Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']bo juz mi sie nie chce:roll:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
mi tez w sumie nie..
więc dokończymy innym razem ;)
może wtedy Jabco do Nas dołączy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie nie mam pojęcia
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [SIZE=7]:laugh2_2:([/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=Olive][B]:laugh2_2:)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
bo juz mi sie nie chce:roll:

Posted

[FONT=Century Gothic]Oj baby baby, pohopało was przy tym długim weekendzie czy co:crazyeye::evil_lol:

No nie miałam nawet kiedy siadać do Dogo, ciągle coś mi wypadało:roll: ale już jestem:multi:
Ala w sumie ok....nie wiem co jej jest ma tylko mały katarek i nic poza tym....hmmmm no ale w nocy to trochę jej w nosku gra..... i teraz nie wiem czy iść do lekarza z tym katarem czy nie:roll:
[/FONT]

Posted

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:

[CENTER]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:[/CENTER]

[LEFT]Ja dziś też pohopam, bo zimno jak w psiarni. Nie grzali w budynku cały długi weekend, cholewcia, a nie chcę dołączyć do grona chorych....[/LEFT]

[LEFT]Buzi Jabłuszkowa! :buzi:[/LEFT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no kochana wracaj do zdrowia, jesteś nam tutaj potrzebna zdrowa i silna wiec nie ma czasu na przeziębienia ani nic z tych rzeczy :):)
buzia :loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No przeca robię co w mojej mocy:roll::evil_lol:[/FONT]

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Ja dziś też pohopam, bo zimno jak w psiarni. Nie grzali w budynku cały długi weekend, cholewcia, a nie chcę dołączyć do grona chorych....

[FONT=Century Gothic]Hmmmmm a niemata farelki?:roll:

Witaj jbk:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeeesssssooooo ale apetyczne, jbk pośpiesz się bo ci wszystko wysiorbie:evil_lol:[/FONT]

Chlip chlip, piję szybciutko :)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]kiepsko.........długi weekend się skończył:placz:[/FONT]

No właśnie jakoś strasznie się pracować nie chce..... nic dziś konkretnego nie zrobiłam ;)

Posted

[quote name='jbk']No właśnie jakoś strasznie się pracować nie chce..... nic dziś konkretnego nie zrobiłam ;)
[FONT=Century Gothic]Ja dopiero zaczynam ale juz coś czuję że niewiele dzisiaj zdziałam:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja dopiero zaczynam ale juz coś czuję że niewiele dzisiaj zdziałam:evil_lol:[/FONT]

Pamiętaj, jak się człowiekowi nie chce, to gorzej, niżby nie mógł ;) W takich przypadkach nie należy pracy ruszać, bo jeszcze zepsuć można :)

Posted

[quote name='jbk']Pamiętaj, jak się człowiekowi nie chce, to gorzej, niżby nie mógł ;) W takich przypadkach nie należy pracy ruszać, bo jeszcze zepsuć można :)
[FONT=Century Gothic]Ojjjj tak, w taki razie ja sie dzisiaj nie tykam.....będę robiła tylko i wyłacznie dobre wrażnie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj tak, w taki razie ja sie dzisiaj nie tykam.....będę robiła tylko i wyłacznie dobre wrażnie:evil_lol:[/FONT]

Masz monitor tyłem do reszty ludzi? To możesz spokojnie udawać zapracowaną ;)

Posted

[quote name='jbk']Masz monitor tyłem do reszty ludzi? To możesz spokojnie udawać zapracowaną ;)[FONT=Century Gothic]Nie muszę udawać....ja jestem sama dla siebie:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:mdleje: i sie usliniłam do pasa :roll:

cze japkowa:multi:
[FONT=Century Gothic]No i sprawdziło się stwierdzenie jaki Pan taki pies:evil_lol:

cześć Eff:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:loveu:goopia baba:loveu:[FONT=Century Gothic]A ta[/FONT][FONT=Century Gothic]m od razu goopia:evil_lol: spostrzegawcza[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ta[/FONT][FONT=Century Gothic]m od razu goopia:evil_lol: spostrzegawcza[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]
eeeeeeeeeeee no jak tam wolisz :roll:

Posted

[quote name='evaxon']eeeeeeeeeeee no jak tam wolisz :roll:
[FONT=Century Gothic]Zdecydowanie - WOLĘ:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] - goopia to jakoś tak mało ynteliygentnie brzmi:roll:[/FONT]