jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No taaaaaaaaaaaaaa... :shake: Gdzie nie wejdę, to jedno... :evil_lol: Bo sex to zdrowie! Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No taaaaaaaaaaaaaa... :shake: Gdzie nie wejdę, to jedno... :evil_lol:A co ty ostatnio w takim nie sexownym nastroju?:roll: Quote
agbar Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dzien dobry,ze tak pozwole sobie sklamac:cool1: Pada i leje i pada i leje...pies nie chce isc na dwor....zmoknie krolewicz:cool1: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 agbar napisał(a):Dzien dobry,ze tak pozwole sobie sklamac:cool1: Pada i leje i pada i leje...pies nie chce isc na dwor....zmoknie krolewicz:cool1: Pogadaj se z nami o seksie i zaraz dzień będzie dobry, mówię Ci, Jabłuszkowa to ostatnio nam popuściła ze śmiechu ;) Tobie też się przyda :) Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Nie mogę patrzcie co znalazłam:roflt: Dlaczego faceci boją się dentysty?:razz: http://img458.imageshack.us/img458/6462/cid001001c3dc35c7b34d600301010.jpg :diabloti: buahahahahahahaha :grin: japkowa :roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 agbar napisał(a):Dzien dobry,ze tak pozwole sobie sklamac:cool1: Pada i leje i pada i leje...pies nie chce isc na dwor....zmoknie krolewicz:cool1:Hmmmm skąd ja to znam......jakbym tam była:roll: Krosiu też z królewskiej rodziny:roll: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Pogadaj se z nami o seksie i zaraz dzień będzie dobry, mówię Ci, Jabłuszkowa to ostatnio nam popuściła ze śmiechu ;) Tobie też się przyda :) No własnie...sex to wyjatkowo zabawny temat:evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 evaxon napisał(a):buahahahahahahaha :grin: japkowa :roflt::roflt::roflt: Cooooooo:roll: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Iv_ napisał(a):Gratuluję laptoka :multi: :loveu: dziękuję! bardzo się z niego cieszę!:multi: Quote
Patisa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ojjj....bo an Was nakrzyczę! gdzie foty?!:mad: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Patisa napisał(a):Ojjj....bo an Was nakrzyczę! gdzie foty?!:mad:yyyyyyyyyyyyyy..............w przyszłości:grins: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To sem jaaa :evil_lol: dominujaca dominikana :evil_lol::evil_lol: ale mosz zajefajnego topika woowo :multi: Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Cooooooo:roll: jajcooo:diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 zuzolandia napisał(a):To sem jaaa :evil_lol: dominujaca dominikana :evil_lol::evil_lol: ale mosz zajefajnego topika woowo :multi:Hahahahaha witajcie Domino:loveu: Powiem nieskromnie: WIEM:diabloti: jajcooo:diabloti:No masz a ta juz o jajkach:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):No masz a ta juz o jajkach:evil_lol: Seksowy temat dobrze zacząć od początku, czyli od jajec ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Seksowy temat dobrze zacząć od początku, czyli od jajec ;) No ja tam nie wiem czy one są tak najbardziej NA POCZĄTKU:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):No ja tam nie wiem czy one są tak najbardziej NA POCZĄTKU:evil_lol: A co było pierwsze? Kura? Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):A co było pierwsze? Kura? Raczej Kogut:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A propos kogutów ;) Przychodzi jąkała do lekarza i mówi: - Do-do-do-do-ktorze, ją-ją-kam s-się od la-la-lat i ju-już n-n-n-nie mo-mogę. Po-po-pomocy! Lekarz zbadał pacjenta i odkrył przyczynę kłopotliwego schorzenia: - Proszę pana, pana członek jest tak duży i ciężki, że obciąża nadmiernie struny głosowe i stąd jąkanie. - C-co-co m-m-m-możemy zro-zro-bić? - Mogę przeszczepić panu mniejszy organ. W miesiąc po operacji facet zdał sobie sprawę z tego, że chociaż mówi płynnie, jego życie seksualne przestało istnieć. Żona zawiedziona nowym rozmiarem jego narządu zatrzasnęła na stałe drzwi do sypialni. Postanowił więc ponownie udać się do lekarza. - Panie doktorze. Nie jąkam się już, ale co mi po tym, skoro żona mnie nie chce? Bardzo pana proszę o ponowne przeszczepienie mi tamtego prącia. - Ob-ob-ob-awiam się, że t-t-to n-n-n-nie mo-mo-żliwe. Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):A propos kogutów ;) Przychodzi jąkała do lekarza i mówi: - Do-do-do-do-ktorze, ją-ją-kam s-się od la-la-lat i ju-już n-n-n-nie mo-mogę. Po-po-pomocy! Lekarz zbadał pacjenta i odkrył przyczynę kłopotliwego schorzenia: - Proszę pana, pana członek jest tak duży i ciężki, że obciąża nadmiernie struny głosowe i stąd jąkanie. - C-co-co m-m-m-możemy zro-zro-bić? - Mogę przeszczepić panu mniejszy organ. W miesiąc po operacji facet zdał sobie sprawę z tego, że chociaż mówi płynnie, jego życie seksualne przestało istnieć. Żona zawiedziona nowym rozmiarem jego narządu zatrzasnęła na stałe drzwi do sypialni. Postanowił więc ponownie udać się do lekarza. - Panie doktorze. Nie jąkam się już, ale co mi po tym, skoro żona mnie nie chce? Bardzo pana proszę o ponowne przeszczepienie mi tamtego prącia. - Ob-ob-ob-awiam się, że t-t-to n-n-n-nie mo-mo-żliwe.Buahahahahahahahahaha............rewelacja:roflt: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To dam Ci jeszcze jednego ;) Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi: - Ja biorę sobie trutkę, dzielę na porcje i wciągam nosem. Na to druga: - A ja ćwiczę bicepsy na pułapkach. Trzecia mysz nie mówi nic i zabiera się do wychodzenia. Pozostałe pytają: - Gdzie idziesz? - Do domu, pobzykać kota. Quote
zuzolandia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 evaxon napisał(a):jajcooo:diabloti: Eff patrzy na jajccaa przez pryzmat pielegniarskiego fartuszka :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):To dam Ci jeszcze jednego ;) Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi: - Ja biorę sobie trutkę, dzielę na porcje i wciągam nosem. Na to druga: - A ja ćwiczę bicepsy na pułapkach. Trzecia mysz nie mówi nic i zabiera się do wychodzenia. Pozostałe pytają: - Gdzie idziesz? - Do domu, pobzykać kota. goopia:loveu::evil_lol: Eff patrzy na jajccaa przez pryzmat pielegniarskiego fartuszka :diabloti::diabloti:Że jak? Że do kastracji?:crazyeye: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nie no widać że tu babski temat jest na fali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts