jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No nie wiem...nie zgłosił akcesu do mojego FC:roll:....moze nie chce być moją fanką:evil_lol: Na pewno wystraszył się naszych obowiązkowych krótkich spódniczek :) Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jbk napisał(a):Na pewno wystraszył się naszych obowiązkowych krótkich spódniczek :) eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam! Nogi by ogolił i byłoby dobrze! :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Na pewno wystraszył się naszych obowiązkowych krótkich spódniczek :) Eeeee tam spódniczki to jeszcze przezyje....ale te koronkowe stringi to już kaplica:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Eeeee tam spódniczki to jeszcze przezyje....ale te koronkowe stringi to już kaplica:evil_lol: Buhaahahahahahah! musiałby też doopalona ogolić :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Buhaahahahahahah! musiałby też doopalona ogolić :evil_lol: Buhahahahahahahahahaha:evil_lol: ale my sa dobre dogociólki i byśmy mu zrobiły woskowanie gratis:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha:evil_lol: ale my sa dobre dogociólki i byśmy mu zrobiły woskowanie gratis:diabloti: Już sobie to wyobrażam! Ten jego wystraszony wzrok, grymas bólu na twarzy i okrzyk- auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuć! hihihihihi Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Już sobie to wyobrażam! Ten jego wystraszony wzrok, grymas bólu na twarzy i okrzyk- auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuć! hihihihihiTaaaaaaaaa:diabloti: No to mam pewność że nie bedzie chciał wstapic do mojego FC i zostać moją fanką:placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Taaaaaaaaa:diabloti: No to mam pewność że nie bedzie chciał wstapic do mojego FC i zostać moją fanką:placz: Bidulka! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']A może go nie doceniam....może się dla mnie poświeci:evil_lol: Bosssszzz dobrze że on tu rzadko zaglada:roll: Pewno dzisiaj będziesz miała to szczęście i tu zajrzy :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bidulka! :evil_lol:A może go nie doceniam....może się dla mnie poświeci:evil_lol: Bosssszzz dobrze że on tu rzadko zaglada:roll: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 witam sie fanclubowo -ogryzkowo :evil_lol::evil_lol: rasowego facecika chca okrycia pozbawiac wiedzmy :mad::diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='zuzolandia']witam sie fanclubowo -ogryzkowo :evil_lol::evil_lol: rasowego facecika chca okrycia pozbawiac wiedzmy :mad::diabloti:Ojjj tam....przeca to nie dla przyjemności tylko dla wyższej ideii:diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='evaxon']a widzisz... widzisz jaka ty dogociółka :shake::shake::shake::shake: :placz::placz::placz:ale ja niescący :hand: cześć Dżapuszek Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:ale ja niescący :hand: cześć Dżapuszek Nie płakaj...przecież ja wiem;):loveu: Witaj:loveu: Quote
e.v.a Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Nie płakaj...przecież ja wiem;):loveu: Witaj:loveu: taaaa wiesz.. a pozniej opowiadasz jaka to Ala jest nie dobra :shake::shake::shake: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Miłego wieczorku Appelkowa :) Muszę przyznać, że pomysł ogolenia dupci Menrzusiowi tak mnie rozbawił, że prawie muszę gatki wymieniać ;)) Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 evaxon napisał(a):taaaa wiesz.. a pozniej opowiadasz jaka to Ala jest nie dobra :shake::shake::shake: .......:obrazic: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć ;) Może makaronik z kluseczkami na śniadanko? Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć Cioteczko! Wiem ,wiem... Nie ma Cię! :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 <reanimuje Jabco> :cool3: jbk, jak mogłaś panne Jabłkową tak brutalnie pokroić :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla']<reanimuje Jabco> :cool3: jbk, jak mogłaś panne Jabłkową tak brutalnie pokroić :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już ją taką znalazłam.............. :placz: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Już ją taką znalazłam.............. :placz: a więc potrzebujemy detektywa, który wyjaśni kto i czemu tak potraktował Jabłuszko :roll: znasz kogoś kto się tego podejmie? Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] a więc potrzebujemy detektywa, który wyjaśni kto i czemu tak potraktował Jabłuszko :roll: znasz kogoś kto się tego podejmie? Mam w domu dwa takie węszące.... Kurde, tylko Jabco to nie kret, pewnie nie znajdą..... Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ja mam jednego węszącego ale obawiam sie że gdyby dopuścić ją do tej sprawy to z Jabca by już nic nie zostało :evil_lol: Quote
Recommended Posts