Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']nie wstydaj sie Już się nie wstydam:lol:

[quote name='Selket']Jaki Manuel????????? :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

[quote name='BeaC']hej Krosiowa
to ja wieczorowa porą
właśnie wróciliśmy z podwórka ................. bo Dyzia juz nie widać
:diabloti:Buhahahahahahahahahah to mu dynamo na łapki załóż i lampkę na czoło:evil_lol:

[quote name='Alicja']:hmmmm: dlaczemu mnie tu jeszcze nie było :roll::oops:....a wiem , bo Krosiowa była u Mła :multi:No własnie nie wiem dlaczemu:hmmmm: No ja byłam byłam foty widziałam i latraniowe zwiski też:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']ten od pysznych kanapek :evil_lol:

siemanko zafstydkowano Japuszkowo :loveu::loveu:Buhahahahahahahahahahahaha taaaak on robi najlepsze kanapki na świecie:diabloti:

hejka Inus:loveu:

[quote name='jonQuilla']cześć Jabłuszkowa :multi::multi::loveu:

królicza kawka na dobry początek dnia dla Ciebie :) :cool3::cool3:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :multi:a czemu nie Manuel mi przyniósł:roll:.......eeeeeeeeee Manuel..........................se poszedł:cool1:

[quote name='agbar']Witalec:hand:Witaj Aguś:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszkowa! Gdzie Manuela zgubiłaś? hm?
Hmmmmmm nie wiem zabrał sie i poszedł.......chyba miał mnie już dosyć......w sumie nic dziwnego......tylko mój chłop jest zaprawiony w bojach......se nie chce iść noooooooo:roll:

Posted

[quote name='apple']Hmmmmmm nie wiem zabrał sie i poszedł.......chyba miał mnie już dosyć......w sumie nic dziwnego......tylko mój chłop jest zaprawiony w bojach......se nie chce iść noooooooo:roll:

No patrz jaki twardy :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No patrz jaki twardy :shake::evil_lol:Noooo spodziewałam sie wiecej szczerze powiem:roll:

[quote name='Menrzuś']Jak prawdziwa kobieta - wykorzystała i wyrzuciła :shake:Cooooooo? Ja? Sam poszedł.......za miętki był........nie wytrzymał:evil_lol: psychiicznie

Posted

[quote name='apple']Noooo spodziewałam sie wiecej szczerze powiem:roll:

Cooooooo? Ja? Sam poszedł.......za miętki był........nie wytrzymał:evil_lol: psychiicznie

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Jakie ładne kawki Wy tu pijacie :)Noooo Zonkilowa przynosi takie cuda:lol:

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaa :roll: Ale tylko Jabcokowa tak potrafi :evil_lol:Pfffffffffffff:roll:

[quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha :evil_lol:Noooo cooooo tak było nooo:roll:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:to znowu JA :grins: :loveu::loveu:dzisiaj nadrabiasz wczorajsze zaległości?:evil_lol:

Super że jesteś......lubię jak jest czerwono:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']bo Manuel to cienias był :eviltong::eviltong:
Ty się tak nie ciesz.........pewno wrócił tam skąd przyszedł......a przyszedł od ciebie:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Ty się tak nie ciesz.........pewno wrócił tam skąd przyszedł......a przyszedł od ciebie:eviltong:

myślisz że on jest skonstruowany na tej samej zasadzie co bumerang? :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']myślisz że on jest skonstruowany na tej samej zasadzie co bumerang? :) :evil_lol:No mysle ze na pewno nie jest bardziej skomplikowany...................wraca skąd przyszedł......jak kazdy facet........jakby co to do mamusi:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No mysle ze na pewno nie jest bardziej skomplikowany...................wraca skąd przyszedł......jak kazdy facet........jakby co to do mamusi:diabloti::evil_lol:

:roflt::roflt: racja

Posted

[quote name='apple']No mysle ze na pewno nie jest bardziej skomplikowany...................wraca skąd przyszedł......jak kazdy facet........jakby co to do mamusi:diabloti::evil_lol:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha!:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
Cooooooo? Ja? Sam poszedł.......za miętki był........nie wytrzymał:evil_lol: psychiicznie
A co......myslałaś, że taki goguś twardy będzie? Cienias z ciepłych krajów ..... :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A co......myslałaś, że taki goguś twardy będzie? Cienias z ciepłych krajów ..... :evil_lol:

Bo gej był! Oni są bardziej miętcy :eviltong: