Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']achaaa
a moze jakis przystojniak by pamiętał jak to sie robi :siara:[FONT=Century Gothic]Że jaki niby przystojniak:roll: Skąd ten przystojniak......................tu nie ma żadnego.............To jest moja galeria a nie jakiś tam pokój uciech:roll:

NO!:cool1:
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to jest pokój uciech:roll:
[/FONT]
ooo brzmi fajnie:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ooo brzmi fajnie:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]To ja juz teraz wiem kto grzebał przy "lub czasopisma":evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:grin: no kto kto???:diabloti:[FONT=Century Gothic]nadworna grzebalska...........Effffffffffka:evil_lol:

Dobra trzymij się ciepło:loveu: -muszę uciekać bo szef się zbliża............grrrrrrrr:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nadworna grzebalska...........Effffffffffka:evil_lol:

Dobra trzymij się ciepło:loveu: -muszę uciekać bo szef się zbliża............grrrrrrrr:cool1:
[/FONT]
błehehehehe grzebu grzebu apelka :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jesteś:multi::multi::multi:

To jak wypróbujesz to proszę się podzielić przepisem;)

[/FONT]

[FONT=Arial]tak jest :p[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]czy ja widziałam jakieś narzekanie na to że jestem miła czy mi się wydawało? :) :evil_lol::evil_lol:

więc dzisiaj postanowiłam zdrowo...
smoothie dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu:

witam :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]taa głodnemu chleb na myśli...[/FONT]
[FONT=Georgia]to koktajl ze świeżych owoców :loveu::loveu:[/FONT]

Jak to, przecież Bridget Jones to piła i to było z alkoholem....

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::loveu::multi::multi:to ja Twoja ulubiona Alicja :loveu::loveu:[/FONT]

Twoim zdaniem smoothies są z alkoholem, czy nie??

Posted

[quote name='jbk']Jak to, przecież Bridget Jones to piła i to było z alkoholem....

[FONT=Georgia]bo to była Bridget Jones :evil_lol::evil_lol:

świeżo robione smoothie to to czego mi na naszych ulicach brakuje :)
sama sobie kiedyś postawie "bar" ze smoothie :loveu::loveu:
zapach mixowanych owoców <rozmarzona> :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo to była Bridget Jones :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]świeżo robione smoothie to to czego mi na naszych ulicach brakuje :)[/FONT]
[FONT=Georgia]sama sobie kiedyś postawie "bar" ze smoothie :loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]zapach mixowanych owoców <rozmarzona> :loveu::loveu:[/FONT]

To ja mogę filię tegoż baru w moim mieście, dobra? Bo trochę daleko mam do Ciebie, co by się go napić :)

Posted

[quote name='evaxon']błehehehehe grzebu grzebu apelka :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ty jesteś grzebalska:eviltong:[/FONT]

[quote name='Alicja'] :multi:[FONT=Arial]:multi::loveu::multi::multi:to ja Twoja ulubiona Alicja :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaahhhhh witaj moja ulubiona Alicjo:loveu: czy u ciebie też pada:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witajcie pozostałe dziewojki.......prezpraszam ze nie zacytuję ale multi wcisną się tylko dwa razy a już mnie szlag trafia jak mam kopiować, wklejać......nie chce mi się:shake:

Żonkilciu...................noooo tak to ty mnie mozesz witać z rańca:multi::loveu:

Jbk.........................alkoholu w tej galerii nie podajemy:cool1:.................w
[/FONT]niedziele i święta:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dobry dziewczyny! Ależ wy tu \zdrowe rzeczy macie!

A ja już po drugiej kawie, bo mnie tak głowa napier..la, że chyba mi na pół pęknie :placz:
[FONT=Century Gothic]Ojjjj cioteczko.........trzymij się..........daj pogłaskam główkę:glaszcze:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:

u nas paskudnie ...spać mi się chce ... 2 ga kawa .... a w pracy o 12 czeka mnie Rada Pedagogiczna :roll:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]czyli tak jak u mnie.................wszystko się zgadza .....no poza Radą:evil_lol: jeszcze by mi tego dzisiaj brakowało..............matko[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']To ja mogę filię tegoż baru w moim mieście, dobra? Bo trochę daleko mam do Ciebie, co by się go napić :)

[FONT=Georgia]oczywiście :) :evil_lol::evil_lol:
będę osobiście Ci miażdżyć owoce do kubeczka :evil_lol::evil_lol:

chyba przestanę obchodzić wszystkie święta ;)
wtedy te zasady nie będą mnie obejmować :eviltong::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Japko, ale się cieszę, że Cię widzę ;)[FONT=Century Gothic]ja też sie cieszę że sie widzę:diabloti: tzn ciebie......że ciebie widze:loveu:

Żonkilka..................ty mi tu proszę moich zasad nie sabotować:evil_lol:
[/FONT]