Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jesssssooooo looooooodyyyyyyy! Mmmmmmmmmmmmmmmm Rozpieszczasz mnie:loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]staram się jak mogę by było Ci miło od rana :loveu:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]staram się jak mogę by było Ci miło od rana [/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]jest mi miło- najmilej bo ponad wszystko kocham lody!:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj:loveu:...chcę powiedzieć żebyś uważała jak bedziesz gdzieś wychodziła dzisiaj zeby cię nie zwiało....wieje 100 km na h:crazyeye:[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ty mnie nie strasz ...muszę na zakupy lecieć :placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ty mnie nie strasz ...muszę na zakupy lecieć :placz::placz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nie straszę......uprzedzam....włóż jakieś obciażniki do kieszeni:evil_lol:[/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
Bosh............:mdleje: :mdleje: Z Was to normalnie etatowe gaduły:diabloti:
ALe loda to sobie zjem:loveu:

Gadamy i gadamy, czy jest o czym, czy nie ma ;) A co. :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Bosh............:mdleje: :mdleje: Z Was to normalnie etatowe gaduły:diabloti:
ALe loda to sobie zjem:loveu:To ONI ja się tylko przygladam:diabloti:

oooo znowu cię nie ma ,ciężko was trafić cieplutkie pozdrowienia:loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]Ojjj Creditko bo ty po prostu o złym czasie przychodzisz;):loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Malowane wiatrem buziaki przesyłam :loveu::loveu:

kurnaaa ale wiejeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]ojej jak poetycko powiedziane.......nie wiedziałam ze Cię taki talent męczy:evil_lol:

Piździ!:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przywioło mnie i tukej :p ....włosy mi na jeża postawiło :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ciesze się chociaż jeden pożytek z tej wichury:evil_lol:

Noooo musi ze fajowo wygladasz:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciesze się chociaż jeden pożytek z tej wichury:evil_lol:

Noooo musi ze fajowo wygladasz:razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]jak zawsze NAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak zawsze NAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Pooooooka:razz:[/FONT][FONT=Century Gothic] Nie stydaj[/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam zobaczyć co robicie pod moją nieobecność :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]no jak to co - PEPLAMY:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no właśnie widzę :)
Gadułki !!! :eviltong::eviltong:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]trzeba sobie jakoś życie uprzyjemniać:eviltong:[/FONT]