apple Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Witam Jabłuszko z samego rana :)Witam Cię kochana:loveu: :roll:......................Dzięki ci kochana kobieto:loveu: Jak kto woli?? Jak to jak kto woli?? ZASADY SOM! jakie zasady.....jedna podstawowa zasada to brak zasad!:diabloti: Ooo:loveu::loveu: Mnie się podoba:lol:No to się Zuzola ucieszy:evil_lol: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wszędzie może nie być zasad, ale w ortografii - MUSZĄ BYĆ! Wyobraź sobie "idzie rzuf" :diabloti: Quote
apple Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Wszędzie może nie być zasad, ale w ortografii - MUSZĄ BYĆ! Wyobraź sobie "idzie rzuf" :diabloti: Wyobrażam sobie jak "icie rzuf pżez żeke" i fajnie:diabloti: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Wyobrażam sobie jak "icie rzuf pżez żeke" i fajnie:diabloti: WRRRRRRRRRRR............................ :mad::mad::mad: To jest jedyne, czego nie lubię, błędy.... Wzrokowcem jestem i potem mi się takie rzeczy zapamiętują w głowie, a oczy to szczypią od tego jak nie wiem :angryy::angryy::angryy: Quote
apple Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']WRRRRRRRRRRR............................ :mad::mad::mad: To jest jedyne, czego nie lubię, błędy.... Wzrokowcem jestem i potem mi się takie rzeczy zapamiętują w głowie, a oczy to szczypią od tego jak nie wiem :angryy::angryy::angryy: No dobra już mi tu nie warcz....już sie poprawiam;) co by cię oczki nie szypały:lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść Cioteczko :loveu: Cipeleczko! :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :razz::razz:... czyżby ,,rzuffie'' w modzie znów były :evil_lol::evil_lol:..to u Dilerowej zawsze było :evil_lol: cze Dzapko :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Wszędzie może nie być zasad, ale w ortografii - MUSZĄ BYĆ! Wyobraź sobie "idzie rzuf" :diabloti: to oświeć mnie i według zasad napisz z której litery zaczyna sie ta śląska mgła :diabloti::diabloti::diabloti:....i dlaczego akurat z tej :diabloti::diabloti::diabloti: witaj wczesnoporanna Ogryzkowo :loveu: Quote
e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [CENTER]:lmaa::lmaa::lmaa::lmaa::lmaa: [/CENTER] Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='zuzolandia']to oświeć mnie i według zasad napisz z której litery zaczyna sie ta śląska mgła :diabloti::diabloti::diabloti:....i dlaczego akurat z tej :diabloti::diabloti::diabloti: witaj wczesnoporanna Ogryzkowo :loveu: CH :) Ale dlaczego, to trzeba zapytać Miodka :) Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Siemanko Dzapkowa to ja znow wpadlam do Ciebie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 cześć Sisko :multi::multi::loveu: jakbyś nie widziała to ja :) :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jabłuszkowa, witaski kochana sobotnie ;) Idę gotować obiad co by utuczyć resztę :) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witamy się sobotnio :loveu: Co tam u ciebie ?? Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cześć Szarloteczko :loveu::loveu::loveu: A Ty nie powinnaś zimować jak na jabłuszko przystało???:razz: Quote
BeaC Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 cześć jabłuszkowata kobieto:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :roll:...Dżapkowej nie widzieliście :hmmmm: Quote
agbar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:... czyżby ,,rzuffie'' w modzie znów były :evil_lol::evil_lol:..to u Dilerowej zawsze było :evil_lol: cze Dzapko :multi::loveu: u mnie nie tylko rzuffie byli ale tez pajonki i rzaby:evil_lol:i one przewaznie nie sa ale som:evil_lol: czesc Jabkowa:multi: Quote
apple Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='evaxon']:lmaa::lmaa::lmaa::lmaa: A ty co mi tu tym bejsbolem machasz....ić bo sie jąkac zacznę ze strachu:evil_lol: teqquila Siemanko Dzapkowa to ja znow wpadlam do Ciebie No ! jakze bym mogła ciebie nie zauwazyć:loveu: jonQuilla cześć Sisko jakbyś nie widziała to ja :eviltong: Dobrze że się przedstawiłaś bo bym ciebie nie poznała:evil_lol:;):loveu: jbk Jabłuszkowa, witaski kochana sobotnie ;-) Idę gotować obiad co by utuczyć resztę :smile:Ojjj nie ładnie...ja gotuję co by nakarmić a ty żeby tuczyć:crazyeye: anitaaa i bartis Witamy się sobotnio :loveu: Co tam u ciebie ?? Weekend miałam zakręcony jak ruski termos:cool1: Ale już dochodzę do siebie:roll: Selket Cześć Szarloteczko :loveu: A Ty nie powinnaś zimować jak na jabłuszko przystało???Sugerujesz żebym zniknęła z Dogo:icon_roc: BeaC cześć jabłuszkowata kobieto:multi:Witaj zaginiona Beatrycze:loveu: Alicja :roll:...Dżapkowej nie widzieliście :hmmmm:Jestem już jestem:multi:....mozesz odwołac ekipę piszukiwawczą:evil_lol: u mnie nie tylko rzuffie byli ale tez pajonki i rzaby:evil_lol:i one przewaznie nie sa ale som:evil_lol: czesc Jabkowa:multi:Faaaajnie:p Cześć Aguś:loveu: jbk Cześć Jabłko, tęskniłaś za mną? Do bólu:placz: Quote
apple Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To sem ja! Iza :loveu: Doberek!Cześć TY! Izo ti ti ti ti:loveu: Quote
Recommended Posts