e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):no to co mi tu opowiadasz że się ciebie czepiam:roll::diabloti: eeeee bo czepiasz tak inaczej :razz::razz::razz: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):eeeee bo czepiasz tak inaczej :razz::razz::razz:że jak inaczej:crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):że jak inaczej:crazyeye: no ze tak psychicznie hehehe Quote
basia2202 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 apple napisał(a):Taaaaaaaaaaaaa kilkakrotnie.....:cool1: raz od samej futryny do końca ściany aż pod stół.......dawała na obie ręce i jak jej zasieg pozwalał:mdleje:...jak ją przyłapałam i zapytałam co to zrobila....co to porysowała.......to mi odpowiedziala: KO KO:cool1::mdleje: błaaahaaahaaaa :evil_lol: malarka z niej będzie ;) a mój brat jak był mały, to namalował na ścianie czarną grubą świecówką schody :evil_lol: dokąd tam mu łapki starczyło :cool3: piękne były... :roll: tylko nikt nie wiedział, jak to zmyć :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 na czym dziś Ala malowała :diabloti::diabloti::diabloti:??? Quote
apple Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 basia2202 napisał(a):błaaahaaahaaaa :evil_lol: malarka z niej będzie ;) a mój brat jak był mały, to namalował na ścianie czarną grubą świecówką schody :evil_lol: dokąd tam mu łapki starczyło :cool3: piękne były... :roll: tylko nikt nie wiedział, jak to zmyć :evil_lol:Ścienna:evil_lol: Ala też świecówkami ale przynajmniej farba zmywalna wiec schodzi zwykłą wodą:roll: Iza i Avanti :loveu: Cześć Cioteczko! :loveu:Hej Hej Hej Sokole:loveu: evaxon na czym dziś Ala malowała :diabloti::diabloti::diabloti:??? Ponownie na ścianie:cool1:...tym razem na zilono i w dolnych partiach ...wiec może trawę?:razz::evil_lol: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 witam ! Teraz to już tu częściej będę bywać;) Quote
apple Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 credita napisał(a):witam ! Teraz to już tu częściej będę bywać;) jesssooo jak się ciesze:loveu::multi: Quote
e.v.a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 apple napisał(a): Ponownie na ścianie:cool1:...tym razem na zilono i w dolnych partiach ...wiec może trawę?:razz::evil_lol: :loveu:moja Alusia :loveu: pewnie dla cioteczki Ewy ten malunek był :loveu: Quote
apple Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 evaxon napisał(a)::loveu:moja Alusia :loveu: pewnie dla cioteczki Ewy ten malunek był :loveu: A co zamawiałaś portret........bo jak tak teraz pomysle to pewne podobieństwo widzialam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 apple napisał(a):A co zamawiałaś portret........bo jak tak teraz pomysle to pewne podobieństwo widzialam:evil_lol: twój portret :diabloti: żebym miała do kogo lotkami rzucać :diabloti: Quote
apple Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='evaxon']twój portret :diabloti: żebym miała do kogo lotkami rzucać :diabloti: Eeee to spoko...z takim zyzem to jestem bezpieczna:diabloti: Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 czesc i dzien dobry i w ogole tralallalaa:grins: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dzień dobry odcięta od świata Appelko! :loveu: Quote
credita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no apple ty też gdzieś wybyłaś ,chyba liche godziny sobie wybieram na odwiedziny:evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']czesc i dzien dobry i w ogole tralallalaa:grins:A coś ty taka roztralalona dzisiaj co?:razz: Iza i Avanti Dzień dobry odcięta od świata Appelko! :loveu:Ja odcieta od swiata jestem a ty sie cieszysz jak widzę...ty tu powinnaś w czarną rozpacz popadać:roll: credita no apple ty też gdzieś wybyłaś ,chyba liche godziny sobie wybieram na odwiedziny:evil_lol:Eeee godziny dobre - to tylko ja mam dzisiaj poslizg czasowy:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 KO KO:cool1::mdleje: :roflt:......................................no to poka to KoKo :grins: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple']Taaaaaaaaaaaaa kilkakrotnie.....:cool1: raz od samej futryny do końca ściany aż pod stół.......dawała na obie ręce i jak jej zasieg pozwalał:mdleje:...jak ją przyłapałam i zapytałam co to zrobila....co to porysowała.......to mi odpowiedziala: KO KO:cool1::mdleje: ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WITAJ:loveu: Quote
apple Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']KO KO:cool1::mdleje: :roflt:......................................no to poka to KoKo :grins: Nie ma już...przeca mówie że zmyłam:roll: Ale sfoce jak narysuje nastepne koko albo muuu, albo turuuuu:evil_lol: Quote
Selket Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dzień dobry moje Słodkie Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja chciałam tylko powiedzieć, bo dawno nie miałam okazji, cobyś nie zapomniała, że jestem śliczna, piękna, inteligenta i wspaniałomyślna:B-fly::B-fly: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Medorowa napisał(a):Ja chciałam tylko powiedzieć, bo dawno nie miałam okazji, cobyś nie zapomniała, że jestem śliczna, piękna, inteligenta i wspaniałomyślna:B-fly::B-fly: i porządnie pier*** szurnięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze japelko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cześć Gwiazdo gwiazdorska! :loveu: Quote
Recommended Posts