Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jbk napisał(a):
Tyskie, Żywiec, Lech, Żubr, Tatra, Harnaś i tak dalej ;) Wszystkie są pyszne ;) Mam przechlapane, bo za to mężu z piwem tak nie bardzo, nie mam się z kim napić.... ;)

Toże uwielbiam piwo! :p Tyskie ponad wszystkie! :p

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']predzej zamarznie zanim sie przewróci :evil_lol::evil_lol:
badz co jest wersją bardziej optymistyczną dostanie ..sraczki....:diabloti::diabloti:

siemanko......byłam u Cia na nk ....alez masz tam fotasów :eviltong::eviltong:

Ta optymistyczna czynność to się czasem każdemu przydaje ;)

Fotasy lubię, cóż poradzę :)

Posted

[quote name='Alicja']wpadłam z Żubrem :grins:to miło:loveu: A wiela go masz?:razz:

predzej zamarznie zanim sie przewróci :evil_lol::evil_lol:
badz co jest wersją bardziej optymistyczną dostanie ..sraczki....:diabloti::diabloti:

siemanko......byłam u Cia na nk ....alez masz tam fotasów :eviltong::eviltong:
Dobra sraczka nigdy nie jest zła:eviltong::diabloti:

No coś ty.....nie wiele więcej niż ty:diabloti:

jonQuilla nie podoba Ci się mój zestaw młodego podróżnika? ;-) :evil_lol:
Nie no so ty....tak tylko chciałam zwrócić twoją uwagę, chociaz o gustach się nie dyskutuje że taki lekko babciny:evil_lol:

Tyskie, Żywiec, Lech, Żubr, Tatra, Harnaś i tak dalej ;-) Wszystkie są pyszne ;-) Mam przechlapane, bo za to mężu z piwem tak nie bardzo, nie mam się z kim napić.... ;-)
Aaaaaaaaaa to ja mam luz.....oba z TZ-tem lubimy piwko:p

Toże uwielbiam piwo! :p Tyskie ponad wszystkie! :p
Aaaa ty to wiadomo:evil_lol:
Witam robaczki:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabco! Co to znaczy, że ja to wiadomo :mad: Alkoholiczkę se mnie robisz???:drinking:Nie....ale uderz w stół a nożyce się odezwą:evil_lol:

Mnie tylko chodziło o to ze na pewno lubisz piwko tak jak ja....no bo w końcu moja najulubieńsza kumpela jesteś:roll::loveu:

Posted

[quote name='sota36']I zas tu pisza i nic! Ty mie mosz - nie powieym kaj - co jutro robita????
No kaj kaj? No chyba nie tam gdzie mysle że ty myslisz:crazyeye::mad:

No wiesz:roll: jak możesz tak ranic me serce:placz:

Posted

[quote name='Alicja']poka te sałatke jak skończysz robić :razz::razz:... i ucałuj obie frelki od Mła dzisiaj ...a ja poczekam do wiosny :oops:

berczysław

Sfoce jak bede u Frelek;) i sie też sfocimy......a co:p.....a potem wstawimy co byś sie czuła jak na zebraniu:loveu:

w pawie babciny?
to taki zestaw imprezowicza :evil_lol::evil_lol:
Imprezowicz powiadasz? Znaczy sie że już kilka imprez zaliczył a te "pawie" to pawie?:crazyeye::evil_lol:

Posted

Witam z urlopku :) Ale mi dobrze, mam przed sobą dwa tygodnie słodkiego lenistwa..... To co, że Swieta? Parę potraw więcej i tyle, poza tym lubię gotować ;) Nie będzie żadnego szaleństwa :)

Posted

siemka :lol:
To normalnie jakiś skandal !!
2 dni mnie na Dogo nie było a tu tylko 3 stronki przybyły, oj cosik się opuszcza Twoja Galeria :evil_lol::evil_lol:
A ja mam już bigos, sialala:diabloti:

Posted

Przijechali no i pojechali :eviltong::eviltong:
Foty mo sota wiec pewnikiem jakowes tam wstawi bo mnie bateryja padła :placz: ....ale som fajniuskie :multi::multi:

Cieszymy sie ogromnie ze moglismy sie poznac :loveu::loveu:
Alusia jest fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']Przijechali no i pojechali :eviltong::eviltong:
Foty mo sota wiec pewnikiem jakowes tam wstawi bo mnie bateryja padła :placz: ....ale som fajniuskie :multi::multi:

Cieszymy sie ogromnie ze moglismy sie poznac :loveu::loveu:
Alusia jest fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:razz::razz: to My czekomy na te foty ;)

Posted

No to uwaga! Wstawiam to co mam....nie za wiele....ale som....te zmarane to mój TZ robił no ale cóż...nie każdy ma taki talenta jak ja:B-fly:

Zjazdos na zimowos grilos poznajos:evil_lol:
Jedli my!

Pstrykali my!

Alutka kontrolowała:evil_lol:

Ciotka Ina Fruzie cały czas na kolanach trzymała....chyba się bała co by jej Ala krzywdy nie zrobiła:eviltong:

Młodej wszedzie było pełno:roll:

A ciotka Jola to w parterze robiła:evil_lol: