Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ba! mnie wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku:diabloti:[/FONT]

A ja miałam szwajcarski, co to się wziął i zepsuł :diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']A ja miałam szwajcarski, co to się wziął i zepsuł :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Bo ty miałaś szwajcarski Made in Tajwan:diabloti:

Powiem wam coś w tajemnicy:roll:
[/FONT]zrobiłam dzisiaj pare fajnych fot.........jutro wstwie....ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo ty miałaś szwajcarski Made in Tajwan:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Powiem wam coś w tajemnicy:roll: [/FONT]zrobiłam dzisiaj pare fajnych fot.........jutro wstwie....ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll:

To ja w tajemnicy pooglądam wszystkie ;))

Najwidoczniej tak właśnie było ;) A nie! Już wiem! To dlatego, że go dostałam z Australii ;)

Posted

[quote name='jbk']To ja w tajemnicy pooglądam wszystkie ;))

Najwidoczniej tak właśnie było ;) A nie! Już wiem! To dlatego, że go dostałam z Australii ;)[FONT=Century Gothic]jeszcze pewnie na komunię:roflt:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jeszcze pewnie na komunię:roflt:[/FONT]

A nie, na mojej komunii mojego chrzestnego z Australii nie było :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']nie szkodzi dla mnie Ala ma serniczka:eviltong:[FONT=Century Gothic]pppppppffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT][FONT=Century Gothic]nie gadam tobą:obrazic:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]pppppppffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT][FONT=Century Gothic]nie gadam tobą:obrazic:[/FONT]
no nie.... ale za to piszesz:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ale ze co mam wpisac w wykropkowane miejscie??:roll:
[FONT=Century Gothic]proszę wpisać : podzielę się z japkową serniczniem, nie zreżre go przeca sama!:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']nie podziele sie z japkową serniczkiem bo ona jest na diecie a ja dbam i jej linie :roll::roll::roll:[FONT=Century Gothic]Ty se dbaj o swoja linie i odstąp mi trochę serniczka......na żadnej diecie nie jestem..........no co wy? No chya że to jakas aluzja:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty se dbaj o swoja linie i odstąp mi trochę serniczka......na żadnej diecie nie jestem..........no co wy? No chya że to jakas aluzja:roll:[/FONT]
no nie wiem nie wiem
a co nie smakuje ci ciacho od Ali????????

Aluuuuuuuuuuuuuu japkowa bybrzydza

Posted

[quote name='evaxon']no nie wiem nie wiem
a co nie smakuje ci ciacho od Ali????????

Aluuuuuuuuuuuuuu japkowa bybrzydza[FONT=Century Gothic]
FCALE ŻE NIE!:mad:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]chciałam sie tylko z tobą wymienić na kawałeczek......ale jak nie to nie...pfff chitrusko:roll:[/FONT]