Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nooooo Efffuś .....taki lans jest oki :razz::razz:;):evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 uuu, to chyba nie był jeden drink :diabloti: nie spodziewałam się, AŻ takiego show. bejbe bejbe. NAJS:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Cioteczko :loveu: coś Ci się kobity w galerii rozbierają :evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 MAAAAAAAAAMUUUUUUUSIUUUUUU! Tu perwersje odchodzą jakieś! RATUNKU! Cześć Jabłuszko :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jonQuilla napisał(a):hopam Ci :laugh2_2::laugh2_2: jakoś nie mogłam się temu oprzeć :) w sumie chciałam Ci też kawkę przynieść ale już dość późna godzina i obawiam się że miałabyś po niej problemy ze spaniem dlatego przynoszę ciepłe mleko i ciasteczka :) Ojjj sisko.....doopa mi jużrośnie od tych ciachów:roll: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 credita napisał(a):Fajne fotecki :loveu: i OBRAZKI OD MENRZUSIA czyż nie? bo u Oskara też takie wiszą :cool3::cool3::cool3: Creditko obrazki akurat od Iv...i Menrzus też je zapewne tam kupował;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly::cool1::cool1::cool1: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 rwpb napisał(a):http://img181.imageshack.us/img181/8427/tnobraz110xt3.jpg zimno w łapki, a bucików niet :mad: Byłem obglądłem fotki i idę dalej :bye:eeeeee jemu nie zimno...on nie ma na to czasu:evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 zuzolandia napisał(a):To jo zem juz tako niewidzialno jest ze sie mnie ignoruje????? Trudnoooo.........strzelam focha i przez tydzien tu nie wlezeeee :diabloti::diabloti: A gdzieś ty była:crazyeye:......no nie zauważyłam Cię...nie wiem jak to się stało:shake::crazyeye: No nie fochaj:loveu:......a taka kara tonormalnie jest bestialstwo:placz: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a):co powiecie na taki?? :grin:Jesssoooo....Effka zmietłaśmnie normalnie z fotela:evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 aneczka23 napisał(a):uuu, to chyba nie był jeden drink :diabloti: nie spodziewałam się, AŻ takiego show. bejbe bejbe. NAJS:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Patisa napisał(a):Cóż za tropicielska poza:diabloti:No ba!:p Iza i Avanti Cześć Cioteczko :loveu: coś Ci się kobity w galerii rozbierają :evil_lol: No przeca zawsze mówiłam że jestem wyjątkowa:B-fly: jbk MAAAAAAAAAMUUUUUUUSIUUUUUU! Tu perwersje odchodzą jakieś! RATUNKU! Cześć Jabłuszko :smile:Eeeeee tam perwersja:roll: Luzik:evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Moja idolka musi być wyjątkowa :) Jak mus to mus:diabloti: Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Jesssoooo....Effka zmietłaśmnie normalnie z fotela:evil_lol: :lol::lol::lol: chyba przestane pic w tygodniu :lol::evil_lol: cze jabluszkowa:loveu: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a)::lol::lol::lol: chyba przestane pic w tygodniu :lol::evil_lol: cze jabluszkowa:loveu: To ja przestanę razem z Tobą, bo właśnie chyba trzeźwieję i zaczyna mnie głowka napierniczać..... Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witanko coś dzisiaj licho dogo chodzi :angryy: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a)::lol::lol::lol: chyba przestane pic w tygodniu :lol::evil_lol: cze jabluszkowa:loveu: Taaaak zdecydowanie w twoim przypadku jest to stanowczo zalecane:evil_lol: To ja przestanę razem z Tobą, bo właśnie chyba trzeźwieję i zaczyna mnie głowka napierniczać..... U ciebie nie wskazane....:diabloti: credita Witanko coś dzisiaj licho dogo chodzi :angryy:Eeeee u mnie ok:roll: witaj:loveu: Przyszłam się Wam pożalić....Mama mnie pokrzyczała.....kto mnie przytuli:placz: mama mnie pokrzyczała bo przyszła dzisiaj i jak zobaczyła jak Ala wyglada to sie zapowietrzyła:evil_lol: A jak wyglada Ala zapytacie. Ano jak Rocky Balboa pod koniec filmu:roll: łoko se podbiła:roll:.......ona to gorzej jak chłopok:mdleje: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Taaaak zdecydowanie w twoim przypadku jest to stanowczo zalecane:evil_lol: U ciebie nie wskazane....:diabloti: Eeeee u mnie ok:roll: witaj:loveu: Przyszłam się Wam pożalić....Mama mnie pokrzyczała.....kto mnie przytuli:placz: mama mnie pokrzyczała bo przyszła dzisiaj i jak zobaczyła jak Ala wyglada to sie zapowietrzyła:evil_lol: A jak wyglada Ala zapytacie. Ano jak Rocky Balboa pod koniec filmu:roll: łoko se podbiła:roll:.......ona to gorzej jak chłopok:mdleje: To ja tak delikatnie zapytam Cię, Jabłuszko, czy Ty nigdy lima nie miałaś?? Miałaś? To gdzie wtedy była Twoja mamusia? Nie przejmuj się, są dziewczyny i chłopczyce, może Alusia to ten drugi rodzaj :) Pewnie ma to po mnie ;) Ja do dziś chodzę poobijana jak chłopak ;) I na drzewo jeszcze też wlezę :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):To ja tak delikatnie zapytam Cię, Jabłuszko, czy Ty nigdy lima nie miałaś?? Miałaś? To gdzie wtedy była Twoja mamusia? Nie przejmuj się, są dziewczyny i chłopczyce, może Alusia to ten drugi rodzaj :) Pewnie ma to po mnie ;) Ja do dziś chodzę poobijana jak chłopak ;) I na drzewo jeszcze też wlezę :) No oka se nie podbiłam:roll: ale za to zęby se obluzowałam:grins: jak je zapuściłam w czoło mojego kuzyna:evil_lol:....litry krwi były wtedy a rodzice w pokoju obok:evil_lol: Allleee to były czasy:loveu: Hahahaha:evil_lol: Ale to fakt ja tez zawsze byłam "chłopczycą" wszędzie musiałam zajrzeć, na wszystko wleźć ze wszystkiego zeskoczyć.....nigdy nie chodziłam grzecznie przy mamie:evil_lol: I widzę że Ala robi to samo..................apokalipsa:mdleje:.........strzeliłam se samobója:evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):No oka se nie podbiłam:roll: ale za to zęby se obluzowałam:grins: jak je zapuściłam w czoło mojego kuzyna:evil_lol:....litry krwi były wtedy a rodzice w pokoju obok:evil_lol: Allleee to były czasy:loveu: Hahahaha:evil_lol: Ale to fakt ja tez zawsze byłam "chłopczycą" wszędzie musiałam zajrzeć, na wszystko wleźć ze wszystkiego zeskoczyć.....nigdy nie chodziłam grzecznie przy mamie:evil_lol: I widzę że Ala robi to samo..................apokalipsa:mdleje:.........strzeliłam se samobója:evil_lol: Zapytaj mamy, czy dostała ochrzan od babci, jak chciałaś zjeść kuzyna :)) Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Zapytaj mamy, czy dostała ochrzan od babci, jak chciałaś zjeść kuzyna :)) Zapytam:diabloti:......nie bedzie uradowana:roll: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja to zawsze sobie przypominam, co się działo, jak ja coś wyprawiałam, zanim młodego owrzeszczę ;) I tak samo przypominam reszcie rodziny ;) Bo to łatwo kogoś opierniczać, jak się robiło identycznie ;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):A złożyłaś babci życzenia dziś? :evil_lol:taaaaak dostała od Balboy koszyczek prymulek:loveu: Quote
Recommended Posts