Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]coś tu cichutko i spokojnie dlatego ja tutaj to zakłócam ;) :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Georgia]:multi::multi::multi: JABŁKOWA SZYBCIUTKO TUTAJ PRZYCHODŹ !!! :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]

dzień dobry !! :) :loveu::loveu:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

doszłam i tutaj.........
ja tu z NOWYM ROKIEM przyszłam

przeczytałam o Krosiu.....cóż miałam przeboje z Luchosławą nieszczególną al e juz jest lepiej.tyle ze pracowałam z nią...........
może za dużo uwagi mu nie poświęcasz........ i próbuje pokazać swoją wyższość w stosunku do innych psów.............. musisz go odczulać na inne psy jeśżeli tak na nie reaguje........ najlepiej odwracać uwagę czymś najlepiej pchać mu żarło.bo z pewnościa lubi:razz::razz::razz:
w odległościacvh bezpiecznych tzn. takich kiedy się nie zrywa na widok innego psa...........z czasem zmniejszać oddległości

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial];)...bzdura.....ino bardziej doświadczona :multi:[/FONT] O to to to to mi się podoba:lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]niee...wydaje Ci się i w dodatek bardzo źle :evil_lol:[/FONT] Cieszę sie że to właśnie ty goździczku wyprowadzasz mnie z tego błęda:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coś tu cichutko i spokojnie dlatego ja tutaj to zakłócam

[/FONT]

[FONT=Georgia]:multi::multi::multi: JABŁKOWA SZYBCIUTKO TUTAJ PRZYCHODŹ !!! :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]

dzień dobry !! :)
[/FONT]
No jestem jestem - co mi taki harmider tu robisz aż cię w duzym pokoju słyszę :evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Szarloteczko :razz::razz:...a ja z kawusią czekalam :roll:

witanko :loveu:jak dziś samopoczucie:razz::razz:
[/FONT] No jestem kochana ale ostatnio coś mi czasu brakuje jakoś tak słabiej zorganizowana jestem w tym nowym roku. Hmmm może to jeszcze skutki sylwestra?:roll:

Ale kawke bardzo chetnie z tobą wypiję - kawę raz proszę :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Witaj Monia:p:p cześć Madzia i jak tam doszłaś juz do siebie po sywestrze?

[quote name='BeaC']doszłam i tutaj.........
ja tu z NOWYM ROKIEM przyszłam

przeczytałam o Krosiu.....cóż miałam przeboje z Luchosławą nieszczególną al e juz jest lepiej.tyle ze pracowałam z nią...........
może za dużo uwagi mu nie poświęcasz........ i próbuje pokazać swoją wyższość w stosunku do innych psów.............. musisz go odczulać na inne psy jeśżeli tak na nie reaguje........ najlepiej odwracać uwagę czymś najlepiej pchać mu żarło.bo z pewnościa lubi:razz::razz::razz:
w odległościacvh bezpiecznych tzn. takich kiedy się nie zrywa na widok innego psa...........z czasem zmniejszać oddległości
Staram mu się poświęcać dużo czasu ale może mi się tak tylko zdaje ze ma go pod dostatkiem.:roll: dzięki spróbuję z tym żarełkiem (jemu nie zaszkodzi jest bowiem chudy jak szczapa ;)) No muszę coś z tym zrobić bo mnie to dobija :shake:

Posted

Medorowa napisał(a):
Doszłam;);):B-fly: Tylko ta pogoda mnie dobija:roll:
no mnie też wstretnie tak jakoś i zimno. Szkodzi to mojej wspaniałej osobie :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
No jestem jestem - co mi taki harmider tu robisz aż cię w duzym pokoju słyszę :evil_lol:

[FONT=Georgia]już tak mam że gdzie się pokazuje tam się robi harmider :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już tak mam że gdzie się pokazuje tam się robi harmider :evil_lol::evil_lol:[/FONT] No nie ma się czym chwalić :razz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dawaj Mala ....czekam z kaffka i serniczkiem :grins:[/FONT] Kawa dla cię :kaffee_2: :loveu: ale sernik to dawaj ty ja nie umiem piec :shake:

Posted

[quote name='apple']No nie ma się czym chwalić :razz:

[FONT=Georgia]mimo to będę ;)
to przez to że wychowałam się na krzykliwych japońskich bajkach ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mimo to będę ;)
to przez to że wychowałam się na krzykliwych japońskich bajkach ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
No i co a mówili ze jednak nie szkodzą :evil_lol: a tu proszę - żonkilkowa żywy dowód :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zwiędłam ale nie wiem w czym ;) :eviltong:[/FONT] w międzyczasie hehehe:diabloti:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]SERNIK :grins:[/FONT]

Alu ale wypiek piekny - widze że sie już poczęstowałaś ja nie zdażyłam bo mi Mikunia zjadła:evil_lol:
[quote name='_Mikuunia_']
To ja sie chetnie poczestuje am amm <mniam>
No dobra nie bede samolubem :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]zmieniam szatę ...... graficzną - hahaha
Na zielone jabłuszko :evil_lol:
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]:bigcool: :bigcool: :bigcool: Jabluszko jabluszko jabłuszko pelne snow jabłuszko tam i tu :siara: taka piosenka była :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool: :bigcool: :bigcool: Jabluszko jabluszko jabłuszko pelne snow jabłuszko tam i tu :siara: taka piosenka była :p[/FONT]
znam znam! Tylko mi Alu jeszcze powiedz gdzie to się ustawia co by ta szata na stałe była :roll: bo nie wim