Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']No nie wiem...nie zgłosił akcesu do mojego FC:roll:....moze nie chce być moją fanką:evil_lol:

Na pewno wystraszył się naszych obowiązkowych krótkich spódniczek :)

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Na pewno wystraszył się naszych obowiązkowych krótkich spódniczek :)
Eeeee tam spódniczki to jeszcze przezyje....ale te koronkowe stringi to już kaplica:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Buhaahahahahahah! musiałby też doopalona ogolić :evil_lol:
Buhahahahahahahahahaha:evil_lol: ale my sa dobre dogociólki i byśmy mu zrobiły woskowanie gratis:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha:evil_lol: ale my sa dobre dogociólki i byśmy mu zrobiły woskowanie gratis:diabloti:

Już sobie to wyobrażam! Ten jego wystraszony wzrok, grymas bólu na twarzy i okrzyk- auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuć!

hihihihihi

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Już sobie to wyobrażam! Ten jego wystraszony wzrok, grymas bólu na twarzy i okrzyk- auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuć!

hihihihihiTaaaaaaaaa:diabloti:

No to mam pewność że nie bedzie chciał wstapic do mojego FC i zostać moją fanką:placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bidulka! :evil_lol:A może go nie doceniam....może się dla mnie poświeci:evil_lol:

Bosssszzz dobrze że on tu rzadko zaglada:roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']witam sie fanclubowo -ogryzkowo :evil_lol::evil_lol:

rasowego facecika chca okrycia pozbawiac wiedzmy :mad::diabloti:Ojjj tam....przeca to nie dla przyjemności tylko dla wyższej ideii:diabloti:

Posted

Miłego wieczorku Appelkowa :) Muszę przyznać, że pomysł ogolenia dupci Menrzusiowi tak mnie rozbawił, że prawie muszę gatki wymieniać ;))

Posted

[quote name='jonQuilla']<reanimuje Jabco> :cool3:

jbk, jak mogłaś panne Jabłkową tak brutalnie pokroić :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Już ją taką znalazłam.............. :placz:

Posted

[quote name='jbk']Już ją taką znalazłam.............. :placz:

a więc potrzebujemy detektywa, który wyjaśni kto i czemu tak potraktował Jabłuszko :roll:

znasz kogoś kto się tego podejmie?

Posted

[quote name='jonQuilla']
a więc potrzebujemy detektywa, który wyjaśni kto i czemu tak potraktował Jabłuszko :roll:

znasz kogoś kto się tego podejmie?

Mam w domu dwa takie węszące.... Kurde, tylko Jabco to nie kret, pewnie nie znajdą.....