaj ze strach ma wielkie gały :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):No dobra, OBIECUJĘ SOLENNIE, że nie rozprowadzę ich w necie ;) Wszystkie dostaną tylko uczestnicy naszej imprezki :) Ale co do mnie, to ja już nie obiecuję :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale co do mnie, to ja już nie obiecuję :evil_lol: Ożesz ty....to zostaniesz na wycieraczce:mad::evil_lol: myslalam ze ze strachu narobi w gacie :diabloti::diabloti::diabloti: siemanko koffana i pamietaj ze strach ma wielkie gały :evil_lol:no wiesz...zwieracze u mnie w najlepszym porządku:roll::evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Fajnie mi z Wami, ale spadam do domciu ;) Może będę mieć pustego kompa, to wsiądę jeszcze, ale jak nie, to widzimy się tomorrow ;) muuuuuuuuuuuuuua! Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Fajnie mi z Wami, ale spadam do domciu ;) Może będę mieć pustego kompa, to wsiądę jeszcze, ale jak nie, to widzimy się tomorrow ;) muuuuuuuuuuuuuua!leć ja też lece bo mała wstała i woła:evil_lol: No fiesz co? Na wycieraczce :crazyeye:No cooooo? Wolisz na schodach?:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Ożesz ty....to zostaniesz na wycieraczce:mad::evil_lol: no wiesz...zwieracze u mnie w najlepszym porządku:roll::evil_lol: No fiesz co? Na wycieraczce :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Fajnie mi z Wami, ale spadam do domciu ;) Może będę mieć pustego kompa, to wsiądę jeszcze, ale jak nie, to widzimy się tomorrow ;) muuuuuuuuuuuuuua! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Spóźniłaś:roll:......miałaś być pod 12:roll: no przecie było PO 12 :p eeee tam obiadek.....ty nie musisz jeść...i tak nie widać:evil_lol:;) :mad::mad::mad: Quote
mar....ka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 bry jabłuszkowa!!!!Co Ty tam znowu rozprowadzasz, pewnie mnie coś ominęło!!! Quote
Recommended Posts