Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
hopam Ci :laugh2_2::laugh2_2:
jakoś nie mogłam się temu oprzeć :)

w sumie chciałam Ci też kawkę przynieść ale już dość późna godzina i obawiam się że miałabyś po niej problemy ze spaniem dlatego przynoszę ciepłe mleko i ciasteczka :)

Ojjj sisko.....doopa mi jużrośnie od tych ciachów:roll:

Posted

credita napisał(a):
Fajne fotecki :loveu: i OBRAZKI OD MENRZUSIA czyż nie? bo u Oskara też takie wiszą :cool3::cool3::cool3:

Creditko obrazki akurat od Iv...i Menrzus też je zapewne tam kupował;)

Posted

zuzolandia napisał(a):
To jo zem juz tako niewidzialno jest ze sie mnie ignoruje?????
Trudnoooo.........strzelam focha i przez tydzien tu nie wlezeeee :diabloti::diabloti:

A gdzieś ty była:crazyeye:......no nie zauważyłam Cię...nie wiem jak to się stało:shake::crazyeye:

No nie fochaj:loveu:......a taka kara tonormalnie jest bestialstwo:placz:

Posted

aneczka23 napisał(a):
uuu, to chyba nie był jeden drink :diabloti: nie spodziewałam się, AŻ takiego show. bejbe bejbe. NAJS:loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Patisa napisał(a):
Cóż za tropicielska poza:diabloti:
No ba!:p

Iza i Avanti Cześć Cioteczko :loveu:

coś Ci się kobity w galerii rozbierają :evil_lol:
No przeca zawsze mówiłam że jestem wyjątkowa:B-fly:

jbk MAAAAAAAAAMUUUUUUUSIUUUUUU! Tu perwersje odchodzą jakieś! RATUNKU!

Cześć Jabłuszko :smile:
Eeeeee tam perwersja:roll: Luzik:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Jesssoooo....Effka zmietłaśmnie normalnie z fotela:evil_lol:

:lol::lol::lol:
chyba przestane pic w tygodniu :lol::evil_lol:

cze jabluszkowa:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):

To ja przestanę razem z Tobą, bo właśnie chyba trzeźwieję i zaczyna mnie głowka napierniczać.....

Posted

evaxon napisał(a):

Taaaak zdecydowanie w twoim przypadku jest to stanowczo zalecane:evil_lol:

To ja przestanę razem z Tobą, bo właśnie chyba trzeźwieję i zaczyna mnie głowka napierniczać.....
U ciebie nie wskazane....:diabloti:

credita Witanko coś dzisiaj licho dogo chodzi :angryy:
Eeeee u mnie ok:roll:

witaj:loveu:

Przyszłam się Wam pożalić....Mama mnie pokrzyczała.....kto mnie przytuli:placz:

mama mnie pokrzyczała bo przyszła dzisiaj i jak zobaczyła jak Ala wyglada to sie zapowietrzyła:evil_lol:
A jak wyglada Ala zapytacie.
Ano jak Rocky Balboa pod koniec filmu:roll: łoko se podbiła:roll:.......ona to gorzej jak chłopok:mdleje:

Posted

apple napisał(a):
Taaaak zdecydowanie w twoim przypadku jest to stanowczo zalecane:evil_lol:

U ciebie nie wskazane....:diabloti:

Eeeee u mnie ok:roll:

witaj:loveu:

Przyszłam się Wam pożalić....Mama mnie pokrzyczała.....kto mnie przytuli:placz:

mama mnie pokrzyczała bo przyszła dzisiaj i jak zobaczyła jak Ala wyglada to sie zapowietrzyła:evil_lol:
A jak wyglada Ala zapytacie.
Ano jak Rocky Balboa pod koniec filmu:roll: łoko se podbiła:roll:.......ona to gorzej jak chłopok:mdleje:

To ja tak delikatnie zapytam Cię, Jabłuszko, czy Ty nigdy lima nie miałaś?? Miałaś? To gdzie wtedy była Twoja mamusia?

Nie przejmuj się, są dziewczyny i chłopczyce, może Alusia to ten drugi rodzaj :) Pewnie ma to po mnie ;) Ja do dziś chodzę poobijana jak chłopak ;) I na drzewo jeszcze też wlezę :)

Posted

jbk napisał(a):
To ja tak delikatnie zapytam Cię, Jabłuszko, czy Ty nigdy lima nie miałaś?? Miałaś? To gdzie wtedy była Twoja mamusia?

Nie przejmuj się, są dziewczyny i chłopczyce, może Alusia to ten drugi rodzaj :) Pewnie ma to po mnie ;) Ja do dziś chodzę poobijana jak chłopak ;) I na drzewo jeszcze też wlezę :)

No oka se nie podbiłam:roll: ale za to zęby se obluzowałam:grins: jak je zapuściłam w czoło mojego kuzyna:evil_lol:....litry krwi były wtedy a rodzice w pokoju obok:evil_lol: Allleee to były czasy:loveu: Hahahaha:evil_lol:

Ale to fakt ja tez zawsze byłam "chłopczycą" wszędzie musiałam zajrzeć, na wszystko wleźć ze wszystkiego zeskoczyć.....nigdy nie chodziłam grzecznie przy mamie:evil_lol: I widzę że Ala robi to samo..................apokalipsa:mdleje:.........strzeliłam se samobója:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No oka se nie podbiłam:roll: ale za to zęby se obluzowałam:grins: jak je zapuściłam w czoło mojego kuzyna:evil_lol:....litry krwi były wtedy a rodzice w pokoju obok:evil_lol: Allleee to były czasy:loveu: Hahahaha:evil_lol:

Ale to fakt ja tez zawsze byłam "chłopczycą" wszędzie musiałam zajrzeć, na wszystko wleźć ze wszystkiego zeskoczyć.....nigdy nie chodziłam grzecznie przy mamie:evil_lol: I widzę że Ala robi to samo..................apokalipsa:mdleje:.........strzeliłam se samobója:evil_lol:

Zapytaj mamy, czy dostała ochrzan od babci, jak chciałaś zjeść kuzyna :))

Posted

Ja to zawsze sobie przypominam, co się działo, jak ja coś wyprawiałam, zanim młodego owrzeszczę ;) I tak samo przypominam reszcie rodziny ;) Bo to łatwo kogoś opierniczać, jak się robiło identycznie ;)