jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Kwiatuszku, ja też bym chciała takiej kawusi...... wygląda PYSZNIE! to dla Ciebie też mam :) Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu: dawno mnie tu z kawką nie było bo chciałam żebyś zatęskniła za tym smakiem i zapachem świeżo mielonych ziaren :loveu: Jessssooooo jakie pyszne....skrętu kiszek dostaje od samego patrzenia:roll: jbk Kochane Jabłuszko! Witaj mi, idolko! Tęskniłam za Tobą okrutnie! Czy Ty masz możliwość odbioru mmsów? Wysłałam Ci wczoraj wieczorem, ale nie wiem, czy odebrałaś..... Specjalnie rzuciłam robotę dziś rano, żeby tu wejść i sprawdzić :smile:) Dzisiaj 09:51Kochana! Dostałam! Dziękuję.....juz wszystko u ciebie napisałam;) też tęsniłam:loveu::loveu::loveu: Iza i Avanti Cześć Ciotka-Klotka! :loveu:Hej Citeczko:loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']:siara::siara::siara: wiedziałam że mnie przeoczysz.... to se napisze trzeci raz... BYŁAM TU!!!!!! :multi::multi::evil_lol: Jessssssooooooo! Rany boskie! Przeoczyłam.............Wybacz:modla::modla::modla: A teraz Ci powiem:mad:........jak mogłas tak długo do mnie nie przychodzić kiedy ja tęskniłammmmm:placz: A o Klocuchu nie zapomniałam......odwiedzałam - regularnie:diabloti: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :siara::siara::siara: wiedziałam że mnie przeoczysz.... to se napisze trzeci raz... BYŁAM TU!!!!!! :multi::multi::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='agbar']Ja tez BYLAM!!znaczy jestem..ale juz wychodze:grins: No wiesz...nawet na herbatkę nie zostaniesz?! Pfffffffffff:roll: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no ale masz fanów Apple ,ruch u ciebie że ho ho:cool3: Quote
agbar Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja tez BYLAM!!znaczy jestem..ale juz wychodze:grins: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no dobra ja cię pożałuję , ale za nudno by było jakby cały czas czyste psy chodziły :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla']to dla Ciebie też mam :) Troszkę podebrałam:oops::grins: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dobry wlazłam powiedziec ..za oknem pada tyn gooopi snieg a mrozu ni ma ....ale bydzie ciaplytaa :placz::placz::placz: moje biedne kudłacze .... pozałuj mnie trosycka :loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] A o Klocuchu nie zapomniałam......odwiedzałam - regularnie:diabloti: ja też :grins: :evil_lol::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 U mnie na zegarze 9;48, myślałam, że o dzięki tak wczesnej porze uda mi się powiedzieć hello :razz: jako pierwszej. ptfu, ruch tu jak w ulu, ciotki szaleją. Kawka doskonała, też się poczęstowałam....:evil_lol: Quote
halgre Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam :multi: Widzę, że tu takimi smakołykami częstują http://thedailyrandonneur.files.wordpress.com/2008/01/hot-chocolate.jpg Ja też chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mniam mniam :multi: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='credita']no ale masz fanów Apple ,ruch u ciebie że ho ho:cool3: jak na targowisku...same przekupy:diabloti: Troszkę podebrałam:oops::grins:Ćwinia:evil_lol:zuzolandia Dobry wlazłam powiedziec ..za oknem pada tyn gooopi snieg a mrozu ni ma ....ale bydzie ciaplytaa :placz::placz::placz: moje biedne kudłacze .... pozałuj mnie trosycka :loveu:Ojjjjj moja ty biedna...ale bedziesz miała mokre psy...oj biedna ty biedna...i bajoro w domu jak wrocicie ze spacerku....oj biedna ty biedna:diabloti: ja też :grins: :evil_lol::evil_lol:taaaaa u siebie to zaglądałaś...a ja co od macochy?:roll::evil_lol: aneczka23 U mnie na zegarze 9;48, myślałam, że o dzięki tak wczesnej porze uda mi się powiedzieć hello :razz: jako pierwszej. ptfu, ruch tu jak w ulu, ciotki szaleją. Kawka doskonała, też się poczęstowałam....:evil_lol:9.48 to już niemal południe...kochana te przekupy to wstają skoro swit:evil_lol: halgre58 Witam :multi: Widzę, że tu takimi smakołykami częstują http://thedailyrandonneur.files.word...-chocolate.jpg Ja też chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mniam mniam :multi:No i zeżarła mi:cool1::evil_lol: evaxon :loveu:czesc najulubiensze japko :loveu:napisalaś mnie z błędem:roll: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja tylko na chwilkę bo mały już marudzi :roll: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] napisalaś mnie z błędem:roll: powinnam przez 2p? no to czesc najulubiensze jappko :loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='credita']Ja tylko na chwilkę bo mały już marudzi :roll: Ojej.....no mały maruda.....puść mu mini mini:diabloti: żartuje;) powinnam przez 2p? no to czesc najulubiensze jappko :loveu:No nie dziwota że na pismach z US mam byki:diabloti: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:jestem .....Ależ widzę....nie da sie ciebie nie zauważyć:loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']:roll::roll::roll::roll:no patrzcie jaka mądra się znalazła :diabloti:jabol wstrętny :obrazić:Nareszcie!:multi: jakoś z ta słodyczą Ci nie do twarzy:evil_lol::loveu: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] No nie dziwota że na pismach z US mam byki:diabloti: :roll::roll::roll::roll:no patrzcie jaka mądra się znalazła :diabloti:jabol wstrętny :obrazic: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Ależ widzę....nie da sie ciebie nie zauważyć:loveu: :razz::razz:wiesz ...w tym tłoku różnie bywa ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz:wiesz ...w tym tłoku różnie bywa ;) No dlatego tez dwoję się i troję co by nie przeoczyć:evil_lol: Quote
Recommended Posts