apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='jonQuilla']ja sama robie lody :cool3::cool3: czy to dziwnie nie zabrzmiało? :hmmmm:dziwnie nie:shake: za to nieco perwersynie:diabloti: jbk Więc tak - uczę się angielskiego, co by się w świecie nie zgubić. To raz. Ala z bułką plus Krosiu - dobrze, że się dziecko uczy dzielić od małego. To dwa. Jestem tuż przed remontem, więc zapraszam Alę, dam jej mazaków dużo kolorów i niech narysuje cały świat na tapetach. To trzy. Słońce mi w oczy świeci. To cztery. Stęskniłam się za Tobą, bo wczoraj byłam u babci. To pięć. Kawy z lodami też bym się napiła. To sześć. Buzi muuua! :buzi: Po pierwsze- WITAJ:loveu: Po drugie- oć się uczyć do mnie do szkoły...załatwie ci zniżkę;) Po trzecie- ona się z nim dzieli caaały czas...czasem mu z pyska wyciagnie jak się rozmysli i sama skonsumuje:cool1: Po czwarte- zabieraj i oddaj jak się wyrysuje dokumentnie:evil_lol: Po piate- zasłoń roletki:diabloti: Po szóste- też się stękniłam:loveu: Po siódme- częstuj sie;) Muuuuua:loveu: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Po pierwsze- WITAJ:loveu: Po drugie- oć się uczyć do mnie do szkoły...załatwie ci zniżkę;) Po trzecie- ona się z nim dzieli caaały czas...czasem mu z pyska wyciagnie jak się rozmysli i sama skonsumuje:cool1: Po czwarte- zabieraj i oddaj jak się wyrysuje dokumentnie:evil_lol: Po piate- zasłoń roletki:diabloti: Po szóste- też się stękniłam:loveu: Po siódme- częstuj sie;) Muuuuua:loveu: ad.1 - czeeeeeść :) ad.2 - a co to znaczy do Ciebie do szkoły? Się tam uczysz, czy kogoś tam uczysz czy posiadasz szkołę w sensie własnej firmy? ad.3 - dzielenie przyda jej się na potem ;) ad.4 - dokumentnie to może być za parę lat, ale co tam, mogę zabrać ;) Lubię dzieci ;) ad.5 - nie chce mi się wstawać i podchodzić do okna ;) ad.6 - Twoje szczęście ;) ad.7 - posłałam mamę do sklepu po loda i sę wrzucę do kawy, a co ;) Cmok :loveu: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):Boshe, ale Wy się słodko witacje i jesteście taaaakie miłe:roll: Muuuuua! :loveu: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Boshe, ale Wy się słodko witacje i jesteście taaaakie miłe:roll: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']Boshe, ale Wy się słodko witacje i jesteście taaaakie miłe:roll: Muuaaaa!:loveu: Selketko:loveu: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 se wdepnełam..... do Cia... a co :razz::loveu: widziałam śniadaniującą sie Alutke :loveu::loveu: żonkilowa... zrób mi loda :modla: buhhahhaha..... buuhahahha... :roflt::roflt::roflt: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Muuaaaa!:loveu: Selketko:loveu: :oops::oops::oops: Szarloteczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :multi::multi::multi:jestem .... ffstałam :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witanko;-) Powiem Ci tak ze ze w wieku bodajze 2 latek Laura uciekła nam z domu :evil_lol::evil_lol: siedzialysmy w kuchni a mała rzadziła w szafie razem z moja niezyjacą juz bokserką Tosią po pewnym czasie idziemy z kafffa do pokoju patrzymy a jej nie ma psa nie ma ..drzwi z sieni otwarte ...jesooo panika ...gdzie dziecko ..wylatujemy przed klatke schodowa a ta mała franca w dlugiej sylwestrowej kiecce i butach na obcasie paraduje dookoła klombu :mad:. trzymajac Tosie za obroże ..dodam tylko ze to była zima i jakies -8-10 stopni :crazyeye::crazyeye: drzwi otwarła Tosia bo była tego nauczona muzyka leciala wiec nie slyszałysmy :evil_lol::evil_lol:... zresztya tak na marginesie dodam ze stanowiły obie iscie diabelski duect :diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witanko :loveu: no to świetnie przynajmniej labusia odpocznie trochę od tego schronu dziś będę rozwieszać :loveu: Co u ciebie ?? :lol: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork']se wdepnełam..... do Cia... a co :razz::loveu: widziałam śniadaniującą sie Alutke :loveu::loveu: żonkilowa... zrób mi loda :modla: buhhahhaha..... buuhahahha... :roflt: No nareszcie.......już myślałam ze się na nas obraziłaś:loveu: Ino bez takich mi tu:eviltong: [quote name='Selket']:oops: Szarloteczko:loveu: No nie stydaj:loveu: [quote name='Alicja']:multi:jestem .... ffstałam :loveu:O tej porze:crazyeye:...toż to skandal:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko;-) Powiem Ci tak ze ze w wieku bodajze 2 latek Laura uciekła nam z domu :evil_lol: siedzialysmy w kuchni a mała rzadziła w szafie razem z moja niezyjacą juz bokserką Tosią po pewnym czasie idziemy z kafffa do pokoju patrzymy a jej nie ma psa nie ma ..drzwi z sieni otwarte ...jesooo panika ...gdzie dziecko ..wylatujemy przed klatke schodowa a ta mała franca w dlugiej sylwestrowej kiecce i butach na obcasie paraduje dookoła klombu :mad:. trzymajac Tosie za obroże ..dodam tylko ze to była zima i jakies -8-10 stopni :crazyeye::crazyeye: drzwi otwarła Tosia bo była tego nauczona muzyka leciala wiec nie slyszałysmy :evil_lol::evil_lol:... zresztya tak na marginesie dodam ze stanowiły obie iscie diabelski duect :diabloti:Buhahahahahahahahaha no to gratuluję mamcia:evil_lol: mam nadzieję, że Ala mi takiego numeru nie wykręci:evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']Witanko :loveu: no to świetnie przynajmniej labusia odpocznie trochę od tego schronu dziś będę rozwieszać :loveu: Co u ciebie ?? :lol:też sie cieszę;) a u mnie po staremu...siedze w pracy i sie obijam:evil_lol: Quote
bonita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Heloł :loveu: Przylazłam do Twojej rozrajdanej jabłciastej galerii:diabloti:, po bardzo długiej niebytności:p I się bardzo cieszkam że trafiła mi się wyżerka:evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] a u mnie po staremu...siedze w pracy i sie obijam:evil_lol: Ale masz się dobrze, no, może nawet ZA DOBRZE :diabloti: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='bonita']Heloł :loveu: Przylazłam do Twojej rozrajdanej jabłciastej galerii:diabloti:, po bardzo długiej niebytności:p I się bardzo cieszkam że trafiła mi się wyżerka:evil_lol: jesteś:multi: i chyba chciałaś powiedzieć : po bardzo, bardzo, bardzo, baaaaaaaaaardzo długiej niebytności.........no ale nic to...dobrze ze jesteś:multi::loveu: Ale masz się dobrze, no, może nawet ZA DOBRZE :diabloti:Eeeee nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej:evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']jesteś:multi: i chyba chciałaś powiedzieć : po bardzo, bardzo, bardzo, baaaaaaaaaardzo długiej niebytności.........no ale nic to...dobrze ze jesteś:multi::loveu: Eeeee nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej:evil_lol: Podobnie jak nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej ;) Muuua! Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] Witamy!:multi: ano sam cukier:loveu: ano witajcie :eviltong: ja tu już parenaście razy zaglądałam :oops: wydało się :oops2: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='aneczka23']ano witajcie :eviltong: ja tu już parenaście razy zaglądałam :oops: wydało się :oops2:Chorerka...i to wszystko z ukrycia?:crazyeye::evil_lol:;) Aneczka gdzie w Jaworznie mieszkasz?:razz: Moze gdzieś niedaleko mnie?:cool3: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='jbk']Podobnie jak nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej ;) Muuua! Ale poleciałysmy mądrościami ludowymi:evil_lol: Jak stare kumochy:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] Aneczka gdzie w Jaworznie mieszkasz?:razz: Moze gdzieś niedaleko mnie?:cool3: ze Szczakowej :loveu: Ale w Jaworznie nie ma mnie od 2 lat z krótkimi przerwami 2 tyg ( w tym roku ostatnio w paźdz), i nie będzie mnie przez kolejne 2 lata :cool1: a Ty skąd? Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no tak, emigracje... ale ale. gdyby nie wyjazd nie miałabym moich dzieciątek, bo obie bestie są Irlandczykami :diabloti: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='aneczka23']ze Szczakowej :loveu: Ale w Jaworznie nie ma mnie od 2 lat z krótkimi przerwami 2 tyg ( w tym roku ostatnio w paźdz), i nie będzie mnie przez kolejne 2 lata :cool1: a Ty skąd? Osiedle stałe...........;) ohhhh ale się wszyscy uparli na tą emigrację:evil_lol:;) Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] ohhhh ale się wszyscy uparli na tą emigrację:evil_lol:;) Jabłuszko, ale my zostaniemy, prawda?? Quote
zuzolandia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Teee zabidzono ....piszesz sie na zimowego grylla ? :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='jbk']Jabłuszko, ale my zostaniemy, prawda??Taaaak! Zdecydowanie...mnie życie na emigracji nie odpowiada:shake: To nie dla mnie...tesknie wtedy za wszystkim co polskie...nawet za starą polską bidą:evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Taaaak! Zdecydowanie...mnie życie na emigracji nie odpowiada:shake: To nie dla mnie...tesknie wtedy za wszystkim co polskie...nawet za starą polską bidą:evil_lol: Ja to za ludźmi bym tęskniła najbardziej ;) Chyba, żeby wszyscy bliscy polecieli ze mną :) Quote
Recommended Posts