apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']aaaa to takie buty .... dżapku !!!....nie ić w strone ....mleka :hmmmm: A w którą stronę ONO poszło to mleko:hmmmm: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']A w którą stronę ONO poszło to mleko:hmmmm: w TAMTĄ :roll: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']w TAMTĄ :roll:W tamtą?:roll: I tak się w tamtą nie wybierałam:roll: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']aaaa to takie buty .... dżapku !!!....nie ić w strone ....mleka :hmmmm: Chyba Jabłuszkowa nie będzie mieć takich pomysłów ;) W stronę kawy się idzie o tej porze ;) Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']W tamtą?:roll: I tak się w tamtą nie wybierałam:roll: Kamień spadł mi z serca :) Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']W tamtą?:roll: I tak się w tamtą nie wybierałam:roll: uffff no to dopsz.... nie ma to jak iść w TĄ stronę ;) Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='jbk']Chyba Jabłuszkowa nie będzie mieć takich pomysłów ;) W stronę kawy się idzie o tej porze ;) No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll: :evil_lol::evil_lol: Alu ja zawsze w TĄ stronę:evil_lol::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll: :evil_lol::evil_lol: Alu ja zawsze w TĄ stronę:evil_lol::loveu: Głosy słyszysz? :crazyeye: To źle z Tobą, oj źle.... :shake: Cześć Ta, która głosy słyszy :loveu: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Głosy słyszysz? :crazyeye: To źle z Tobą, oj źle.... :shake: Cześć Ta, która głosy słyszy :loveu:Usłyszałam twój głos i przybiegłam co sił w mych nózkach:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Usłyszałam twój głos i przybiegłam co sił w mych nózkach:loveu: Ty lepiej nie biegaj... Jeszcze sobie ałę zrobisz... :roll: Jak sufit? Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Usłyszałam twój głos i przybiegłam co sił w mych nózkach:loveu: ............................................ Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']............................................Co tak zakropczyłaś:roll::razz: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Co tak zakropczyłaś:roll::razz: Pewno szanowne dogo poinformowało, że za krótkie nóżki ma ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']............................................ Tak parzę na tego motyla i przypomina mi się mó fundzio (zaTM), który histerycznie bał się motyli! :crazyeye: 80 kg pies uciekał przed motylami... Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty lepiej nie biegaj... Jeszcze sobie ałę zrobisz... :roll: Jak sufit? Ałe? No to nie bede biegała:roll: A sufit........no jak sufit.........spadnięty:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Ałe? No to nie bede biegała:roll: A sufit........no jak sufit.........spadnięty:evil_lol: Jesoooooooooo :roll: Ale dzwoniłaś do wspólnoty??? Czy nie? Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll: :evil_lol::evil_lol: Alu ja zawsze w TĄ stronę:evil_lol::loveu: Mnie też kawa woła, trzecia już ;) Quote
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cześć :multi::loveu: ale Alunia sobie kucyka znalazła :evil_lol: no i nie powiem z Krosia kucyk pierwsza klasa :) :cool3::cool3: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooo :roll: Ale dzwoniłaś do wspólnoty??? Czy nie? No dzwoniłam....powiedzieli ze taka decyzję podejmuje Pani dyrektor a ona jest na 2 tygodniowym urlopie......wiec muszę się tam wybrać bo przez telefon to mogą mi kazdy kit wcisnąć wiec idę sparwdzic:roll: a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='jbk']Mnie też kawa woła, trzecia już ;)I jeszcze ci się ręce nie trzęsą:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']No dzwoniłam....powiedzieli ze taka decyzję podejmuje Pani dyrektor a ona jest na 2 tygodniowym urlopie......wiec muszę się tam wybrać bo przez telefon to mogą mi kazdy kit wcisnąć wiec idę sparwdzic:roll: a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol: No jak to o jakich? O tych co Ala wstawiła :roll: Ślipasz, co cuś??? Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No jak to o jakich? O tych co Ala wstawiła :roll: Ślipasz, co cuś??? Ty ja dopiero teraz widzę te emoty.........jak mame kocham ....nie było ich:roll: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol: haha śleeeeeeeeeepa :diabloti: skończ z tymi nakortykami albo je zmień :evil_lol: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'] haha śleeeeeeeeeepa :diabloti: skończ z tymi nakortykami albo je zmień :evil_lol: A chcesz w ucho?:mad: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']A chcesz w ucho?:mad: a poproszę :diabloti: Quote
Recommended Posts