jonQuilla Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='evaxon']bo juz mi sie nie chce:roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mi tez w sumie nie.. więc dokończymy innym razem ;) może wtedy Jabco do Nas dołączy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie nie mam pojęcia [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [SIZE=7]:laugh2_2:([/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=Olive][B]:laugh2_2:)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] bo juz mi sie nie chce:roll: Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Oj baby baby, pohopało was przy tym długim weekendzie czy co:crazyeye::evil_lol: No nie miałam nawet kiedy siadać do Dogo, ciągle coś mi wypadało:roll: ale już jestem:multi: Ala w sumie ok....nie wiem co jej jest ma tylko mały katarek i nic poza tym....hmmmm no ale w nocy to trochę jej w nosku gra..... i teraz nie wiem czy iść do lekarza z tym katarem czy nie:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Georgia]no kochana wracaj do zdrowia, jesteś nam tutaj potrzebna zdrowa i silna wiec nie ma czasu na przeziębienia ani nic z tych rzeczy :):):) buzia :loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: [CENTER]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:[/CENTER] [LEFT]Ja dziś też pohopam, bo zimno jak w psiarni. Nie grzali w budynku cały długi weekend, cholewcia, a nie chcę dołączyć do grona chorych....[/LEFT] [LEFT]Buzi Jabłuszkowa! :buzi:[/LEFT] Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no kochana wracaj do zdrowia, jesteś nam tutaj potrzebna zdrowa i silna wiec nie ma czasu na przeziębienia ani nic z tych rzeczy :):) buzia :loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]No przeca robię co w mojej mocy:roll::evil_lol:[/FONT] :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: Ja dziś też pohopam, bo zimno jak w psiarni. Nie grzali w budynku cały długi weekend, cholewcia, a nie chcę dołączyć do grona chorych.... [FONT=Century Gothic]Hmmmmm a niemata farelki?:roll: Witaj jbk:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Georgia]to przyniosłam rozgrzewające kakao :) [/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeeesssssooooo ale apetyczne, jbk pośpiesz się bo ci wszystko wysiorbie:evil_lol:[/FONT] Chlip chlip, piję szybciutko :) Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeeesssssooooo ale apetyczne, jbk pośpiesz się bo ci wszystko wysiorbie:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć Apple, jak się rozwija dziś sytuacja? Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Cześć Apple, jak się rozwija dziś sytuacja?[FONT=Century Gothic]jaka sytuacja?:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaka sytuacja?:roll:[/FONT] No tak w ogóle, życiowa ;) Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']No tak w ogóle, życiowa ;)[FONT=Century Gothic]kiepsko.........długi weekend się skończył:placz:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]kiepsko.........długi weekend się skończył:placz:[/FONT] No właśnie jakoś strasznie się pracować nie chce..... nic dziś konkretnego nie zrobiłam ;) Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']No właśnie jakoś strasznie się pracować nie chce..... nic dziś konkretnego nie zrobiłam ;) [FONT=Century Gothic]Ja dopiero zaczynam ale juz coś czuję że niewiele dzisiaj zdziałam:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja dopiero zaczynam ale juz coś czuję że niewiele dzisiaj zdziałam:evil_lol:[/FONT] Pamiętaj, jak się człowiekowi nie chce, to gorzej, niżby nie mógł ;) W takich przypadkach nie należy pracy ruszać, bo jeszcze zepsuć można :) Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Pamiętaj, jak się człowiekowi nie chce, to gorzej, niżby nie mógł ;) W takich przypadkach nie należy pracy ruszać, bo jeszcze zepsuć można :) [FONT=Century Gothic]Ojjjj tak, w taki razie ja sie dzisiaj nie tykam.....będę robiła tylko i wyłacznie dobre wrażnie:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj tak, w taki razie ja sie dzisiaj nie tykam.....będę robiła tylko i wyłacznie dobre wrażnie:evil_lol:[/FONT] Masz monitor tyłem do reszty ludzi? To możesz spokojnie udawać zapracowaną ;) Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Masz monitor tyłem do reszty ludzi? To możesz spokojnie udawać zapracowaną ;)[FONT=Century Gothic]Nie muszę udawać....ja jestem sama dla siebie:multi:[/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to przyniosłam rozgrzewające kakao :) [/FONT] :mdleje: i sie usliniłam do pasa :roll: cze japkowa:multi: Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='evaxon']:mdleje: i sie usliniłam do pasa :roll: cze japkowa:multi: [FONT=Century Gothic]No i sprawdziło się stwierdzenie jaki Pan taki pies:evil_lol: cześć Eff:loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i sprawdziło się stwierdzenie jaki Pan taki pies:evil_lol: cześć Eff:loveu:[/FONT] :loveu:goopia baba:loveu: Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='evaxon']:loveu:goopia baba:loveu:[FONT=Century Gothic]A ta[/FONT][FONT=Century Gothic]m od razu goopia:evil_lol: spostrzegawcza[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ta[/FONT][FONT=Century Gothic]m od razu goopia:evil_lol: spostrzegawcza[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] eeeeeeeeeeee no jak tam wolisz :roll: Quote
apple Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='evaxon']eeeeeeeeeeee no jak tam wolisz :roll: [FONT=Century Gothic]Zdecydowanie - WOLĘ:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] - goopia to jakoś tak mało ynteliygentnie brzmi:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts