Alicja Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:masz muli-cycata Quote
agbar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Nooooooooooo od razu czuć te moc VIP-a:diabloti::evil_lol: Niech moc bedzie z wami:evil_lol: Quote
credita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 witanko czy u was jest już słońce bo u nas licho:shake: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:masz muli-cycata No przecież VIP to VIP:evil_lol: [quote name='agbar']Niech moc bedzie z wami:evil_lol:Czuję się wzMOCniona:evil_lol::loveu: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='credita']witanko czy u was jest już słońce bo u nas licho:shake: U nas teraz juz się przetarło ale rano za oknem ktos mi rozlał mleko:roll::evil_lol: Witaj Creditko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Byłam tu rano..... Napisałam posta....... Nie ma go.................... Przychodzę raz jeszcze.......... Mam nadzieję, że zostawię znak............. Cześć Jabłuszkowa Kofffffffffffffffffffffana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Byłam tu rano..... Napisałam posta....... Nie ma go.................... Przychodzę raz jeszcze.......... Mam nadzieję, że zostawię znak............. Cześć Jabłuszkowa Kofffffffffffffffffffffana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesteś! :multi: Widzę ze jesteś! Napisałaś posta! jest ci on:multi: Jo ciebie tysz kochom:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :multi: Miło jest być widzianym! :multi: nie mam żadnych cycatów!!! :angryy: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Miło jest być widzianym! :multi: nie mam żadnych cycatów!!! :angryy:Ja ciebie zawsze widzę....nawet jak cie nie widze:evil_lol: No nie ma :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Ja ciebie zawsze widzę....nawet jak cie nie widze:evil_lol: No nie ma :angryy: Jesoooooooooo! Aż się Cię boję! :crazyeye: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooo! Aż się Cię boję! :crazyeye:Eeeeeee na razie spoko;).......mozesz się zacząć bać jak ty mnie bedziesz widzieć nawet jak mnie nie bedzie.......wtedy to znaczy że albo umarłam albo ty ocipiałaś na moim punkcie:B-fly: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Eeeeeee na razie spoko;).......mozesz się zacząć bać jak ty mnie bedziesz widzieć nawet jak mnie nie bedzie.......wtedy to znaczy że albo umarłam albo ty ocipiałaś na moim punkcie:B-fly: :crazyeye: Skromna jak zawsze! :loveu: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Skromna jak zawsze! :loveu:jak zawsze:evil_lol: Quote
BeaC Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nie przychodzę już do ciebie na poranną kaff:-( ale na wieczorne pifko chętnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 jak bys chciała widedziec to juz jestem:multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Przybylam:grins: niose radosna nowine....slonce se swieci:multi: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 U nas też świeci, ale na razie za chmurami...... Jogurcika? Quote
apple Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Moje kochane w związku z faktem iż nadal nie oddano mi mojego własnego, prywatne multi:angryy: Odpiszę tak: jbk - jgurcik.......zawsze chętnie:p agbar- ty mi to słonko przynieś a nie nowine:mad:.........u mnie na razie mleko:roll: evaxon- spóźniłaś się:cool1: bea- no qutwa to co się stało ze się zesrało:roll: A tak poza tym to czuję się do.............źle sie czuję:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Jabłuszko! Ależ dziś paskudnie :angryy: I korki na drogach kurewskie! :angryy: Do pracy jechałam dziś 50 min! /A mam tylko 12 km!!! :angryy: Quote
jonQuilla Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 cześć Sisko Ty moja Ty :multi::loveu: ja tylko na chwileczkę dzisiaj więc bez kawy, zrozum :eviltong: Quote
apple Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszko! Ależ dziś paskudnie :angryy: I korki na drogach kurewskie! :angryy: Do pracy jechałam dziś 50 min! /A mam tylko 12 km!!! :angryy: No mówię że jakaś krowa tu przeciekła znowu:shake: No masz.....aż takie korki......to ja już sie boje:roll: A tak poza tym to witaj:loveu: Quote
apple Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Sisko Ty moja Ty :multi::loveu: ja tylko na chwileczkę dzisiaj więc bez kawy, zrozum :eviltong: Kochana:loveu:.....rozumiem tez bym nie miała czasu jak bym zapierniczała przy piernikach:evil_lol:..................chociaż ja bym pewnie popierniczyła to wszystko:roll: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nie ma to jak popierniczyć pierniki ;) Jogurcik truskawkowy, może być? Quote
apple Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jbk']Nie ma to jak popierniczyć pierniki ;) Jogurcik truskawkowy, może być? kazdy moze:lol: Quote
Recommended Posts