WinterGirl Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Cześć kawuszącym gadułą[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]Cześć kawuszącym gadułą[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć ZimowaDziewczynko:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Zabrałam się za porządki w biurze, hehe, właśnie siedzę przy niszczarce z papierami z 1999 ;) Pomożesz mi, Jabłko? Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]mi też brakowało robienia kawy od samego rana :multi::multi: jbk, specjalnie dla Ciebie likierek kawowy ;) [/FONT] Quote
apple Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']Zabrałam się za porządki w biurze, hehe, właśnie siedzę przy niszczarce z papierami z 1999 ;) Pomożesz mi, Jabłko?[FONT=Century Gothic]Wybacz ale praca z rana jakoś źle mnie nastraja:evil_lol: [/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]porządki dobra rzecz tylko WinterGirl jest anty sprzątająca... moje królewstwo powoli znika pod górą ciuchów... strorczyki przemieniaja się w kaktusy, a pudła z nowymi pantofelkami rosną.... w nieoczekiwanym tępie[/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ale te porządki to ja tak relaksacyjnie ;) Żeby nie robić normalnej roboty ;) Samo to, że mam starocie z 1999 chyba świadczy o moim zamiłowaniu do porządku, prawda?? Żonkilcia, żebyś wiedziała, że uwielbiam likierki ;) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jbk'] Żonkilcia, żebyś wiedziała, że uwielbiam likierki ;) [FONT=Georgia]ja też :loveu: no może po za kawowym bo przyznam się Wam dziewczyny że ja kawy nie pijam :oops::oops: nie lubię smaku kawy, nawet cappuccino... czasami wypijam mrożoną kawę na samym mleku tylko :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]no może po za kawowym bo przyznam się Wam dziewczyny że ja kawy nie pijam :oops::oops: nie lubię smaku kawy, nawet cappuccino...[/FONT] [FONT=Georgia]czasami wypijam mrożoną kawę na samym mleku tylko :eviltong::eviltong:[/FONT] I to mówi osoba, która nam co rano serwuje inny rodzaj kawusi?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIE WIERZĘ! :-o Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):I to mówi osoba, która nam co rano serwuje inny rodzaj kawusi?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIE WIERZĘ! :-o :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I Manuela!!! Serwuje.... Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]wiem, wiem wstyd mi :oops::oops: cały sekret polega na tym że mam ludzi od degustacji swoich kawek ;) a Manuela degustowałam sama :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wiem, wiem wstyd mi :oops::oops:[/FONT] [FONT=Georgia]cały sekret polega na tym że mam ludzi od degustacji swoich kawek ;)[/FONT] [FONT=Georgia]a Manuela degustowałam sama :evil_lol::evil_lol:[/FONT] A to już był całkiem inny sposób degustacji :eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']A to już był całkiem inny sposób degustacji :eviltong: [FONT=Georgia] nie przesadzaj.. aż tak bardzo się nie różnił :evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie jestem pewna, czy się nie boję zagłębiać w szczegóły :eviltong: Quote
apple Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [FONT=Century Gothic]Czego ja się tutaj dowiaduję:crazyeye: jbk opieprza się w pracy i bojcy przy niszczarce......WinterGirl składuje buty......nowe....szalona po prostu......a Żonkilowa podbierala mi Manuela i dopiero teraz mi o tym mówi.................sosdoma i gomoria:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]nie podbierała, nie podbierała tylko testowała towar który dawała w prezencie :evil_lol: jbk, jak możesz się opierniczać w pracy :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bierz przykład ze mnie --> cięzko pracuj :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie podbierała, nie podbierała tylko testowała towar który dawała w prezencie :evil_lol: jbk, jak możesz się opierniczać w pracy :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bierz przykład ze mnie --> cięzko pracuj :eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic] No ale co mi po zużytym prezencie....to tak jakbyś i nadgryzła piernika którego mi potem dajesz.....ojjj to ja już wiem dlaczego ten Manuel był taki nie swój:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]nie przesadzaj aż tak go nie testowałam by mu czegoś brakowało :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja się wcale nie opieprzałam, tylko robiłam porządki w dokumentacji, no! A Manuel i tak był gejem :) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]gej nie gej... mało istotne :evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gej nie gej...[/FONT] [FONT=Georgia]mało istotne :evil_lol:[/FONT] W sumie przy degustacji to nie miało znaczenia :) Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]:p jakie ciekawe tematy ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: [/FONT][FONT=Georgia] dzisiaj mam coś ekstra :eviltong::eviltong: i dla tych co wolą wersje kawową ;) [/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: [/FONT][FONT=Georgia] dzisiaj mam coś ekstra :eviltong::eviltong: i dla tych co wolą wersje kawową ;) [/FONT] [FONT=Century Gothic]Jesssssooooo looooooodyyyyyyy! Mmmmmmmmmmmmmmmm Rozpieszczasz mnie:loveu:[/FONT] Jabłuszkowa, dzień dobry Pani :smile:[FONT=Century Gothic]Aaaaaaa witam Szanowną koleżankę;)[/FONT] [FONT=Arial]:p jakie ciekawe tematy ;-)[/FONT][FONT=Century Gothic]Skoro takie ciekawe to nie rozumiem dlaczego nie zabierasz głosu w dyskusji:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts