Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jeszcze moment :) bo o 21 zaczyna się TrumanShow ;) a ja jeszcze nigdy całego nie oglądałam :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]nie masz czego... jak dlla mnie to najgorszy film z Karejem :p[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jeszcze moment :) bo o 21 zaczyna się TrumanShow ;) a ja jeszcze nigdy całego nie oglądałam :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]:shake::shake:nie oglądam ..........:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie masz czego... jak dlla mnie to najgorszy film z Karejem :p[/FONT]

[FONT=Georgia]ja ogólnie Kareja średniawo lubie ;) ale film mi się podobał :) :evil_lol:[/FONT]

Posted

Do klockowej, pewnie już słyszałas o takim rozwiązaniu, czasem jest nierealne do wykonania, ale u nas w regionie plaga:
Przykład:
Maż ma firmę przewozową Jan, rezygnuje z działalności, bezrobotna żona rozkręca własną - identyczną o nazwie Jan1, dostaje z UP 11 tys, bezzwrotnej pożyczki i ZUS-y chyba jakos po 350 przez 2 lata. Niektóre mistata dodatkowo oderują jeszcze jakieś ulgi. Myslałam, że to tylko jeden taki przypadek, ale to naprawdę ogrom u nas. Jak widzę klienta, który przychodzi z zamiarem otwarcia konta firmowego, to już mnie skręca heheh.Polacy to sprytny naród.
Nie wiem czy to cos sie na coś zda, bo te 11 tys. to czasem dosłownie nic. Chyba lepiej z ZUS-ami.

A tak w ogóle dostane pałką od jabłuszkowej,że jej zaśmiecam galerię:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]już bardziej nie idzie obniżyć kosztów... tańszych lokali tu nie ma... ZUS i inne instytucje to pijawki ssające naszą krwawice...

myśle myśle i sama nie wiem co lepiej... człowiek staje na głowie a i tak wszystko o dupe roztrzaś :placz::placz:

ale sie wyżaliłam... ale nic... dam rade... nie w takich tarapatach sie było ;)
[/FONT] Wiem - rozumiem cię świetnie. Moja mama też po 12 latach musiała zkończyć biznes bo ją opłaty zeżarły. Nie opłaca się w tym kraju być uczciwym człowiekiem bo według mnie uczciwą pracą w Polsce to się tylko garba dorobisz :cool1:. Dlatego juz mnie coś plecy bolą :roll:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie masz czego... jak dlla mnie to najgorszy film z Karejem :p[/FONT] Święta racja - beznadzieja

[quote name='majoka']Do klockowej, pewnie już słyszałas o takim rozwiązaniu, czasem jest nierealne do wykonania, ale u nas w regionie plaga:
Przykład:
Maż ma firmę przewozową Jan, rezygnuje z działalności, bezrobotna żona rozkręca własną - identyczną o nazwie Jan1, dostaje z UP 11 tys, bezzwrotnej pożyczki i ZUS-y chyba jakos po 350 przez 2 lata. Niektóre mistata dodatkowo oderują jeszcze jakieś ulgi. Myslałam, że to tylko jeden taki przypadek, ale to naprawdę ogrom u nas. Jak widzę klienta, który przychodzi z zamiarem otwarcia konta firmowego, to już mnie skręca heheh.Polacy to sprytny naród.
Nie wiem czy to cos sie na coś zda, bo te 11 tys. to czasem dosłownie nic. Chyba lepiej z ZUS-ami.

A tak w ogóle dostane pałką od jabłuszkowej,że jej zaśmiecam galerię:diabloti: E tam jak dobrze i na temat gadasz to niby czemu :razz::evil_lol:

[quote name='_Mikuunia_']dzieki za kolejne odwiedziny :razz:
ja zaraz ruszam w swiat z moim psiakiem ( na spacerek znaczy sie ):cool3:
Nie ma za co chetnie wpadniemy tylko daj nowe foteczki :lol:

Posted

majoka napisał(a):
dziękuje za łaskę, al:diabloti:e to dobrze że ze mną nie zaczynasz, bo mam pierwszy dzień małpy po 50 dniach (!) i jestem to bardzo, ale to bardzo nerwoowa
Bo jam jet łaskawa :evil_lol:
To się nie denerwuj bo złosc piekności szkodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Wiem - rozumiem cię świetnie. Moja mama też po 12 latach musiała zkończyć biznes bo ją opłaty zeżarły. Nie opłaca się w tym kraju być uczciwym człowiekiem bo według mnie uczciwą pracą w Polsce to się tylko garba dorobisz :cool1:. Dlatego juz mnie coś plecy bolą :roll:

Święta racja - beznadzieja

[FONT=Arial]NIESTETY to wszystko RACJA ..........miałam TO SAMO w rodzinie .....też mam miala sklepik :razz::razz:...

Witaj :multi::multi::multi:.....jak tam kawa :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='majoka']Do klockowej, pewnie już słyszałas o takim rozwiązaniu, czasem jest nierealne do wykonania, ale u nas w regionie plaga:
Przykład:
Maż ma firmę przewozową Jan, rezygnuje z działalności, bezrobotna żona rozkręca własną - identyczną o nazwie Jan1, dostaje z UP 11 tys, bezzwrotnej pożyczki i ZUS-y chyba jakos po 350 przez 2 lata............................

A tak w ogóle dostane pałką od jabłuszkowej,że jej zaśmiecam galerię:diabloti:

[FONT=Arial]wiem wiem... u nas to odpada z różnych powodów... długa bajka ....

i racja... uczciwością to sobie wiele nie zdziałamy... więc .... koeniec tematu bo to temat rzeka.... i nie chce sie użalać nad sobą- nie to miałam na celu...;) życie jest jakie jest, a nie z takiego goowna udało nam sie wyjść... :loveu: co nas nie zabije to nas wzmocni

doberek ... tak se wpadłam OO! :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]NIESTETY to wszystko RACJA ..........miałam TO SAMO w rodzinie .....też mam miala sklepik :razz::razz:...

Witaj :multi::multi::multi:.....jak tam kawa :razz::razz:
[/FONT] jestem juz po wpadam na chwilke i lece - mam tyllle roboty przed sylwestrem że ho ho :placz:

[quote name='Ola164']Dopiero dziś zobaczyłam że Kronos ma naturalny ogon :loveu: :mdleje:

[quote name='Rinuś']ale jesteś okropna :diabloti: Ja nigdy :razz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wiem wiem... u nas to odpada z różnych powodów... długa bajka ....

i racja... uczciwością to sobie wiele nie zdziałamy... więc .... koeniec tematu bo to temat rzeka.... i nie chce sie użalać nad sobą- nie to miałam na celu...;) życie jest jakie jest, a nie z takiego goowna udało nam sie wyjść... :loveu: co nas nie zabije to nas wzmocni

doberek ... tak se wpadłam OO! :multi:
[/FONT] tak trzymać! Pozytywne myślenie to połowa sukcesu :lol:

Fajnie żeś wpadła :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hej piękna :multi::multi::loveu:

przybyłam Cię ponawiedzać :) :loveu::loveu::loveu: wiem że to lubisz :evil_lol: :diabloti:
[/FONT]
Jak nie wiem co :evil_lol:. Wpadaj wpadaj byle czesto:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dobra dziouszki wpadłam tylko na momencik i lece szykować sylwka na jutro wpadnę wieczorkiem i wszystkim odpisze - papa :loveu:

[FONT=Arial]:hmmmm: to robisz imprezkę w domu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

raz mialam ........Sodomja i Gomorja ....dużo by pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: to robisz imprezkę w domu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

raz mialam ........Sodomja i Gomorja ....dużo by pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
[/FONT] No w domku ale nie u siebie ( taka głupia to nie jestem :razz:). Idziemy do znajomych którzy tez mają takiego bobaska ja my więc to będzie najspokojniejszy sylwester w moim zyciu. Podzieliłysmy się przygotowaniami więc troche musiałam pogotować i popiec. Ale juz po wszystkim . Uffff! Teraz tylko zjeść :lol::evil_lol:

Cześć Alu kochana:loveu::multi:

[quote name='Helga&Ares']Cześć Krososowscy:)
ja też w domu sylwek, ale nie u siebie na szczęście [FONT=Arial]:evil_lol:
nie żebym sprzątać nie lubiła
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Skądś to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepiej nabałganić u kogoś co?:cool3:

Posted

[quote name='apple']
Skądś to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepiej nabałganić u kogoś co?:cool3:

[FONT=Georgia]hmmm...ja idę do koleżanki i sprzątać będę (nie żebym lubiła) [SIZE=2];)
zostaję u niej na noc jak reszta ludzi i hołota będzie pomagać sprzątać dziewczynie po hołocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Jabłkowa :loveu::loveu::loveu:

