Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='apple'] Ojjjj:oops: A czymże ja sobie zasłużyłam na takie miłe słowa:oops: Drogą eliminacji zostałaś wybrana, jako osoba, której dzisiaj JA cukruję:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='apple']W pracy?:crazyeye: To ja poproszę o karnet:evil_lol: A ja też mogę posłodzić mojej ulubionej idolce? W pracy się mogę bawić, bo to firma rodzinna, właścicielką jest teściowa, pracuje ze mną mama i mężu, nikt mnie nie kontroluje, a w ogóle, to mamy nieczynne, przyszłyśmy podlać kwiatki i posiedzieć na kompach ;) Quote
apple Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='jbk']A ja też mogę posłodzić mojej ulubionej idolce? W pracy się mogę bawić, bo to firma rodzinna, właścicielką jest teściowa, pracuje ze mną mama i mężu, nikt mnie nie kontroluje, a w ogóle, to mamy nieczynne, przyszłyśmy podlać kwiatki i posiedzieć na kompach ;)Pozawalam:p Eeee to sielana............to mi jeszcze kiedyś pomarudź że trzeba do pracy....,to przełoże przez kolano i 25 na doope:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Boszeeee, cosik tu zapachnialo nierobstwem!!!!! Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='apple']Pozawalam:p Eeee to sielana............to mi jeszcze kiedyś pomarudź że trzeba do pracy....,to przełoże przez kolano i 25 na doope:evil_lol: A czy ja kiedyś marudziłam? Quote
apple Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='sota36']Boszeeee, cosik tu zapachnialo nierobstwem!!!!! No trzy nic nierobiace to i zapaszek jest:evil_lol: A czy ja kiedyś marudziłam? Ja tak tylko na przyszłość mówie:evil_lol: Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='apple']No trzy nic nierobiace to i zapaszek jest:evil_lol: Ja tak tylko na przyszłość mówie:evil_lol: No sorry, mama właśnie sprząta, to i zapach się straci ;) Quote
e.v.a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 apple napisał(a):Witaj Ewuniu:loveu: Miło Cię widzieć:loveu: No troszkę śniegu spadło...za sprawą takiego jednego czarownika;) Ala rośnie a proporcjonalnie do jej wzrostu rośnie jej charakterek i pomysłowość:mdleje: momentami nie nadążam trza ją było nazwać Brunchilda moze by była spokojniejesza:evil_lol: hihi mooja krew:loveu: Quote
aneczka23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :p co ja miałam nadrabiania lektury :cool1: już mi czasu na Twój Styl nie starczy:mad: tyle mego, że NARESZCIE udało mi się doczekać fotencji:crazyeye: chyba już najstarsi górale nie pamiętają kiedy Kronos ukazał się publicznie. :cool3::cool3: A Twój TZ to mi jakoś takoś skądś znajomy:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: yyyy:cool1: Quote
jbk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Przyszłam buzi dać i lecę do szpitala :) Muuuuuuuuuua! Quote
apple Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 evaxon napisał(a):hihi mooja krew:loveu: Hihihih to dopiero czarodziejstwo:evil_lol: aneczka23 :p co ja miałam nadrabiania lektury :cool1: już mi czasu na Twój Styl nie starczy:mad: tyle mego, że NARESZCIE udało mi się doczekać fotencji:crazyeye: chyba już najstarsi górale nie pamiętają kiedy Kronos ukazał się publicznie. :cool3::cool3: A Twój TZ to mi jakoś takoś skądś znajomy:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: yyyy:cool1:Ojjj już nie przesadzaj....górale wszystko pamiętają:eviltong: No nie wiem skąd ty znasz mojego TZ-ta........:roll: jbk Przyszłam buzi dać i lecę do szpitala :smile: Muuuuuuuuuua! Do szpitala:crazyeye: Boszzz a co się stało:crazyeye: Chcę powiedzieć że wczoraj moja mała klikaczka poklikała mi po klawiaturze jak wyszłam z pokoju i coś mi wcisnęła:cool1:.....i teraz mam jakby zmniejszoną czcionkę........ikonki tez mniejsze i mniej wyraźne.......kto wie co z tym zrobić?:roll: Jakoś to niewygodne:roll: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 jak to w jakim mieście :) w tym tutaj zwanym DOGOMANIA :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cześć:loveu: A nie zmniejszyła Ci się procentowość ekranu, czy cuś takiego??:oops: Jest taka ikonka....ale ja się nie znam:oops: Quote
apple Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jonQuilla napisał(a):jak to w jakim mieście :) w tym tutaj zwanym DOGOMANIA :evil_lol::evil_lol: A to peple....które to:evil_lol::mad: Selket Cześć:loveu: A nie zmniejszyła Ci się procentowość ekranu, czy cuś takiego??:oops: Jest taka ikonka....ale ja się nie znam:oops:JUŻ! JUŻ! NAPRAWIŁAM:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 nie powiem która bo się obrazi :siara: Quote
apple Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jonQuilla napisał(a):nie powiem która bo się obrazi :siara:No coś ty...przecież sie nie dowie....ja jej na pewno nie powiem:roll::p Quote
apple Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Alicja napisał(a):Ja też się nie znam :p Ale już naprawiłam.........;) Witaj:loveu: Quote
apple Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Selket napisał(a):O jaaaaaaa.............naprawiłaś???????? SAMA????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moja ZDOLNIACHA:loveu::loveu::loveu: No nie tak znowu sama......ktoś mnie zainspirował:razz::loveu: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 O jaaaaaaa.............naprawiłaś???????? SAMA????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moja ZDOLNIACHA:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 doooooooooooooooooooberek Cioteczko! :loveu: Quote
e.v.a Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 szczesliwego nowego roku japelka przyszłam ci życzyc tego z calego serca mego dzisiaj bo wracam dopiero w niedziele :) Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kurde, niewyspana jestem ;) Jak się czujesz kochane Jabłuszko? Quote
apple Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']doooooooooooooooooooberek Cioteczko! :loveu: Doberek:loveu: evaxon szczesliwego nowego roku japelka przyszłam ci życzyc tego z calego serca mego dzisiaj bo wracam dopiero w niedziele :smile: Ty też baw sie dobrze Ewuniu:loveu: jbk Kurde, niewyspana jestem ;-) Jak się czujesz kochane Jabłuszko? Ja też:roll: Ala chyba wyczuła ze dzisiaj jest biba i wstała o 5:roll: Wiec sama rozumiesz że czuję sie trochę do d....:roll: Kochani!:loveu: Życzę wszystkim udanej i szampańskiej imprezy Sylwestrowej i wszystkiego dobrego w Nowym Roku...... Bawcie sie dobrze i nie przeholujcie z procentami:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :razz::razz:chwila .....a gdzie fota fryza :mad: Quote
Recommended Posts