Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybka_39']Śliczny:loveu::loveu::loveu: Mnie to mówisz :razz:

[quote name='caroolcia']piękniusie foteczki :loveu: piękniusia krufka :loveu:

a ja o jedzenie bo dzisiaj o maślance w pracy i strasznie żaluje, że sałatki nie zabrałam :evil_lol: O nie tylko nie jedzenie, nie nie, nie, nie, nie !!!!

[quote name='majoka']dzień dobry!!!!!!!Dobry den:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Dzaga']Dobry wieczorek ;) Dobry dobry wpadła do mojej córci jej chrzestna i nie moge do was na dogo :placz::placz::placz:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]śliczne fotki ale jakieś uszkane...tam zieleń a my mamy przecież zimę :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] co się czepiasz - patrz i podziwiaj a nie dyskutuj mi tu :evil_lol:

[quote name='simbik']Ale od tych fotek wiosną zapachniało :cool3:. No właśnie- prawidłowy odbiór mojego przekazu:eviltong:

Posted

A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:)

Całuski dla wszystkich! Jak wrócę to jeszcze coś wstawię bo coś tam wczoraj pstrykłam :lol:

Posted

apple napisał(a):
A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:)

Całuski dla wszystkich! Jak wrócę to jeszcze coś wstawię bo coś tam wczoraj pstrykłam :lol:

Zbliżyć się do ideału, czyli do mnie:B-fly::B-fly::loveu:
Cze:loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Zbliżyć się do ideału, czyli do mnie:B-fly::B-fly::loveu:
Cze:loveu: No przeca mówię! Ale teraz to chyba musisz oddać pałeczkę - Mnie! :cool3:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja się wcale nie czepiałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie fcale :evil_lol:

[quote name='tygra']jaki zamyślony...
http://img265.imageshack.us/img265/7226/tnobraz194zc7.jpg Kontempluje sobie piękno przyrody:lol:

[quote name='Helga&Ares']http://img338.imageshack.us/img338/7766/tnobraz456gc3.jpg
jaki zadowolony :loveu: On zawsze jest zadowolony:evil_lol:

[quote name='Medorowa']Choo i pokazuj się:grins::grins: No jestem! Patrzaj

Posted

[quote name='apple']No przeca mówię! Ale teraz to chyba musisz oddać pałeczkę - Mnie! :cool3:

No jestem! Patrzaj
:roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly:

No poka sie w nowej fryzurce:cool3:

Posted

[quote name='Medorowa']:roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly:

No poka sie w nowej fryzurce:cool3:
[FONT=Arial]
jedna pałeczka i tyle hałasu :cool1:

medorowa dobrze godo.. poka sie we fryzurze... ocenimy :diabloti::diabloti:

w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]dopsz ze na dogo a nie w co innego:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:)

[FONT=Arial]witanko Piękna :multi::multi::multi:...poka nev fryz:razz:

[/FONT]
[FONT=Arial]masz kaff [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']:roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly:

No poka sie w nowej fryzurce:cool3: Lepiej nie bo przykro ci bedzie :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
jedna pałeczka i tyle hałasu :cool1:

medorowa dobrze godo.. poka sie we fryzurze... ocenimy :diabloti::diabloti:

[/FONT]Cieszę się że troche czasu znalazłaś zaganiana Madziu:evil_lol:
A fryzurki nie pokaże bo medorowa w deprechę wpadnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dopsz ze na dogo a nie w co innego:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Własnie Alu dopsze gadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]witanko Piękna :multi::multi::multi:...poka nev fryz:razz:

[/FONT]
[FONT=Arial]masz kaff [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT] Kaff mam , fryz tyz ale nie pokaże no może tylko kolor wam pokaże. Jak będziecie grzeczne:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
A fryzurki nie pokaże bo medorowa w deprechę wpadnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]to poka ino nam ... medorowej nie :grins: nie daj sie prosic :razz::razz:[/FONT]