żebyś poczuła nastrój sylwestrowy i szum głowy...przychodzę z jabłszkowym sokiem wzmocnionym o bąbelki :evil_lol: :loveu::loveu:

pij, pij maleńka...ten kielich nie ma dna ;) :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmmm...ja idę do koleżanki i sprzątać będę (nie żebym lubiła) [SIZE=2];)
zostaję u niej na noc jak reszta ludzi i hołota będzie pomagać sprzątać [FONT=Arial]dziewczynie po hołocie :evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]Buhahahaha Nie zeby ta holota to ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Cześć Jabłkowa :loveu::loveu::loveu:

żebyś poczuła nastrój sylwestrowy i szum głowy...przychodzę z jabłszkowym sokiem wzmocnionym o bąbelki :evil_lol: :loveu::loveu:

pij, pij maleńka...ten kielich nie ma dna ;) :evil_lol:

[/FONT]
Cześć Żonkilko!:loveu:

Tak z rana takie trunki mi serujesz :-o Toż to ja do wieczora to juz nabombiona będe :evil_lol:. Ale co tam sylwester raz w roku :evil_lol:. Do Dna!!!!!!

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko :multi:Szarloteczko :multi::loveu::multi:

a ja w domeczku z Ozzym i TZtem :razz::razz:
[/FONT] cześć Alu koffana :loveu::loveu::loveu: To jakas bibeczka we trójkę. Wy popijecie a Ozziulek odeśpi kaca :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Cześć Żonkilko!:loveu:

Tak z rana takie trunki mi serujesz :-o Toż to ja do wieczora to juz nabombiona będe :evil_lol:. Ale co tam sylwester raz w roku :evil_lol:. Do Dna!!!!!!

[FONT=Georgia]problem w tym że dna nie ma ;) :evil_lol::evil_lol:

pij, pij na zdrowie...masz racje że sylwester raz w roku :) więc trzeba go opić i później wspominać ;) chyba że przeholujesz i nie będziesz pamiętała co masz wspominać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Ahhhhhhh zapomniałam wam powiedzieć jakie miałam wczoraj przeboje z Krosiem :shake:. Pozdzierał sobie pazury do połowy przy tylnich łapach. Krew się lała jak z kranu. Trza było odkażać i bandazować. Coś okropnego cały dom we krwi :shake:. A to wszysko przez to że się zrobił taki dopalny że aż cholera bierze. Nie wiem co mu się dzieje. Agresywny strasznie się do innych psów zrobił. Ale wczoraj to już przeszedł sam siebie. Chciał się rzucić na bogu duch winną sunie.:angryy::shake: Musiałam go tak mocno trzymać że ledwo dałam rade a on się tak zapierał tymi łapami że polamal pazury i pozdzierał do krwi. Koszmar po prostu. Nie wiem co mu sie tak niespodobało :shake:. Pierwszy raz wystartował do suczki :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='apple']Ahhhhhhh zapomniałam wam powiedzieć jakie miałam wczoraj przeboje z Krosiem :shake:. Pozdzierał sobie pazury do połowy przy tylnich łapach. Krew się lała jak z kranu. Trza było odkażać i bandazować. Coś okropnego cały dom we krwi :shake:. A to wszysko przez to że się zrobił taki dopalny że aż cholera bierze. Nie wiem co mu się dzieje. Agresywny strasznie się do innych psów zrobił. Ale wczoraj to już przeszedł sam siebie. Chciał się rzucić na bogu duch winną sunie.:angryy::shake: Musiałam go tak mocno trzymać że ledwo dałam rade a on się tak zapierał tymi łapami że polamal pazury i pozdzierał do krwi. Koszmar po prostu. Nie wiem co mu sie tak niespodobało :shake:. Pierwszy raz wystartował do suczki :shake::shake::shake:

[FONT=Georgia]:crazyeye: Krosiu wygląda na takiego spokojnego chłopca...nie ładnie się zachował, nie ładnie...ale teraz swoje musi odchorować z pazurami...oby szybko odrosły i żeby go nie bolało :roll:
ahh ten Krosiu...paluchem mu zagroź ode mnie !!!
trzeba wybić mu z głowy ataki na panny :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]problem w tym że dna nie ma ;) :evil_lol::evil_lol:

pij, pij na zdrowie...masz racje że sylwester raz w roku :) więc trzeba go opić i później wspominać ;) chyba że przeholujesz i nie będziesz pamiętała co masz wspominać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Buhahahahahaha! Racja! To moze i dobry pomysł. Jak mniej pamiętasz mniej się wstydzisz :evil_lol: