Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Zdecydowanie - WOLĘ:diabloti: - goopia to jakoś tak mało ynteliygentnie brzmi:roll:
yhmmmmm no dobra to juz nie bebe mowil goopia :roll::razz::razz::razz:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry :) Fotki nie mam, ale przyniosłam Ci na śniadanko Impresję ;) Cytrynową ;) Wspaniale rozgrzewa ;) Skoro siedzisz sama dla siebie, to możesz łyknąć z rana :) Ja siedzę z mamą jedynie, więc łykamy we dwie ;)

Posted

[quote name='evaxon']yhmmmmm no dobra to juz nie bebe mowil goopia :roll::razz::razz::razz:Ciesze sie jak nie wiem co:evil_lol:

jonQuilla cześć Sisko :multi::loveu:

przyszłam do Ciebie z nadzieją że będzie tu ciut cieplej niż u mnie ale nic z tego :roll:
dlatego owijam się w kocyk i lecę dalej

buźka :loveu:
Co ma być lepiej o tej porze:roll:

Buziak:loveu:

jbk Dzień dobry :smile: Fotki nie mam, ale przyniosłam Ci na śniadanko Impresję ;-) Cytrynową ;-) Wspaniale rozgrzewa ;-) Skoro siedzisz sama dla siebie, to możesz łyknąć z rana :smile: Ja siedzę z mamą jedynie, więc łykamy we dwie ;-)
Dziękuję bardzo...od razu czuję się taka naenergetyzowana;)

Posted

[quote name='apple']Ciesze sie jak nie wiem co:evil_lol:

Co ma być lepiej o tej porze:roll:

Buziak:loveu:

Dziękuję bardzo...od razu czuję się taka naenergetyzowana;)

A jak cieplutko się zaraz robi od wewnątrz ;)

Posted

[quote name='apple']Nie wiem nie policzyłam:roll:

Ja to zawsze liczę na siódme, bo pamiętam z Tytusa Romka i A'Tomka, że przy siódmych się chudnie :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Cioteczko! Czy Tobie też tak dogo świruje??? Normalnie nie mam cierpliwości, żeby tu siedzieć... :angryy:

Świruje cały czas, zobacz na kolejność naszych postów ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Czy Tobie też tak dogo świruje??? Normalnie nie mam cierpliwości, żeby tu siedzieć... :angryy:Cześć kochana:loveu:

No świruje tym że przestawia posty....ale to normalka przeciez juz przywykłam:roll:

Jbk- ty wierzysz w takie madrości ludowe:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Cześć kochana:loveu:

No świruje tym że przestawia posty....ale to normalka przeciez juz przywykłam:roll:

Jbk- ty wierzysz w takie madrości ludowe:evil_lol:

Szczerze? Jeśli chodzi o odchudzanie, to nie wierzę w nic, poza "MŻ" :P

Posted

[quote name='jbk']Swoją drogą ciekawe, kto to wszystko wymyśla, hehe ;)
Pewno jakiś niedopieszczony facet- a te diety to jego zemsta na całym gatunku żeńskim:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Pewno jakiś niedopieszczony facet- a te diety to jego zemsta na całym gatunku żeńskim:evil_lol:

Tia, i potem naiwne baby latają przez dwa tygodnie na jajkach i grejpfrutach na norweskiej ;)

Posted

[quote name='apple']no na przykład......a ten ma ubaw o pachy:evil_lol:

Złośliwy bestyj ;)

Dobra, spadam do roboty, bo się bawię kolejny dzień, a potem będę odrabiać w weekend ;)

Buzi i dozo później ;)

Posted

[quote name='jbk']Tia, i potem naiwne baby latają przez dwa tygodnie na jajkach i grejpfrutach na norweskiej ;)no na przykład......a ten ma ubaw o pachy:evil_lol:

Posted

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:

whopsałam do Ciebie :p

Posted

Dzieńdoberek ...:sweetCyb:
Przyszłam odwiedzić Kronosika, ale widzę samych dyskutantów ...:talker::talker::talker:
Wdepnę kiedy indziej... po zakończeniu rozmów :grin::grin::grin: A tymczasem idę na piwo :sg168: :beerchug: