BeaC Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 sie nie martw organizacja ja tez rzadko ale jeszcze jestem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jak to co poradzę? Zorganizuj się porządnie!! Quote
apple Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='BeaC']sie nie martw organizacja ja tez rzadko ale jeszcze jestem:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]No właśnie widzę:multi: jbk- nie da się- nie wszystko do konca ode mnie zalezy i w pewnych kwestiach muszę polegać na innych:roll:[/FONT] Quote
mar....ka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 o kryzysie to ja mogę dopiero mówic:) Quote
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Quote
jonQuilla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::loveu: oczywiście nie wpadam z pustymi rękami ;) mam kawkę :cool3: [/FONT] Quote
e.v.a Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 cześć moje ty złote jabłuszko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:tesknieeee:placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dooooooooooooooobry wieczorek! :loveu: Quote
BeaC Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 hejka własnie se weszłam i przywitam się z tobą ide zobaczyc co moje maleństwo robi na dole bo cos za cicho jest:roll::roll: Quote
sota36 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No nie! Ludziska wpadaja, a ta cicho sza! Quote
zuzolandia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pewno sama se pije kaff i zajada dobre ciacho po kryjomu :diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czeeeeeeeeee Ciotka! Choć na kaf! :morning::kaffee_2: Quote
apple Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]JESTEM!:B-fly: MOJE DROGIE ODWIEDZACZKI! JAKŻEM TESKNIŁA:placz:OKRUTNIE:placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziekuję wszystkim za pamięć i odwiedzanie.....wybaczcie ze odpisuję hurtowo ale mam wqurwa na multi i nie chce mi się kombinować:shake::angryy:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No a to byłam JA:B-fly:[/FONT] Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zastanowię się, czy Ci wybaczę nie odpowiadanie na każdy post ;) Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz: oooo wqrdwiła się i pojszła :roll: to byłam Ja Alicja :grins:[/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='jbk']Zastanowię się, czy Ci wybaczę nie odpowiadanie na każdy post ;)Specjalnie dla ciebie:loveu: :razz:[FONT=Arial]:razz: oooo wqrdwiła się i pojszła :roll: to byłam Ja Alicja :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]Dokładnie....skąd wiedziałaś:evil_lol: poznałam cię:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :diabloti: No dobra, wybaczyłam :) Ale obiecaj, że to się więcej nie powtórzy ;) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A w ogóle, to ostatnio zupełnie nie mam możliwości Cię śledzić, wybierasz sobie takie godziny na dogo, kiedy mnie nie ma :placz: Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']A w ogóle, to ostatnio zupełnie nie mam możliwości Cię śledzić, wybierasz sobie takie godziny na dogo, kiedy mnie nie ma :placz:[FONT=Century Gothic]Ty ty przychodzisz w jakiś takich goopich godzinach....:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty ty przychodzisz w jakiś takich goopich godzinach....:evil_lol:[/FONT] No wiesz, ósma rano to godzina IDEALNA! Mam Cię! Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']No wiesz, ósma rano to godzina IDEALNA! Mam Cię! [FONT=Century Gothic]Jesteś:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :) :multi::multi::loveu: przyniosłam lody :) coby ten dzień był dla Ciebie kolorowy jak one :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts