Rybka_39 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Daj jakies fotki dzidziusia i Krosia:loveu: Quote
apple Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rybka_39 napisał(a):Daj jakies fotki dzidziusia i Krosia:loveu: dam wieczorkiem bo teraz mała tak marudzi że nic nie moge zrobić:cool1: Quote
apple Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Albo cos wam wstawię na szybko co byście nie płakały :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Pasie się moja krówka mała Quote
caroolcia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 piękniusie foteczki :loveu: piękniusia krufka :loveu: a ja o jedzenie bo dzisiaj o maślance w pracy i strasznie żaluje, że sałatki nie zabrałam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]śliczne fotki ale jakieś uszkane...tam zieleń a my mamy przecież zimę :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
simbik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale od tych fotek wiosną zapachniało :cool3:. Quote
apple Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Rybka_39']Śliczny:loveu::loveu::loveu: Mnie to mówisz :razz: [quote name='caroolcia']piękniusie foteczki :loveu: piękniusia krufka :loveu: a ja o jedzenie bo dzisiaj o maślance w pracy i strasznie żaluje, że sałatki nie zabrałam :evil_lol: O nie tylko nie jedzenie, nie nie, nie, nie, nie !!!! [quote name='majoka']dzień dobry!!!!!!!Dobry den:loveu::loveu::loveu: [quote name='Dzaga']Dobry wieczorek ;) Dobry dobry wpadła do mojej córci jej chrzestna i nie moge do was na dogo :placz::placz::placz: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]śliczne fotki ale jakieś uszkane...tam zieleń a my mamy przecież zimę :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] co się czepiasz - patrz i podziwiaj a nie dyskutuj mi tu :evil_lol: [quote name='simbik']Ale od tych fotek wiosną zapachniało :cool3:. No właśnie- prawidłowy odbiór mojego przekazu:eviltong: Quote
apple Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:) Całuski dla wszystkich! Jak wrócę to jeszcze coś wstawię bo coś tam wczoraj pstrykłam :lol: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 apple napisał(a):A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:) Całuski dla wszystkich! Jak wrócę to jeszcze coś wstawię bo coś tam wczoraj pstrykłam :lol: Zbliżyć się do ideału, czyli do mnie:B-fly::B-fly::loveu: Cze:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='apple'] co się czepiasz - patrz i podziwiaj a nie dyskutuj mi tu :evil_lol: [FONT=Georgia]ja się wcale nie czepiałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
tygra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jaki zamyślony... http://img265.imageshack.us/img265/7226/tnobraz194zc7.jpg Quote
Helga&Ares Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://img338.imageshack.us/img338/7766/tnobraz456gc3.jpg jaki zadowolony :loveu: Quote
apple Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Medorowa']Zbliżyć się do ideału, czyli do mnie:B-fly::B-fly::loveu: Cze:loveu: No przeca mówię! Ale teraz to chyba musisz oddać pałeczkę - Mnie! :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja się wcale nie czepiałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie fcale :evil_lol: [quote name='tygra']jaki zamyślony... http://img265.imageshack.us/img265/7226/tnobraz194zc7.jpg Kontempluje sobie piękno przyrody:lol: [quote name='Helga&Ares']http://img338.imageshack.us/img338/7766/tnobraz456gc3.jpg jaki zadowolony :loveu: On zawsze jest zadowolony:evil_lol: [quote name='Medorowa']Choo i pokazuj się:grins::grins: No jestem! Patrzaj Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='apple']No przeca mówię! Ale teraz to chyba musisz oddać pałeczkę - Mnie! :cool3: No jestem! Patrzaj :roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly: No poka sie w nowej fryzurce:cool3: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Medorowa']:roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly: No poka sie w nowej fryzurce:cool3: [FONT=Arial] jedna pałeczka i tyle hałasu :cool1: medorowa dobrze godo.. poka sie we fryzurze... ocenimy :diabloti::diabloti: w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadlam tylko zeby zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dopsz ze na dogo a nie w co innego:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']A tak poza tym to bede później lecę teraz do fryzjera co by być piękną i w ogóle na Sylwestra ( co by się choć trochę do ideału zbliżyć! Medorowa?!:razz: Bój się!:evil_lol:) Całuski dla wszystkich! Jak wrócę to jeszcze coś wstawię bo coś tam wczoraj pstrykłam :lol: [FONT=Arial]witanko Piękna :multi::multi::multi:...poka nev fryz:razz: [/FONT] [FONT=Arial]masz kaff [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Medorowa']:roll::roll:Nie ma takiej opcji:B-fly: No poka sie w nowej fryzurce:cool3: Lepiej nie bo przykro ci bedzie :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jedna pałeczka i tyle hałasu :cool1: medorowa dobrze godo.. poka sie we fryzurze... ocenimy :diabloti::diabloti: w końcu ruszyło dogo i se tu wdepłam... od południa cie miałam w planach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]Cieszę się że troche czasu znalazłaś zaganiana Madziu:evil_lol: A fryzurki nie pokaże bo medorowa w deprechę wpadnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dopsz ze na dogo a nie w co innego:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Własnie Alu dopsze gadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]witanko Piękna :multi::multi::multi:...poka nev fryz:razz: [/FONT] [FONT=Arial]masz kaff [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT] Kaff mam , fryz tyz ale nie pokaże no może tylko kolor wam pokaże. Jak będziecie grzeczne:evil_lol: Quote
bonita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']I Jeszcze taki staroć http://img265.imageshack.us/img265/7226/tnobraz194zc7.jpg Jaki sliczny ten Twój staroć jest:loveu::evil_lol: Witaj mła córko:multi: witajcie wnuczęta:multi: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple'] A fryzurki nie pokaże bo medorowa w deprechę wpadnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to poka ino nam ... medorowej nie :grins: nie daj sie prosic :razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts