Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']aaaa to takie buty ....

dżapku !!!....nie ić w strone ....mleka :hmmmm:

Chyba Jabłuszkowa nie będzie mieć takich pomysłów ;) W stronę kawy się idzie o tej porze ;)

Posted

[quote name='jbk']Chyba Jabłuszkowa nie będzie mieć takich pomysłów ;) W stronę kawy się idzie o tej porze ;)
No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll:

:evil_lol::evil_lol:
Alu ja zawsze w TĄ stronę:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='apple']No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll:

Głosy słyszysz? :crazyeye: To źle z Tobą, oj źle.... :shake:

Cześć Ta, która głosy słyszy :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Głosy słyszysz? :crazyeye: To źle z Tobą, oj źle.... :shake:

Cześć Ta, która głosy słyszy :loveu:Usłyszałam twój głos i przybiegłam co sił w mych nózkach:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']............................................

Tak parzę na tego motyla i przypomina mi się mó fundzio (zaTM), który histerycznie bał się motyli! :crazyeye: 80 kg pies uciekał przed motylami...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ty lepiej nie biegaj... Jeszcze sobie ałę zrobisz... :roll:

Jak sufit?
Ałe? No to nie bede biegała:roll:
A sufit........no jak sufit.........spadnięty:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No właśnie..............ide do kawy bo słysze jak mnie woła.......głosy słysze:roll:

Mnie też kawa woła, trzecia już ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooo :roll: Ale dzwoniłaś do wspólnoty??? Czy nie?
No dzwoniłam....powiedzieli ze taka decyzję podejmuje Pani dyrektor a ona jest na 2 tygodniowym urlopie......wiec muszę się tam wybrać bo przez telefon to mogą mi kazdy kit wcisnąć wiec idę sparwdzic:roll:

a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No dzwoniłam....powiedzieli ze taka decyzję podejmuje Pani dyrektor a ona jest na 2 tygodniowym urlopie......wiec muszę się tam wybrać bo przez telefon to mogą mi kazdy kit wcisnąć wiec idę sparwdzic:roll:

a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol:

No jak to o jakich? O tych co Ala wstawiła :roll:

Ślipasz, co cuś???

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No jak to o jakich? O tych co Ala wstawiła :roll:

Ślipasz, co cuś???
Ty ja dopiero teraz widzę te emoty.........jak mame kocham ....nie było ich:roll:

Posted

[quote name='apple']a tak poza tym to o jakich motylach ty mówisz:crazyeye: Gdzie ty tu motyle widzisz:crazyeye: Omamy masz Izabello moja ty droga:evil_lol:
haha śleeeeeeeeeepa :diabloti: skończ z tymi nakortykami albo je zmień :evil_lol: