jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 BU! Wystraszyłam Cię? :buzi: dla Alusi i :buzi: dla Krosia :) .................... .................... .................... .................... No dobra, dla Ciebie też :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jabcokowa! Gdzieś Ty? Znowu będziesz na mnie ryczeć, że Ty jesteś, a mnie nie ma! :roll: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ciotka- nie bede ryczeć bo dzisiaj mam zajoba w pracy:roll: ale koffom cie:loveu: jbk - dziekuję za całusy dzieki nim nie bede się może jąkac po tym wystraszeniu:evil_lol: Sotka- dziekujemy za komplementa:loveu: Alu- dzwoniłam do wspólnoty......mają oddzwonić bo chyba sami nie wiedzą jak to załatwić:cool1: co do Alutki to wszyscy sie dziwią jak to jest ze ona taka wielka:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 tak mnie wzięło i przyszłam dać Ci buziora wieczorkiem co byś spokojnie spała .... :calus: Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']JA też Cię Witam :grins: hmmmm.....czuje podstep:diabloti: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):hmmmm.....czuje podstep:diabloti: Jaki może być podstęp w witaniu? Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jbk napisał(a):Jaki może być podstęp w witaniu? strasznie straszny podstep:diabloti: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):strasznie straszny podstep:diabloti: Ojej, i co teraz będzie, jak tu tacy podstępni ludzie się pojawili? Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='agbar']hmmmm.....czuje podstep:diabloti: oj jakżeż możesz mła podejrzewać o tak niecny postępek :roll: Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jbk napisał(a):Ojej, i co teraz będzie, jak tu tacy podstępni ludzie się pojawili? Bedzie strasznie i podstepnie:roll::diabloti: Quote
BeaC Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 wpadlam na poranna kaff z mleczkiem:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='agbar']Bedzie strasznie i podstepnie:roll::diabloti: to ja się ewakuuję stąd do tamtąd :cool1: strach sie bać Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):a myslisz w Tamtad ONI sie nie pojawia?:razz::diabloti: ONI są wszędzie, strzeżcie się :diabloti: Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja'] to ja się ewakuuję stąd do tamtąd :cool1: strach sie bać a myslisz w Tamtad ONI sie nie pojawia?:razz::diabloti: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):a myslisz w Tamtad ONI sie nie pojawia?:razz::diabloti: Hehe, ale nam się wrzuciło śmiesznie ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='agbar']a myslisz w Tamtad ONI sie nie pojawia?:razz::diabloti: :hmmmm: może do Tamtąd nie trafią :razz::razz: i zostaną TU Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']tak mnie wzięło i przyszłam dać Ci buziora wieczorkiem co byś spokojnie spała .... :calus: Ojej to już wiem dlaczego miałam taką przyjemną nockę:loveu: jbk:To ja jeszcze też z :buzi: na dobranoc ;-) Ależ mam branie ostatnio:evil_lol::loveu: Cześć gadułki...........:loveu: JA TEŻ WAS WITAM! Wszystkie razem i każdą z osobna:loveu: Bea jest tylko czarna........mleko wyszło:roll: :kaffee_2: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='jbk']Mleko szło do TAMTĄD :) aaaa to takie buty .... dżapku !!!....nie ić w strone ....mleka :hmmmm: Quote
Recommended Posts