apple Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:chwila .....a gdzie fota fryza :mad::eviltong::eviltong::eviltong: sota36 Jabuszko - u nas zyczonka for You! dziękujemy...Wam też wszystkiego dobrego w nowym roku ;) Quote
halgre Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dobry wieczór :multi: Wpadłam się przywitać :multi: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No i jak tam? Rok starsi jesteśmy..... Przynajmniej niektórzy :evil_lol: Quote
apple Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='sota36']A glowisia boli???????????? Nie ale nie wyspana jestem........impreza zakończyła się o 4 rano zaczym się położyłam to była 5.......potem trza było do małej....ehhhh nie wyspana byłam:roll: halgre58 Dobry wieczór :multi: Wpadłam się przywitać :multi:Witaj w Nowym Roku:multi: Że co to znaczy? Pismo obrazkowe zrozumiałam ale to pisane......ni hu hu:evil_lol: jbk No i jak tam? Rok starsi jesteśmy..... Przynajmniej niektórzy :evil_lol:Ja na pewno nie:roll: Ja jestem nadal pierwszej świezości:diabloti: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple']Ja na pewno nie:roll: Ja jestem nadal pierwszej świezości:diabloti: No właśnie, ja też ciągle 17 ;) Buzi noworocznie - muuuuuua! :buzi: Quote
apple Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']No właśnie, ja też ciągle 17 ;) Buzi noworocznie - muuuuuua! :buzi: No to my są z tego samego rocznika:diabloti: Muuuuuuuuuua!:buzi: Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cioteczko! Nalepsiejszego z okazji Nowego Roiczku! :loveu: Quote
Agniest Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Najlepsze życzonka na Nowy Rok :multi: i 365 uśmiechów - na każdy dzień ;) Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Agniest napisał(a):Najlepsze życzonka na Nowy Rok :multi: i 365 uśmiechów - na każdy dzień ;) Tylko jeden uśmiech na dzień dla mojej idolki?? Jeden na minutę, to się zgodzę ;) Conajmniej! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Buziole w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: ja tam jestem ciagle młodaa...jesli juz nie ciałem to napewno duchem :diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ....z dopi(e)skiem P.N.E. Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='zuzolandia']Buziole w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: ja tam jestem ciagle młodaa...jesli juz nie ciałem to napewno duchem :diabloti::diabloti: Czyli nasz rocznik, siedemnaście lat? :evil_lol: Quote
apple Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja']:loveu:To sem JA :multi::multi::multi: Ahoy:loveu: Iza i Avanti Cioteczko! Nalepsiejszego z okazji Nowego Roiczku! :loveu: Tobie też Cioteczko:loveu: Agniest Najlepsze życzonka na Nowy Rok :multi: i 365 uśmiechów - na każdy dzień ;-)Ooooo Agniestka! Tzn że jak na początku roku to przez cały rok będziesz u mnie witać:multi: Tylko jeden uśmiech na dzień dla mojej idolki?? Jeden na minutę, to się zgodzę ;-) Conajmniej! Koffana moja:loveu: zuzolandia Buziole w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: ja tam jestem ciagle młodaa...jesli juz nie ciałem to napewno duchem :diabloti::diabloti:A tam pitolisz.....ciałem to ty jesteś szesnastka;) Tylko pozazdroscić:cool1: sota36 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ....z dopi(e)skiem P.N.E.Ty mi tu nie pisz szyframi bo nic nie łapie:mad::evil_lol: Quote
apple Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='jbk']Jabłuszkowa dzień dobry bardzo :) Aaaaaa dobry dobry;) Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='apple']Aaaaaa dobry dobry;) Jak tam dzionek mija? Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :hand: 16-17-18tki :grins: za oknem śnieg i słoneczko ....ale zimno jak 105:angryy: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witanko :hand: Jak tam Mr.Kronos ?? :loveu: Quote
aneczka23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Wam. Zdrowia, szczęścia... w Nowym Roku :angel: Jak się pies miewa? Jak poziom słuchu po petardach? Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaka :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
jbk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zaraz idę spać ;) Ale buziaczka zostawię - muuua! Quote
Recommended Posts