Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Cześć Ciotka! Szukasz butów dla Alutki? Ja Zuzce kupiłam w Deichmannie buty z gore-tex'u za 60 zeta! :p Polecam! Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Heloł! Dziś nie mam zupełnie, ale to ZUPEŁNIE czasu, oczywiście to nie ma znaczenia, bo Cię musiałam nawiedzić i pozdrowić z rańca ;) Quote
apple Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']Heloł! Dziś nie mam zupełnie, ale to ZUPEŁNIE czasu, oczywiście to nie ma znaczenia, bo Cię musiałam nawiedzić i pozdrowić z rańca ;) Rozumiem...mus to mus:evil_lol: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']Rozumiem...mus to mus:evil_lol: Mus musem, ale jakoś nie umiem wyjść z dogo...... Oj, będę kiblować po nocach.... Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bereczek jabuszko... przyszłam zrobić puk puk i zara bujam do PKO z opłatami...... i zaś pół dnia w kolejce :angryy: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork']bereczek jabuszko... przyszłam zrobić puk puk i zara bujam do PKO z opłatami...... i zaś pół dnia w kolejce :angryy: A przez internet nie można? Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']A przez internet nie można? można.... ale najsamprzód cza iść do PKO wpłacić se na konto, bo niby że skąd mają sie mi tam wziąc pieniążki :razz::razz:... szef mi nie przelewa przeca... może temu że nie mam szefa??? :niewiem: :grins: pozatym domowych opłat nie moge robić przelewem ze swojego konta bo włascicielka mieszkania trzęsie doopą że nam wynajmuje NA LEWO :eviltong: Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dżapuszko ...to ty teraz tak jak ja nie masz neta w pracy :glaszcze: Quote
e.v.a Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dżapuszko ...to ty teraz tak jak ja nie masz neta w pracy :glaszcze: a ja mam odkad przeszłam do innego działu :grins: cze japko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Czeeeeeee Jabłuszko- Cipuszko! Widzę, że Ci nie naprawili kompa! Powiedz swojemu bossowi, że jest świnia i tyle! :evil_lol: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork'] można.... ale najsamprzód cza iść do PKO wpłacić se na konto, bo niby że skąd mają sie mi tam wziąc pieniążki :razz::razz:... szef mi nie przelewa przeca... może temu że nie mam szefa??? :niewiem: :grins: pozatym domowych opłat nie moge robić przelewem ze swojego konta bo włascicielka mieszkania trzęsie doopą że nam wynajmuje NA LEWO :eviltong: Oj, to biedna Ty, te kolejki niesamowite.... Quote
apple Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='clockwork']bereczek jabuszko... przyszłam zrobić puk puk i zara bujam do PKO z opłatami...... i zaś pół dnia w kolejce :angryy: Ojjjj znam en ból dlatego załozyłam konto internetowe;) Cieszę sie ze wpadłas:multi: Alicja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dżapuszko ...to ty teraz tak jak ja nie masz neta w pracy :glaszcze:ano katastrofa.....nie mam:placz: agbar Japkowa:razz::eviltong::loveu:Aga:razz::loveu: jonQuilla cześć Sisko :multi::multi::loveu:Hej kochana:loveu: Iza i Avanti Czeeeeeee Jabłuszko- Cipuszko! Widzę, że Ci nie naprawili kompa! Powiedz swojemu bossowi, że jest świnia i tyle! :evil_lol:No jak tam mu powiem to mi wcale nie naprawi:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple'] No jak tam mu powiem to mi wcale nie naprawi:evil_lol: no patrz! A mój by mi naprawił! :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']no patrz! A mój by mi naprawił! :eviltong::evil_lol:ale mój to cięższy przypadek...on udaje ze się na tym zna i nie oddaje sprzętu do fachowaca (który pewnie naprawił by to w 5 min) tylko wszystko robi sam:placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']ale mój to cięższy przypadek...on udaje ze się na tym zna i nie oddaje sprzętu do fachowaca (który pewnie naprawił by to w 5 min) tylko wszystko robi sam:placz: buuuuuuhahahahahahha :evil_lol: No to masz szefa... :roll: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Ojjjj znam en ból dlatego załozyłam konto internetowe;) Cieszę sie ze wpadłas:multi: ano katastrofa.....nie mam:placz: Aga:razz::loveu: Hej kochana:loveu: No jak tam mu powiem to mi wcale nie naprawi:evil_lol: A do mnie się nie odezwałaś! O Ty Japco wyrodne! Quote
e.v.a Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [CENTER] :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [/CENTER] Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Tęsknię................................................................................. .................................................................. i nadal tęsknię........ Quote
e.v.a Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Tęsknię................................................................................. .................................................................. i nadal tęsknię........ :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: Quote
e.v.a Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [CENTER] :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: [/CENTER] Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [CENTER]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/CENTER] Quote
jonQuilla Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tutaj też emotujecie :cool3::eviltong::eviltong: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Recommended Posts