jonQuilla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 cześć Sisko :multi::multi::loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:hopnęłam po raz pierwszy w 2009 roku u Was :cool3: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']:hand: 16-17-18tki :grins: za oknem śnieg i słoneczko ....ale zimno jak 105:angryy: Tzn jak:roll::hmmmm: Witaj:loveu: U mnie zasypało.....drogowcy jak zwykle zaspali:angryy: Jak ja do roboty dojade:roll: anitaaa i bartis Witanko Jak tam Mr.Kronos ?? A całkiem nieźle...ale jego hobby ostatnio to spanie...czyli jak nie szkuci to śpi:evil_lol: basia2202 Witamy Was w Nowym Roku! życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaka :BIG: :tree1: :cunao:Basiu!!! Kochana! Ty wiesz że ja tobie też wszystkiego NAJ NAJ NAJ życzę.....Muuuuaaaa!:loveu: jbk Zaraz idę spać Ale buziaczka zostawię - muuua! To co ty zabalowałaś czy co?:crazyeye: O 10 rano spać:crazyeye: Selket Jabłuszko gdzie jesteś? A zrobiłam sobie przymusowy urlop od kompa......nadrabiałam zaległosci towarzyskie:evil_lol: jonQuilla cześć Sisko :multi::multi::loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:hopnęłam po raz pierwszy w 2009 roku u Was :cool3:Czyli znaczy się ze mam przehopane w tym nowym roku:evil_lol: Medorowa Kuku i najlepszego;-):loveu:JeNdza:diabloti: ja ci dam kuku:mad: Ty się pokaż na dłużej a nie kukaj mi tu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 nie, przehopane nie masz :) ale za to zakawuję Ci tutaj :cool3::cool3: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 I za to Cię koffom.....robisz najlepsze kawy na całym DOGO:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']I za to Cię koffom.....robisz najlepsze kawy na całym DOGO:loveu: staram się byś była odpowiednio zakofeinowana ;) :cool3::cool3: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jonQuilla'] staram się byś była odpowiednio zakofeinowana ;) :cool3::cool3: I jestem....potem wygladam jak ta wiewiorka z bajki "skok przez płot":evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cześć Cioteczko! :loveu: Nie krzycz na mnie, ale dopiero dziś wyślę ci ingloty... Zapomniasłam :oops: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']I jestem....potem wygladam jak ta wiewiorka z bajki "skok przez płot":evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha :) chyba aż tak źle to nie jest Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! :loveu: Nie krzycz na mnie, ale dopiero dziś wyślę ci ingloty... Zapomniasłam :oops:Spoko.....gdybyś mi nie przypomniała to bym nie zauwazyła:evil_lol: TEŻ ZAPOMNIAŁAM:roflt: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha :) chyba aż tak źle to nie jest No nie żartuję.....potem nie mogę wyhamować:evil_lol: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A czy ja bym się tutaj mogła kawusi napić z Wami, dziewczynki moje?? PS. co do spania o 10 rano - jak się wstaje o 6 codziennie, świątek piątek, to się czasami chce dospać ;) Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jbk']A czy ja bym się tutaj mogła kawusi napić z Wami, dziewczynki moje?? PS. co do spania o 10 rano - jak się wstaje o 6 codziennie, świątek piątek, to się czasami chce dospać ;) No też mi nowość....przez Alę tez wstaję o 6:angryy: A potem nie mam kiedy dospać:placz: A co do kawy: OFKORS:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']No też mi nowość....przez Alę tez wstaję o 6:angryy: A potem nie mam kiedy dospać:placz: A co do kawy: OFKORS:diabloti: A mój Zuzeł śpi do 7.15- 7.30 :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'] JeNdza:diabloti: ja ci dam kuku:mad: Ty się pokaż na dłużej a nie kukaj mi tu:evil_lol: :roll::roll::roll: :B-fly: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A mój Zuzeł śpi do 7.15- 7.30 :eviltong: Ćwinia jesteś a nie koleżanka:roll: :roll::roll::roll: :B-fly::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']No też mi nowość....przez Alę tez wstaję o 6:angryy: A potem nie mam kiedy dospać:placz: A co do kawy: OFKORS:diabloti: No kochana, ja to przeszłam 14 lat temu, więc teraz mi się należy trochę snu ;) Ale pocieszę Cię, za 10 lat Ala będzie sypiać do 12-tej ;) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a JA jak nie musze do arbajtu to spie do ktorej kce :evil_lol::evil_lol: bo futra to tyż spiochy i nie wstają przede mną :evil_lol::evil_lol: mozecie mi zazdroscic :eviltong: doberek złociutka :loveu: Quote
halgre Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witam w śnieżny poniedziałek :multi::multi: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jbk']No kochana, ja to przeszłam 14 lat temu, więc teraz mi się należy trochę snu ;) Ale pocieszę Cię, za 10 lat Ala będzie sypiać do 12-tej ;) Bossszzzz dopiero za 10 lat:crazyeye::placz: ma ktoś machinę czasu:razz: eeee ale mnie się wydawało ze ty masz dwoje dzieciaków:roll: Coś mi się pomelało?:roll: zuzolandia a JA jak nie musze do arbajtu to spie do ktorej kce :evil_lol::evil_lol: bo futra to tyż spiochy i nie wstają przede mną :evil_lol::evil_lol: mozecie mi zazdroscic :eviltong: doberek złociutka :loveu:Zazdroszczę.....a nawet zawiszczę:evil_lol:;) Doberek kochana:loveu:...ales mi zasłodziala z rana....normalnie czuję się jak pierścionek z brylantem:evil_lol: evaxon stuk puk zgadnij kto to :pListonosz?:razz: halgre58 Witam w śnieżny poniedziałek :multi::multi:Śnieżny i mroźny...ale ja witam goraco:multi: palce mi dzisiaj odmarzły jak samochód odkopywałam:roll:.....normalnie miałam problemy co by go znaleść na parkingu:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :evil: no jak moglas:placz: nikt sie ze mna nie przywital :nonono2::nonono2::nonono2: moje wtargniecie zostalo przeoczone badz zignorowane :grab: Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'] Listonosz?:razz: nie hydraulik :diabloti: Quote
apple Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='aneczka23']:evil: no jak moglas:placz: nikt sie ze mna nie przywital :nonono2::nonono2::nonono2: moje wtargniecie zostalo przeoczone badz zignorowane :grab: Nie widzę Cię.......bossszzz slepam:roll: Wybacz:modla: nie hydraulik :diabloti:Poka przedziałek:diabloti::razz: Quote
Recommended Posts