Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Bossszzz uszy i oczy mi więdną od waszego gadania o tych lodach:oops::roll::evil_lol: Raczej ze starości:roll::diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='jbk']Nie mów, że taka delikatna jesteś :) Nioooo.......bo ja niewinne dziewcze jestem a wy tu mi takie bezeceństwa:oops: Raczej ze starości:roll::diabloti:Że co proszę:crazyeye: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']No, ze STAROŚCI robią się ZMARSZCZKi:roll: nie mów, ze nie wiesz, skoro sama napisałaś, że Ci zwiędło:roll: Na szczęście na to są kremy ;) Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple'] Że co proszę:crazyeye: No, ze STAROŚCI robią się ZMARSZCZKi:roll: nie mów, ze nie wiesz, skoro sama napisałaś, że Ci zwiędło:roll: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']No, ze STAROŚCI robią się ZMARSZCZKi:roll: nie mów, ze nie wiesz, skoro sama napisałaś, że Ci zwiędło:roll: Zwiędło mi chwilowo:mad: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Zwiędło mi chwilowo:mad: Wszystkie starsz pani tak mówią....:roll: Ale to też ma swój urok....Popatrz wszyscy kofają shar peie mimo, iż mają zmarszczki. My też będziemy Ciebie kofać, mimo tego, że się zestarzałaś:loveu: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jabco, ale pociesz się, ja szybciej zostanę babcią ;) Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jbk napisał(a):Na szczęście na to są kremy ;) I jad kiełbasiany :grins: :grins: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Wszystkie starsz pani tak mówią....:roll: Ale to też ma swój urok....Popatrz wszyscy kofają shar peie mimo, iż mają zmarszczki. My też będziemy Ciebie kofać, mimo tego, że się zestarzałaś:loveu:A zasadził Ci ktos kiedyś koopa w doopalona?:razz::loveu: jbk - tylko to mnie pociesza:diabloti: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']A zasadził Ci ktos kiedyś koopa w doopalona?:razz::loveu: Pewnie, że tak:roll: A co, zazdraszczasz mi?:roll: jbk - tylko to mnie pociesza:diabloti: Ja bym to nazwała inaczej niż pocieszaniem, ale nie będę CIę całkowicie obdzierać z wyobrażeń o świecie:roll::diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Ja bym to nazwała inaczej niż pocieszaniem, ale nie będę CIę całkowicie obdzierać z wyobrażeń o świecie:roll::diabloti:Ojjj widzę że Selketka dzisiaj jest w zadziornym nastroju?:razz::diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']A nigdy w życiu:eviltong::diabloti: nawet nie wiesz jak mnie głowa boli i się źle czuję, a jak pomyslę, o tym co mam do zrobienia to jeszcze mi gorzej:roll:Zwłaszcza, że samych najpilniejszych rzeczy jest masa:roll: Mnie też dzisiaj głowa boli....to chyba ta zgnilizna w powietrzu:cool1: No coz ja Ci pomogę....mogę cię ewentualnie wspierać mentalnie w twoich działaniach;) anitaaa i bartis Witanko :multi:Witaj:multi: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Ojjj widzę że Selketka dzisiaj jest w zadziornym nastroju?:razz::diabloti: A nigdy w życiu:eviltong::diabloti: nawet nie wiesz jak mnie głowa boli i się źle czuję, a jak pomyslę, o tym co mam do zrobienia to jeszcze mi gorzej:roll:Zwłaszcza, że samych najpilniejszych rzeczy jest masa:roll: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ogryzeczku !!! zimowy grill 20 grudnia u mienia !!! zapisz w kajeciku!!! Quote
zuzolandia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 TZ -y mile widziani ...ktos nam musi kiełbaski do stołu nosic :eviltong::eviltong: Na pw ale pozniej napisze jak do mienia dojechac :multi: tzn na ogródecek :evil_lol: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='zuzolandia']ogryzeczku !!! zimowy grill 20 grudnia u mienia !!! zapisz w kajeciku!!!ZAPISAŁAM!:grins: A kaj jest " u mienia" ?:hmmmm: I czy mam być sama czy mogę zabrać TZ-ta? evaxon hej japelka :multi::multi::multi:Hej Ewunia:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 przyszłam wieczorną porą dalej lody robić :cool3::cool3: bo w tym fachu się nie śpi :evil_lol::evil_lol: Jabco, nie udawaj takiej delikatnej ;) i proszę nie denerwuj się :) tylko powiedz a Tobie teraz zrobie jeszcze jednego loda ;) :evil_lol: Kudłata :) łap :) Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='jonQuilla']doszły mnie słuchy że tutaj chętni na moje usługi byli ;) Klockowa, robie Ci wiec tego loda ... :cool3::cool3: komuś jeszcze zrobić loda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Jabłuszko :lol::loveu::loveu::loveu::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Córcia Lodziara :evil_lol: cześć Dżapuszko :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jabłuszkowaaaa :cool3::cool3::cool3: gdzie Ty się podziewasz o 11:16 rano? :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='jonQuilla']Jabłuszkowaaaa :cool3::cool3::cool3: gdzie Ty się podziewasz o 11:16 rano? :eviltong::eviltong: A gdzie o 11:43? Quote
Recommended Posts