jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]jabłuszkowe hello[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl wpadła na drugie śniadanko,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aj nie lubie jeść sama ;)[/FONT] O tej porze to już obiad raczej ;) Quote
apple Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='evaxon']czesc fstydająca :loveu: [FONT=Century Gothic]Bo ja takie niewinne dziewcze jestem a mnie o takie zdrożności podejrzewają:oops: cześć jbk:loveu: i bGirlko....nareszcie wróciłaś do żywych:multi: [/FONT] Quote
apple Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='sota36']Niewinne - no nie moge!!! Trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!![FONT=Century Gothic]Za co cię potrzymac:razz::diabloti:[/FONT] Quote
sota36 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Niewinne - no nie moge!!! Trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial]Melduję się ze zyję i mam się dobrze :loveu::multi:i nie jestem w grupie ryzyka chorób wieńcowych ....zostałam dziś przebadana i zdiagnozowana :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Melduję się ze zyję i mam się dobrze :loveu::multi:i nie jestem w grupie ryzyka chorób wieńcowych ....zostałam dziś przebadana i zdiagnozowana :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to huraaaaaa:multi::multi::multi::multi: Wieńcowych? Tzn że jeszcze z wieńcami poczekają tak:razz::evil_lol:;) Witaj Alunia:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co wyście dzisiaj zaspały czy co..........nikogo dzisiaj u mnie nie było:roll:[/FONT]- [FONT=Century Gothic]jestem uzbrojona w kawę i gotowa do odpisywania a tu nie ma na co:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 DAJ mi kaf! Daj mi kaf! Daj mi kaf! Doberek Jabłuszko :loveu: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to huraaaaaa:multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wieńcowych? Tzn że jeszcze z wieńcami poczekają tak:razz::evil_lol:;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witaj Alunia:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co wyście dzisiaj zaspały czy co..........nikogo dzisiaj u mnie nie było:roll:[/FONT]- [FONT=Century Gothic]jestem uzbrojona w kawę i gotowa do odpisywania a tu nie ma na co:roll::evil_lol:[/FONT] Ja najpierw pracowałam, teraz ciepłam robotą w kąt i witam Cię Jabłuszkowa, skarbie Ty mój ;) Quote
agbar Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja nie zaspalam,bylam tu wczesniej ale nadrabialam:roll:i mnie uprzedzilas:p Dzien dobry moja mila:loveu: Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ja nie zaspalam,bylam tu wczesniej ale nadrabialam:roll:i mnie uprzedzilas:p Dzien dobry moja mila:loveu:[FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie że ci wierze:lol::loveu: Witaj mileńsza:loveu:[/FONT] Ja najpierw pracowałam, teraz ciepłam robotą w kąt i witam Cię Jabłuszkowa, skarbie Ty mój ;-)[FONT=Century Gothic]Ahhhhhhh czuję sie doceniona:p[/FONT] DAJ mi kaf! Daj mi kaf! Daj mi kaf! Doberek Jabłuszko :loveu:[FONT=Century Gothic]Kaff dla Pani......:kaffee_2: Witaj serce:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Georgia]witam cieplutko :multi::multi::loveu: znów się pojawiam z rana :) i jak zwykle mam coś ze sobą :) gorąca czekoladka dla wszystkich :cool3::cool3: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 A ja tak po cichutku... Zapraszam na bazarek na pomoc bokserom!!! Link w podpisie! Proszę o reklamę wszędzie, gdzie się da!!! :loveu: Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam cieplutko :multi::multi::loveu: znów się pojawiam z rana :) i jak zwykle mam coś ze sobą :) gorąca czekoladka dla wszystkich :cool3::cool3: [/FONT][FONT=Century Gothic]no masz z samego rana zamach na moją szanowną:evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']A ja tak po cichutku... Zapraszam na bazarek na pomoc bokserom!!! Link w podpisie! Proszę o reklamę wszędzie, gdzie się da!!! :loveu:[FONT=Century Gothic]Byłam:loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cześć Jabłuszko Me:loveu::loveu::loveu: Psysłam do Cia :grins: :grins: Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Selket']Cześć Jabłuszko Me:loveu::loveu::loveu: Psysłam do Cia :grins: :grins: [FONT=Century Gothic]ochhh jak się cieszę:loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jaaaa cieeeee ale masz tu pychacze koladeeeee ja tez chce:placz::placz::placz::placz: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Zaś Zonkil z czekoladą ;) Same słodkości nam wpycha ;P Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='evaxon']jaaaa cieeeee ale masz tu pychacze koladeeeee ja tez chce:placz::placz::placz::placz: [FONT=Century Gothic]Częstuj się:diabloti:[/FONT] Zaś Zonkil z czekoladą ;-) Same słodkości nam wpycha ;P [FONT=Century Gothic]Nie krępuj się..............pij zanim ci Eff sprzed nosa gwizdnie tą pychotkę:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Arial]Jestem :multi::loveu::multi: a ja dziś w jakieś babskiej gazetce znalazłam przepisa na supcio kaff... muszę wypróbować ... jak byliśmy w niedzielkę w Czechach to piliśmy kawusię w knajpce włoskiej ...kawusia miodzio :loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Częstuj się:diabloti:[/FONT] jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale pychaaaaaaaaaaaaa Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jestem :multi::loveu::multi: a ja dziś w jakieś babskiej gazetce znalazłam przepisa na supcio kaff... muszę wypróbować ... jak byliśmy w niedzielkę w Czechach to piliśmy kawusię w knajpce włoskiej ...kawusia miodzio :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jesteś:multi::multi::multi: To jak wypróbujesz to proszę się podzielić przepisem;) Effffffff bo się zapowietrzysz:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] Effffffff bo się zapowietrzysz:evil_lol:[/FONT] a ffffcale ze nie:razz::razz::razz: Quote
apple Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='evaxon']a ffffcale ze nie:razz::razz::razz:[FONT=Century Gothic]Nie wiem......wolę nie ryzykować....wiesz szkolenie z zakresu pierwszej pomocy mialam bardzo daaawno:roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie wiem......wolę nie ryzykować....wiesz szkolenie z zakresu pierwszej pomocy mialam bardzo daaawno:roll:[/FONT] achaaa a moze jakis przystojniak by pamiętał jak to sie robi :siara: Quote
Recommended Posts