jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a): Nie zrobiłam:roll: Jak mogłaś Krosia nie zrobić? Jak mogłaś! Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jbk napisał(a):Jak mogłaś Krosia nie zrobić? Jak mogłaś!Sama sie zastanawiam....to była jakaś inna ja:roll: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 za darmo? :crazyeye::crazyeye: powiem wszystko Aluni jak podrośnie... że jej mamusia chciała ją oddać za darmo do ciężkiej harówki kiedy ona jeszcze była bardzo mała :diabloti: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jonQuilla napisał(a):za darmo? :crazyeye::crazyeye: powiem wszystko Aluni jak podrośnie... że jej mamusia chciała ją oddać za darmo do ciężkiej harówki kiedy ona jeszcze była bardzo mała :diabloti: eeeee tam....nie strasz ciotka bo się bede jakać:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):eeeee tam....nie strasz ciotka bo się bede jakać:evil_lol: to teraz Ty mnie nie strasz tym jąkaniem bo ja się zacznę jąkać :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jonQuilla napisał(a):to teraz Ty mnie nie strasz tym jąkaniem bo ja się zacznę jąkać :evil_lol: do... do...do...dooo ...doooobrze:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):do... do...do...dooo ...doooobrze:evil_lol: #evi #evi #evi #evil_lo #evil_lol :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jonQuilla napisał(a): #evi #evi #evi #evil_lo #evil_lol :evil_lol: A coś tak zakrzyżykowała:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :loveu: Dobryyyy :loveu: Najduch to łobuz taki sympatyczny :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cześć babo:) przyszłam do Cia z zapaleniem krtani - chcesz może trochę? :roll: bo ja już mam dość :placz: porozumienie międzygatunkowe urocze:) http://img133.imageshack.us/img133/7073/tnobraz316vc7.jpg a ta Twoja Ala... maaatko jaka wielka już pannica:) no rośnie jak na drożdżach:) buziole:loveu: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To to to to mo mo mo że ja się się się po po po ją ją kam dla to to to wa rzy rzy stwa? Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 agbar napisał(a):Tu bylem:cool1: tubylec...Cześć tubylcu...poka spódniczkę z trawy:razz::diabloti: zuzolandia :loveu: Dobryyyy :loveu: Najduch to łobuz taki sympatyczny :evil_lol:Aaaaahaaaa.....no niech bedzie Najduch:loveu::loveu::loveu: basia2202 cześć babo:smile: przyszłam do Cia z zapaleniem krtani - chcesz może trochę? :roll: bo ja już mam dość :placz: porozumienie międzygatunkowe urocze:smile: http://img133.imageshack.us/img133/7...braz316vc7.jpg a ta Twoja Ala... maaatko jaka wielka już pannica:smile: no rośnie jak na drożdżach:smile: buziole:loveu:aaaaa broń cię panie Boże.......nie chcę:shake:.... nie chcę.....a ty mi tu zarazki rozsiewasz:placz: ale i tak się cieszę że wpadłaś:loveu: P.S. Drożdży jej nie daje:shake::evil_lol: jbk To to to to mo mo mo że ja się się się po po po ją ją kam dla to to to wa rzy rzy stwa? hahahahahahaha goopol:loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :razz::razz:czy Alicja odnawia Twoją kuchnię ;)...malarka ścienna :evil_lol: cze Dżapuszko :p Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz:czy Alicja odnawia Twoją kuchnię ;)...malarka ścienna :evil_lol: cze Dżapuszko :pTaaaaaaaaaaaaa kilkakrotnie.....:cool1: raz od samej futryny do końca ściany aż pod stół.......dawała na obie ręce i jak jej zasieg pozwalał:mdleje:...jak ją przyłapałam i zapytałam co to zrobila....co to porysowała.......to mi odpowiedziala: KO KO:cool1::mdleje: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):czesc ci tobie Tobie tez:loveu: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Tobie tez:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:ahhhhhhh:loveu: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):ahhhhhhh:loveu: ochhhhh:loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):ochhhhh:loveu: Zabrzmiało.....eee....nieprzyzwoicie:roll: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Zabrzmiało.....eee....nieprzyzwoicie:roll: uchhh:evil_lol: czepiasz sie:roll: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):uchhh:evil_lol: czepiasz sie:roll: Fcale nie...nawet cię nie dotknęłam:roll: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Fcale nie...nawet cię nie dotknęłam:roll: wiem ze nie bo bym czuła:roll::roll: Quote
apple Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):wiem ze nie bo bym czuła:roll::roll:no to co mi tu opowiadasz że się ciebie czepiam:roll::diabloti: Quote
Recommended Posts