Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:p...jestem grzeszna ......poka kolorek :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='natija']wpadlam tylko zeby zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni dziękujemy pieknie i na wzajem Szampańskiego Sywestra i do Siego! :loveu: [quote name='bonita']http://img265.imageshack.us/img265/7226/tnobraz194zc7.jpg Jaki sliczny ten Twój staroć jest:loveu::evil_lol: Witaj mła córko:multi: witajcie wnuczęta:multi: Antyki zawsze piekne :evil_lol:. Witaj Bontko! [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to poka ino nam ... medorowej nie :grins: nie daj sie prosic :razz::razz:[/FONT] Dobra ale tylko wam pokaże. [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:p...jestem grzeszna ......poka kolorek :razz::razz:[/FONT]pokaże ! Poczekajta chwile musze go sfocić :evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Tylko proszę patrzyć na kolor a nie na właściciela włosów bo ja bardzo wstydliwa i niefotogeniczna jezdem:oops::oops::oops: kurde nie wyszło tak jak chciałam bo sama se fote robiłam ale cóż niech juz zostanie.:cool1: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czekam :grins:[/FONT] na co jeszcze czekasz wiecej nie mam i nie pokażę bo się krępuję :roll: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:multi:aaa już doczekalam .... to jest trikolorek ;)....fane ....ale ja na moich włochach nie wyrobiłabym się z kasą .....za często musialabym poprawiać :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']na co jeszcze czekasz wiecej nie mam i nie pokażę bo się krępuję :roll: [FONT=Arial]nie krępuj się ....same swoje :razz::razz:....a Ty jesteś u Siebie :grins:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:aaa już doczekalam .... to jest trikolorek ;)....fane ....ale ja na moich włochach nie wyrobiłabym się z kasą .....za często musialabym poprawiać :diabloti:[/FONT] A ty myslisz że dlaczego mojego TZ nie ma ciagle w domu - robi na mój balejaż:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']A ty myslisz że dlaczego mojego TZ nie ma ciagle w domu - robi na mój balejaż:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz::razz:....a może wychodziłby na dłużej to i ja bym się załapała na balejaż ;):evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:....a może wychodziłby na dłużej to i ja bym się załapała na balejaż ;):evil_lol::evil_lol:[/FONT] Dobra zapytam ale nie wiem czy będzie zainteresowany nocnymi zmianami:roll: - chociaż kto go tam wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Dobra zapytam ale nie wiem czy będzie zainteresowany nocnymi zmianami:roll: - chociaż kto go tam wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:pogadaj pogadaj ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jedna pałeczka i tyle hałasu :cool1: medorowa dobrze godo.. poka sie we fryzurze... ocenimy :diabloti: w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Medorowa zawsze dobrze gada:B-fly: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dopsz ze na dogo a nie w co innego:diabloti::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'] A fryzurki nie pokaże bo medorowa w deprechę wpadnie:evil_lol: Przeyję;);) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to poka ino nam ... medorowej nie :grins: nie daj sie prosic :razz::razz:[/FONT] Ja nie bendem patrzać:evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Tylko proszę patrzyć na kolor a nie na właściciela włosów bo ja bardzo wstydliwa i niefotogeniczna jezdem:oops::oops::oops: http://img175.imageshack.us/img175/8615/tnobrazrz6.jpg kurde nie wyszło tak jak chciałam bo sama se fote robiłam ale cóż niech juz zostanie.:cool1: Bardzo ładnie:grins::grins::grins: Ja też jestem niefotogeniczna, a na każdym zdjęciu wychodzę pięknie:B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: Masz bardzo ładny kolor włosów :) Kiedyś też takowy miałam :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Medorowa napisał(a):Ja też jestem niefotogeniczna, a na każdym zdjęciu wychodzę pięknie:B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ot co!:evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: Masz bardzo ładny kolor włosów :) Kiedyś też takowy miałam :loveu: [/FONT] Oj dziękuję - az się zaczerwieniłam :oops::oops::oops:.Też mi się podoba nareszcie zrobiły mi taki jak chciałam:evil_lol: Co wczesniej się nie zdazyło mimo że mówiłam jaki chcę Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Oj dziękuję - az się zaczerwieniłam :oops::oops::oops:.Też mi się podoba nareszcie zrobiły mi taki jak chciałam:evil_lol: Co wczesniej się nie zdazyło mimo że mówiłam jaki chcę [FONT=Georgia]a tam też tak mam...mówie jedno a robią drugie :) no ale cóż...może to ja nie potrafię tłumaczyć o co mi chodzi :) w każdym bądź razie od dłuższego czasu opiekuje się moimi włosami moja kuzynka fryzjerka i jestem zadowolona...chociaż czasami też nie trafi w to co chcę ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a tam też tak mam...mówie jedno a robią drugie :) no ale cóż...może to ja nie potrafię tłumaczyć o co mi chodzi :) w każdym bądź razie od dłuższego czasu opiekuje się moimi włosami moja kuzynka fryzjerka i jestem zadowolona...chociaż czasami też nie trafi w to co chcę ;) :evil_lol: [/FONT] No racja nie ma jak po znajomości. Moja fantastyczna fryzjerka niestety jak większość dobrych fachowców wyemigrowała do Londynu. I teraz tam chodzą z dobrze zrobionymi własami a ja musze ekseperymentować :cool1: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]widziałam balejaż.... ciebie nie widziałam bo nie patrzałam na właścicielke.....:roll: mmmm lalunia :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałam balejaż.... ciebie nie widziałam bo nie patrzałam na właścicielke.....:roll: mmmm lalunia :razz::razz:[/FONT] że kto?:hmmmm: bo na pewno nie ja :shake: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No racja nie ma jak po znajomości. Moja fantastyczna fryzjerka niestety jak większość dobrych fachowców wyemigrowała do Londynu. I teraz tam chodzą z dobrze zrobionymi własami a ja musze ekseperymentować :cool1: [FONT=Georgia]Ja mogę Ci obcinać włosy...garnuszek na głowe i jechane ;) a jeśli balejaż to cedzak na głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ja mogę Ci obcinać włosy...garnuszek na głowe i jechane ;) a jeśli balejaż to cedzak na głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Nie dziękuję :cool1: Taki zabiegi kosmetyczne zakończyły się w moim życiu kiedy moja mama postanowiła mnie obciąc przed imprezą mikołajkową w pierwszej klasie....................... nie muszę juz chyba dodawać że na nia nie poszłam :roll: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']że kto?:hmmmm: bo na pewno nie ja :shake: [FONT=Arial]noo nieee... na ciebie nie patrzałam ;)[/FONT] [quote name='apple']Nie dziękuję :cool1: Taki zabiegi kosmetyczne zakończyły się w moim życiu kiedy moja mama postanowiła mnie obciąc przed imprezą mikołajkową w pierwszej klasie....................... nie muszę juz chyba dodawać że na nia nie poszłam :roll: [FONT=Arial]buuuhahahahhaha:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noo nieee... na ciebie nie patrzałam ;)[/FONT] No ja myslę bo bym się zaczerwieniła :oops: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahahahhaha:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ty się tak nie śmiej do dzisiaj mam traume :roll: i nie dam sobie zrobić grzywki chociaż podobno było by mi dobrze:roll: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Nie dziękuję :cool1: Taki zabiegi kosmetyczne zakończyły się w moim życiu kiedy moja mama postanowiła mnie obciąc przed imprezą mikołajkową w pierwszej klasie....................... nie muszę juz chyba dodawać że na nia nie poszłam :roll: [FONT=Georgia]:grin: musiałaś pięknie wyglądać :) Mi mama kiedyś na jakąś szkolną zabawę włosy gofrownicą potraktowała...moje włosy same w sobie są jak siano i strasznie się puszą...a wtedy po rozczesaniu loczków miałam dosłownie afro...śmiało poszłam na kinder party do szkoły :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:grin: musiałaś pięknie wyglądać :) Mi mama kiedyś na jakąś szkolną zabawę włosy gofrownicą potraktowała...moje włosy same w sobie są jak siano i strasznie się puszą...a wtedy po rozczesaniu loczków miałam dosłownie afro...śmiało poszłam na kinder party do szkoły :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [/FONT] no wiesz ja zawsze miałam odrobinę samokrytycyzmu. Ty se możesz ręke z Medorową podać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts