apple Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja']Doberek:hand: Kup duże wyjdzie taniej :roll: Buhahahah mówisz jak mój D.........kazał mi kupić dwa numery większe co by na dłużej starczyły:evil_lol: Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kupowałam ostatnio młodemu buty, coś wiem o tym, jakie są ceny, niestety. Glany jej kup! Quote
Akadna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Siemanko:multi: Pozdrowienia z rana dla Krosia od Boksilli :]] Quote
e.v.a Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='apple']Efffff:loveu: jaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no no noooo...:cool3: jaka lalunia :diabloti: http://img252.imageshack.us/img252/6782/tnobraz269zc0.jpg witaj, chodząca z lupą :evil_lol: jabcoku mój Ty gadzinowski :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nooooooooo, lalunia prima sort!!!!!!!!!!!! Witaj Dzabluszko Quote
BeaC Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 musiałam sie cofnąć bardzo bardzo daleko ale sie opłacało widziałam All:loveu::multi::multi: i ciebie tez:roll: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 witam cieplutko w ten niedzielny poranek :loveu::multi: pomyślałam że chciałabyś zacząć ten dzień od kawy :) więc zrobiłam i ją przytachałam do Ciebie :cool3::cool3: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie cofalam sie..wiec jak byly jakies foty to nie widzialam:diabloti:ale i tak cie koffam:loveu::evil_lol:Dzien dober:hand: Quote
BeaC Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 pewnie śpi psy jej nie walą sie po głowie to spi:razz::razz::razz: Quote
Selket Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dżapeczko:loveu::loveu::loveu: Ja żem Ciem nawiedziłam:loveu::loveu: Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Selket napisał(a):Dżapeczko:loveu::loveu::loveu: Ja żem Ciem nawiedziłam:loveu::loveu: Ja też, ja też! Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czeesc wpadłąm na kaff:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 W związku z tym żemulti nie wrócił odpowiem zbiorczo: evaxon:na kawę to do Żonkilkowej do mnie to na ploty:eviltong: jbk: w weekendy jestem raczej nieobecna a o 11 to już dawno nie śpię:placz: Selketko: Jakże mi miło:loveu: agbar: No cóż mi pozostaje:roll:..............tysz cię koffom:loveu: Żonkilko: Mój ty Pudzianku:loveu: dziękuję:loveu: Bea: Ciesze się że twoje trudy zostały nagrodzone.....a na mnie to nie patrz:roll::shake::evil_lol: Sotka: No ba! Po mamuni:diabloti: basia: Gadzinko:loveu: wpadłaś:multi: Akadna:Dziękujemy za pozdrowienia i również posylamy usciski:loveu: Uffffffff ale sie zmęczyłam tym odpisywaniem:roll:......oddać mi muliti:zly7: Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Z braku multi masz do napisania więcej tylko o nicki nasze ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cześć Cioteczko... Cipeczko :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jbk napisał(a):Jem właśnie obiadek, chcesz trochę? Jeszcze się pytasz?! :crazyeye: Jeść to ja chcę zawsze! :p Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jeszcze się pytasz?! :crazyeye: Jeść to ja chcę zawsze! :p To zupełnie tak, jak ja ;) Ogniste mięsko i frytki, może być? Quote
Alicja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='jbk']Kupowałam ostatnio młodemu buty, coś wiem o tym, jakie są ceny, niestety. Glany jej kup! ooo to jest myśl ... nawet jak za duże to dobrze zawiązesz albo klamrami zepniesz :roll:nie ściera się podeszwa :p a tak wogóle to CZE :p Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 czesc japelka :multi::multi::multi::multi::multi::multi:wpadłam na plote :p Quote
apple Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 jbk Z braku multi masz do napisania więcej tylko o nicki nasze ;-)No ale zawsze to jakas dodatkowa robota:roll::evil_lol: Iza i Avanti Cześć Cioteczko... Cipeczko :evil_lol:No masz...a ta mi teraz tego niezapomni:evil_lol: ooo to jest myśl ... nawet jak za duże to dobrze zawiązesz albo klamrami zepniesz :roll:nie ściera się podeszwa :p a tak wogóle to CZE :pMUndralińskie:evil_lol: evaxon czesc japelka :multi::multi::multi::multi::multi::multi:wpadłam na plote :pA mnie się spsuł komputer w pracy i nie mam kompa....nie mam netu.....nie mam nic.....:placz: Quote
apple Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Ciotka! Szukasz butów dla Alutki? Ja Zuzce kupiłam w Deichmannie buty z gore-tex'u za 60 zeta! :p Polecam!Juz kupiłam nie z goreteksu ale też fajne w BOTI za 39,90;) Medorowa Witanko:cool3::cool3:Ale się rozpisałaś:evil_lol: cześć:loveu: Quote
Recommended Posts