Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']A ja pije miete bo mnie cosik zle na żołądku....:placz:
pewnie po wczorajszych cistaeczkach w robocie :shake:

siemka Jabuszko :loveu:Uuuuuuuuuuuuu jak to mówią "Co za dużo to nie zdrowo":roll: Pij kochana pij....albo haftuj......dziala szybciej i skuteczniej:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Jak bede miała raka płuc to przyjde do Ciebie:diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']A Ty myslisz ze to tak hop siup i juz heftujesz? :placz::placz:
To ni takie proste przynajmniej w moim wydaniu :eviltong: wiec siem męcze :placz:
No jak nie hop-siup:roll:

Walnij sobie 50-tkę pieprzówki i samo pójdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']no tobie :roll: nie sobie:evil_lol:Osssszzzz ty:mad:......Orzeszku:evil_lol:

aneczka23 :nerwy: jaka tu szkoła życia aż strach się bać, a nóż widelec ktoś tu niepełnoletni zajrzy :crazyeye::beerchug:
Niech się uczą......przyjdzie dzień że ta wiedza- TU nabyta:p bedzie jak znalazł:evil_lol:

Posted

byłam se tu :p

ja też dziś na miętce :diabloti:a wszystko przez leki p/ bólowe :angryy: tysz hefciłam w niedziele po nich :oops:....dziś dostałam już pik do doopy :p

Posted

[quote name='evaxon']hyhyhy :loveu::loveu::loveu::loveu:zaleciało mi Lepperem:diabloti:

Alicja byłam se tu :p

ja też dziś na miętce :diabloti:a wszystko przez leki p/ bólowe :angryy: tysz hefciłam w niedziele po nich :oops:....dziś dostałam już pik do doopy :p
Ojjj bidulka:calus: Bolało?:roll:

jbk Cześć Jabłko :smile: Ja też nie toleruję dymów, mamusia musi wychodzić z budynku, jak chce zapalić, hehe ;-)
Ja też.........ja to czuję jak sąsiadka na parterze kopci...bleeeee.......zatruwa mnie i nic z tym nie mogę zrobić:placz:

Posted

[quote name='apple']
Ja też.........ja to czuję jak sąsiadka na parterze kopci...bleeeee.......zatruwa mnie i nic z tym nie mogę zrobić:placz:

Sąsiadka to pół biedy, ja własnych rodziców nie mogę odwiedzić, bo tam trzy osoby kopcą jednego za drugim..... Raz z psami przyszłam na 20 minut, bo ciotka przyjechała, potem dwa dni wietrzyłam im futro.....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam!

:B-fly::B-fly::B-fly:

CześćCipeczko!

:splat:

Ups! Cioteczko!

:evil_lol:
Co to za naduzycie? Nie przypominam sobie aby ktoś mnie pytał o zgodę?:roll:

Cześć Ci.....oteczko:loveu:

Sąsiadka to pół biedy, ja własnych rodziców nie mogę odwiedzić, bo tam trzy osoby kopcą jednego za drugim..... Raz z psami przyszłam na 20 minut, bo ciotka przyjechała, potem dwa dni wietrzyłam im futro.....
Skąd ja to znam:cool1:......moi rodzice też kopcą jak diabli...jednego gaszą i od razu biorą drugiego....jak od nich wracam to ciuchy muszę dwa razy prać bo ciagle czuć........no ale co zrobić:roll::evil_lol: Pewnie dlatego nie palę...........bo już się nawdychałam za młodu:evil_lol:

Alicja :multi::multi::multi:cześć zadymione Dżapuszko

pik trochę bolał ale mniej niż dalej boląca łapa i plecki :angryy:
A widzisz.........wystawiałas te plecki do tego tatuażu i cię pewnie przewiało....i teraz boli...ojjjj:shake:;)

Posted

No a ja kopciłam też kiedyś, od 14-tego roku zycia ;) Ale rzuciłam i NIE WRÓCĘ :) do nałogu :) Trza dziecku dać dobry przykład ;)

Alutka biedaku.....

Posted

Brrr, znam ten bół.. tata długo palił, na szczęście po 20 latach kurzenia rzucił i już 3 lata wietrzy płuca. I pojawia się irlandzki plus, ( a tak Wam się tu nie chciało przyjeżdżać ) - zakaz palenia w miejscach publicznych. Co się pięknie wiąże z tym, że wracając z pubu wciąż mogę wyczuć zapach własnych perfum i nie ma potrzeby zdrapywania tony smoły z twarzy :eviltong:

Posted

[quote name='aneczka23']Brrr, znam ten bół.. tata długo palił, na szczęście po 20 latach kurzenia rzucił i już 3 lata wietrzy płuca. I pojawia się irlandzki plus, ( a tak Wam się tu nie chciało przyjeżdżać ) - zakaz palenia w miejscach publicznych. Co się pięknie wiąże z tym, że wracając z pubu wciąż mogę wyczuć zapach własnych perfum i nie ma potrzeby zdrapywania tony smoły z twarzy :eviltong:też mi coś......u nas też jest zakaz palenia w miejscach publicznych:roll:.................a że nie egzekwowany to już inna sprawa:evil_lol: