e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple']Zdecydowanie - WOLĘ:diabloti: - goopia to jakoś tak mało ynteliygentnie brzmi:roll: yhmmmmm no dobra to juz nie bebe mowil goopia :roll::razz::razz::razz: Quote
jonQuilla Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 cześć Sisko :multi::loveu: przyszłam do Ciebie z nadzieją że będzie tu ciut cieplej niż u mnie ale nic z tego :roll: dlatego owijam się w kocyk i lecę dalej buźka :loveu: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzień dobry :) Fotki nie mam, ale przyniosłam Ci na śniadanko Impresję ;) Cytrynową ;) Wspaniale rozgrzewa ;) Skoro siedzisz sama dla siebie, to możesz łyknąć z rana :) Ja siedzę z mamą jedynie, więc łykamy we dwie ;) Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='evaxon']yhmmmmm no dobra to juz nie bebe mowil goopia :roll::razz::razz::razz:Ciesze sie jak nie wiem co:evil_lol: jonQuilla cześć Sisko :multi::loveu: przyszłam do Ciebie z nadzieją że będzie tu ciut cieplej niż u mnie ale nic z tego :roll: dlatego owijam się w kocyk i lecę dalej buźka :loveu:Co ma być lepiej o tej porze:roll: Buziak:loveu: jbk Dzień dobry :smile: Fotki nie mam, ale przyniosłam Ci na śniadanko Impresję ;-) Cytrynową ;-) Wspaniale rozgrzewa ;-) Skoro siedzisz sama dla siebie, to możesz łyknąć z rana :smile: Ja siedzę z mamą jedynie, więc łykamy we dwie ;-)Dziękuję bardzo...od razu czuję się taka naenergetyzowana;) Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Ciesze sie jak nie wiem co:evil_lol: Co ma być lepiej o tej porze:roll: Buziak:loveu: Dziękuję bardzo...od razu czuję się taka naenergetyzowana;) A jak cieplutko się zaraz robi od wewnątrz ;) Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Noooo aż mi poty wystąpiły:evil_lol: A siódme chociaż? Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']A jak cieplutko się zaraz robi od wewnątrz ;) Noooo aż mi poty wystąpiły:evil_lol: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Nie wiem nie policzyłam:roll: Ja to zawsze liczę na siódme, bo pamiętam z Tytusa Romka i A'Tomka, że przy siódmych się chudnie :evil_lol: Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']A siódme chociaż?Nie wiem nie policzyłam:roll: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko! Czy Tobie też tak dogo świruje??? Normalnie nie mam cierpliwości, żeby tu siedzieć... :angryy: Świruje cały czas, zobacz na kolejność naszych postów ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Cześć Cioteczko! Czy Tobie też tak dogo świruje??? Normalnie nie mam cierpliwości, żeby tu siedzieć... :angryy: Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Czy Tobie też tak dogo świruje??? Normalnie nie mam cierpliwości, żeby tu siedzieć... :angryy:Cześć kochana:loveu: No świruje tym że przestawia posty....ale to normalka przeciez juz przywykłam:roll: Jbk- ty wierzysz w takie madrości ludowe:evil_lol: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Cześć kochana:loveu: No świruje tym że przestawia posty....ale to normalka przeciez juz przywykłam:roll: Jbk- ty wierzysz w takie madrości ludowe:evil_lol: Szczerze? Jeśli chodzi o odchudzanie, to nie wierzę w nic, poza "MŻ" :P Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Szczerze? Jeśli chodzi o odchudzanie, to nie wierzę w nic, poza "MŻ" :PI słusznie:evil_lol: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']I słusznie:evil_lol: Sprawdziłam to zresztą na sobie, hehe ;) Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Sprawdziłam to zresztą na sobie, hehe ;)ja też :evil_lol: żadna inna dieta nie pomaga:roll: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']ja też :evil_lol: żadna inna dieta nie pomaga:roll: Swoją drogą ciekawe, kto to wszystko wymyśla, hehe ;) Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Swoją drogą ciekawe, kto to wszystko wymyśla, hehe ;) Pewno jakiś niedopieszczony facet- a te diety to jego zemsta na całym gatunku żeńskim:evil_lol: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Pewno jakiś niedopieszczony facet- a te diety to jego zemsta na całym gatunku żeńskim:evil_lol: Tia, i potem naiwne baby latają przez dwa tygodnie na jajkach i grejpfrutach na norweskiej ;) Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']no na przykład......a ten ma ubaw o pachy:evil_lol: Złośliwy bestyj ;) Dobra, spadam do roboty, bo się bawię kolejny dzień, a potem będę odrabiać w weekend ;) Buzi i dozo później ;) Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Tia, i potem naiwne baby latają przez dwa tygodnie na jajkach i grejpfrutach na norweskiej ;)no na przykład......a ten ma ubaw o pachy:evil_lol: Quote
credita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a może jakieś fotecki byś wstawiła:lol: dawno tu nic nie widziałam;) Quote
Alicja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: whopsałam do Ciebie :p Quote
halgre Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzieńdoberek ...:sweetCyb: Przyszłam odwiedzić Kronosika, ale widzę samych dyskutantów ...:talker::talker::talker: Wdepnę kiedy indziej... po zakończeniu rozmów :grin::grin::grin: A tymczasem idę na piwo :sg168: :beerchug: Quote
Recommended Posts