Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cześć:multi::multi::multi: Znalazłam Cię:multi::multi::multi: I fotoski widziałam:multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://img368.imageshack.us/img368/337/tnobraz284um4.jpg jakiz przygnebiony wyraz pyszczydełka :eviltong::eviltong::eviltong: siemanko Jabolkowo :loveu: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :hmmmm: Małysz jadł bułkę z bananem i latał Ala je bułkę z długopisem i co robi:diabloti:? czeeee:multi: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='evaxon']:hmmmm: Małysz jadł bułkę z bananem i latał Ala je bułkę z długopisem i co robi:diabloti:? czeeee:multi:Grafiti:cool1::evil_lol: cześć Eff:loveu: Selket Cześć:multi::multi::multi: Znalazłam Cię:multi::multi::multi: I fotoski widziałam:multi::multi::multi:Ty szpiegulo:eviltong::loveu: zuzolandia http://img368.imageshack.us/img368/3...braz284um4.jpg jakiz przygnebiony wyraz pyszczydełka :eviltong::eviltong::eviltong: siemanko Jabolkowo :loveu:Zawsze taki ma jak żebra:evil_lol: Cześć Zuzolowa:multi::loveu: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']Grafiti:cool1::evil_lol: buahahahahahahaha :grin: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='evaxon']buahahahahahahaha :grin: Tu nie ma nic śmiesznego......proszę się nie smiać.......:roll: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']Tu nie ma nic śmiesznego......proszę się nie smiać.......:roll: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='evaxon']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pfffffff:roll: no wiesz...jak się tak smiejesz to przyjedziesz i pomożesz mi w tapetowaniu:diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Swieta tuz tuz wiec przyda sie nowy image pokoju :evil_lol::evil_lol: Zrób jej specjalna sciane do graffiti :eviltong: bedzie miala zajecie :evil_lol: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='zuzolandia']Swieta tuz tuz wiec przyda sie nowy image pokoju :evil_lol::evil_lol: Zrób jej specjalna sciane do graffiti :eviltong: bedzie miala zajecie :evil_lol:Ty mnie nie denerwuj....ona niech sobie rysuje po kartkach a nie po moich tapetach:placz: a jeśli tak ci się podoba pomysł zmiany image pokojowego na swięta to ja mogę z Alą w każdej chwili do ciebie podjechac:diabloti::cool3: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hihih jo ni mom tapet :diabloti::diabloti: a kibel farby cały czas stoi w pogotowiu bo futra lubia wycierac pyszczydła po jedzeniu w moje waniliowe scianki :eviltong::eviltong: badz przybijac kudłate piatki :eviltong: wiec twoja Alunia mi nie straszna :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='zuzolandia']hihih jo ni mom tapet :diabloti::diabloti: a kibel farby cały czas stoi w pogotowiu bo futra lubia wycierac pyszczydła po jedzeniu w moje waniliowe scianki :eviltong::eviltong: badz przybijac kudłate piatki :eviltong: wiec twoja Alunia mi nie straszna :evil_lol::evil_lol:Nie wiesz co mówisz...toż to moja Ala jest jak małe tornado:evil_lol: wydaje się niegroźne ale jak zapierniczy to koniec:evil_lol: Quote
apple Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu: Fajne foty uwielbiam takie zdjęcia dziaciakóz psiakami :multi: Witaj! Jużeś poświęcona?:razz::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witamy :loveu: Fajne foty uwielbiam takie zdjęcia dziaci z psiakami :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']Witaj! Jużeś poświęcona?:razz::evil_lol: No tak :evil_lol: Az tą labusią coś wiadomo :cool3::multi:? rozwiesć jeszcze dziś plakty ? Postyznów skaczą :angryy: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 eeeeeeee tamm........... tornada tez przezyłam :eviltong::eviltong: moja chrzesnica w wieku Alusi to byl diabeł wcielony :diabloti::diabloti: a z wiekiem bylo coraz gorzej hiih.....dobrze ze juz jest na etapie ...moge sobie pomalowac usta ? :evil_lol::evil_lol: czyli ma dyche na karku :loveu: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']Pfffffff:roll: no wiesz...jak się tak smiejesz to przyjedziesz i pomożesz mi w tapetowaniu:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to lepiej pomaluj taka farbą co to można ja myc :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 biedny Krosiu musi jedzenie dziecku zabierać bo Ty go nie karmisz :roll: no kochana wytłumacz mi jak tak można :eviltong::eviltong: witam :multi::multi::loveu: Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dawno nie byliśmy u Was, więc wpadłam na śniadanie z Alą, ale chyba to już czas kolacji. P.s. Biedne psisko,:evil_lol: nawet suchej bułki mu nie dacie :angryy: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']No tak :evil_lol: Az tą labusią coś wiadomo :cool3::multi:? rozwiesć jeszcze dziś plakty ? Postyznów skaczą :angryy: Jesli mozesz to tak.....rozklejaj...mała na razie pojechała do Alwerni do DT....ale stałego domku nadal szukamy;) zuzolandia eeeeeeee tamm........... tornada tez przezyłam :eviltong: moja chrzesnica w wieku Alusi to byl diabeł wcielony :diabloti::diabloti: a z wiekiem bylo coraz gorzej hiih.....dobrze ze juz jest na etapie ...moge sobie pomalowac usta ? :evil_lol: czyli ma dyche na karku :loveu:Eeee no to widzę ze jesteś zahartowana:evil_lol: Ala mnie oststnio rozwaliła...ledwo się nauczyła chodzić a już moje szpilki wkłada:evil_lol: i smiga:crazyeye::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to lepiej pomaluj taka farbą co to można ja myc :eviltong:Nie wiem jaką...oć mi pomaluj:diabloti: jonQuilla biedny Krosiu musi jedzenie dziecku zabierać bo Ty go nie karmisz :roll: no kochana wytłumacz mi jak tak można :eviltong::eviltong: witam :multi::multi::loveu:Witaj:loveu: No jak nie karmię....ja tą "rurę" non stop karmie...a to przelatuje przez niego i znowu jest głodny:crazyeye: Cheritka Dawno nie byliśmy u Was, więc wpadłam na śniadanie z Alą, ale chyba to już czas kolacji. P.s. Biedne psisko,:evil_lol: nawet suchej bułki mu nie dacie :angryy:Hahahahaha nie no suche to rzadko dostaje - najczęściej z masłem i baleronem:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no skoro tak mówisz to Ci wierzę bo co innego mam robić :) kawka z lodami :cool3::cool3: tylko pij w ciepłym :cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']jeeeee wstałaś tak wcześnie żeby skoczyć mi po loda do kawki:razz: Koffana:loveu: ja sama robie lody :cool3::cool3: czy to dziwnie nie zabrzmiało? :hmmmm: Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='jonQuilla']no skoro tak mówisz to Ci wierzę bo co innego mam robić :) kawka z lodami :cool3::cool3: tylko pij w ciepłym :cool3::cool3: jeeeee wstałaś tak wcześnie żeby skoczyć mi po loda do kawki:razz: Koffana:loveu: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Więc tak - uczę się angielskiego, co by się w świecie nie zgubić. To raz. Ala z bułką plus Krosiu - dobrze, że się dziecko uczy dzielić od małego. To dwa. Jestem tuż przed remontem, więc zapraszam Alę, dam jej mazaków dużo kolorów i niech narysuje cały świat na tapetach. To trzy. Słońce mi w oczy świeci. To cztery. Stęskniłam się za Tobą, bo wczoraj byłam u babci. To pięć. Kawy z lodami też bym się napiła. To sześć. Buzi muuua! :buzi: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='jonQuilla']ja sama robie lody :cool3::cool3: czy to dziwnie nie zabrzmiało? :hmmmm: Ktoś jest w takim razie szczęśliwy bardzo ;) Quote
Recommended Posts