e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 japelka na nk czeka cie niespodzianka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']japelka na nk czeka cie niespodzianka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Nooo sośty:crazyeye::evil_lol:;) lecem;) Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nooo sośty:crazyeye::evil_lol:;) lecem;) sasasasasasasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']sasasasasasasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłam....widziała...małą Ewę:multi: Muszę na chwilę zniknąć za 30 min wracam:roll: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']byłam....widziała...małą Ewę:multi: Muszę na chwilę zniknąć za 30 min wracam:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja ide poczytac :roll::cool1: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No dlatego tez dwoję się i troję co by nie przeoczyć:evil_lol: ja po wczorajszej awarii nie mogę się dziś ogarnąć :razz::razz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja ide poczytac :roll::cool1:Co czytasz?:roll: ja po wczorajszej awarii nie mogę się dziś ogarnąć :razz::razz:Rozumiem cię......ja po tych nieobecnościach porannych też miałam plecy:roll: anitaaa i bartis Witamy :loveu: Aaaaa witamy:loveu: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Co czytasz?:roll: usiłuje skonczyc czytac pracująca dziewczyne zostalo mi jakies 50 kartek ale jakos nie idzi mi ta ksiazka :roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']usiłuje skonczyc czytac pracująca dziewczyne zostalo mi jakies 50 kartek ale jakos nie idzi mi ta ksiazka :roll:To po cholere czytasz jak nie idzie:roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']bo wczesniej szła :roll: ale zrobilam przerwe w jej czytaniu i juz nie idzie:roll: To zrób kolejną przerwę......może potem pójdzie:roll: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']To po cholere czytasz jak nie idzie:roll: bo wczesniej szła :roll: ale zrobilam przerwe w jej czytaniu i juz nie idzie:roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 jessssooo jak mnie te posty wkurzają:angryy: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']To zrób kolejną przerwę......może potem pójdzie:roll: :roll: no yy tez tak mysle:roll: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Idę zaraz z piesami, ale najpierw się przywitam ;) Widzę, że się świecisz ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Idę zaraz z piesami, ale najpierw się przywitam ;) Widzę, że się świecisz ;) Nooo od dawna się święcę.....i Szczekam, i szczekam.....eeeehhhh cos mnie ostatnio zaniedbujesz:roll: EFF- myśle że to jest dobry pomysł:roll: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nooo od dawna się święcę.....i Szczekam, i szczekam.....eeeehhhh cos mnie ostatnio zaniedbujesz:roll: EFF- myśle że to jest dobry pomysł:roll: Wysłałam teściową z psami i jestem! Specjalnie dla Ciebie! Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 jbk napisał(a):Wysłałam teściową z psami i jestem! Specjalnie dla Ciebie!:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']wzięłaby Klocka po drodze...:razz::razz::roll: Buhahahahahahahahahaha:roflt: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Wysłałam teściową z psami i jestem! Specjalnie dla Ciebie! wzięłaby Klocka po drodze...:razz::razz::roll: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']wzięłaby Klocka po drodze...:razz::razz::roll: Pewnie by wzięła, bo ma korbę jak my wszyscy ;) Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] EFF- myśle że to jest dobry pomysł:roll: myslisz??:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buahahahhahahahahah a ja se jade do kina :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']myslisz??:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buahahahhahahahahah a ja se jade do kina :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:Idź stąd chwalipięto :roll: a nie denerwuj ludzi pracujacych:roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Nie chce ktoś kupić autka....fajne......duże...rodzinne.....pakowne...zadbane.....prawie za darmo:roll: Pozbywamy się:p He? Jacyś chętni:razz: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Idź stąd chwalipięto :roll: a nie denerwuj ludzi pracujacych:roll: ale dopiero na 21:40:roll::loveu: tydzien jak nie wiecej namawialam faceta :roll: wreszcie uległ :evil_lol:haha po pracy zmęczony wychodzi z założenia ze prześpi seans:evil_lol: Quote
Recommended Posts