Rinuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Klan (właściwie Ku Klux Klan) – najpopularniejszy polski serial komediowy, w którym nikt nie wie o co chodzi, a ma już ponad 1400 odcinków[1]. W przyszłości może konkurować z Modą na sukces. :evil_lol: poczytaj sobie to ;D http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Moda_na_sukces tylko wygospodaruj sobie najpierw z pół h :P Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 buahahahahahhaha :grin: apelka teraz mnie rozwalilas:grin: Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Japcokowa, Ty mój krejzolu potrzaskany :evil_lol: o żonie super :evil_lol: a teraz powiedz, jak bardzo tęskniłaś :loveu: buziam Cię gadzinko :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 cześć Jabłoneczko Ty Ty :multi::multi::loveu: patrz co dzisiaj znalazłam!!! problem rozwiązany! mamy człowieka od robienia kawy :multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: starczy dla wszystkich :) Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Medorowa']Przyszłam się pośmiać;):evil_lol:No nareszcie:multi: [quote name='Rinuś']hahahaha jesteś gupia!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: ale ino troche:roll::evil_lol: [quote name='Rinuś']Klan (właściwie Ku Klux Klan) – najpopularniejszy polski serial komediowy, w którym nikt nie wie o co chodzi, a ma już ponad 1400 odcinków[1]. W przyszłości może konkurować z Modą na sukces. :evil_lol: poczytaj sobie to ;D http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Moda_na_sukces tylko wygospodaruj sobie najpierw z pół h :PTo jak do tego potrzeba 0,5 to ja nie mam czasu:evil_lol: [quote name='evaxon']buahahahahahhaha :grin: apelka teraz mnie rozwalilas:grin:Noooo soooooo ja tylko zacytowałam:roll: [quote name='basia2202']Japcokowa, Ty mój krejzolu potrzaskany :evil_lol: o żonie super :evil_lol: a teraz powiedz, jak bardzo tęskniłaś :loveu: buziam Cię gadzinko :loveu: Baaaaaardzo tęskiniłam..................Baaaaardzo:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Jabłoneczko Ty Ty :multi::multi::loveu: patrz co dzisiaj znalazłam!!! problem rozwiązany! mamy człowieka od robienia kawy :multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: starczy dla wszystkich :) Jeeeee Żonkilka a ty wiesz że Un już jest MÓJ:diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple'] Jeeeee Żonkilka a ty wiesz że Un już jest MÓJ:diabloti: spoko tylko mam nadzieję że czasami będzie mógł mi zaserwować hot chocolate :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] spoko tylko mam nadzieję że czasami będzie mógł mi zaserwować hot chocolate :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Conajwyżej herbatkę.......hot chocolate jakoś tak dziwnie działa na zmysły:roll: [quote name='jbk']Ja kawę poproszę od Manuela! i drugą też!No masz a co to kawiarenka.......a manuel MÓJ ci jest:diabloti: My precious:diabloti: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Conajwyżej herbatkę.......hot chocolate jakoś tak dziwnie działa na zmysły:roll: No masz a co to kawiarenka.......a manuel MÓJ ci jest:diabloti: My precious:diabloti: Podziel się, nie bądź taka :lol: Poza tym ja kawy chcę, a nie Manuela :eviltong: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']Podziel się, nie bądź taka :lol: Poza tym ja kawy chcę, a nie Manuela :eviltong:Jak tak to się podzile:kaffee_2: bo Żonkilowej to io herbatka......ja tam wiem co jej chodzi po głowie:cool3: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Jak tak to się podzile:kaffee_2: bo Żonkilowej to io herbatka......ja tam wiem co jej chodzi po głowie:cool3: To dziękuję za :kaffee_2: A co chodzi po głowie Żonkilkowej? To może być bardzo ciekawa opowiastka :) Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja poproszę Manuela! Kawę se wypijcie! Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']To dziękuję za :kaffee_2: A co chodzi po głowie Żonkilkowej? To może być bardzo ciekawa opowiastka :)lepiej nie:shake: [quote name='Iza i Avanti']Ja poproszę Manuela! Kawę se wypijcie! Pozwalam ino patrzac! Nie dotykać! Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']lepiej nie:shake: Pozwalam ino patrzac! Nie dotykać! ALE JA GO MUSZĘ POMACAĆ!!! Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ALE JA GO MUSZĘ POMACAĆ!!! SE MACAJ OKAMI NIE RĘCAMI!!!! Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']SE MACAJ OKAMI NIE RĘCAMI!!!! Ale ja muszę ORGANOLEPTYCZNIE! Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja muszę ORGANOLEPTYCZNIE! ZNACZY PO ORGANACH GO CHCESZ MACAĆ:crazyeye::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']ZNACZY PO ORGANACH GO CHCESZ MACAĆ:crazyeye::evil_lol: NO A PO CZYM MAM MACAĆ? PO WŁOSACH SAMA SIĘ MOGĘ POMACAĆ... BUHAHAHAHAHA... :evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']NO A PO CZYM MAM MACAĆ? PO WŁOSACH SAMA SIĘ MOGĘ POMACAĆ... BUHAHAHAHAHA... :evil_lol: BOSZZZ SODOMIA I GOMORIA:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']BOSZZZ SODOMIA I GOMORIA:evil_lol: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihihihihi Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']:mdleje: ...Powstań Klocusiowa.........no chyba nie tak starsznie tu jest.....oć oć manuel zapoda ci kawkę:diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o jaaa !!! przyprowadź faceta z kawą a wszystkie baby zwariują :crazyeye::crazyeye: ja chcę HOT CHOCOLATE !!! :eviltong: bo Ci go zabiorę :diabloti::diabloti: lepiej Ty mi nie podskakuj :) a Żonkilowej nic takiego nie chodzi po głowie :oops::oops::oops: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jonQuilla']o jaaa !!! przyprowadź faceta z kawą a wszystkie baby zwariują :crazyeye::crazyeye: ja chcę HOT CHOCOLATE !!! :eviltong: bo Ci go zabiorę :diabloti::diabloti: lepiej Ty mi nie podskakuj :) a Żonkilowej nic takiego nie chodzi po głowie :oops::oops::oops: SIEM OBSŁUŻ INO MI GO NIE ZABIERAJ:placz: Quote
clockwork Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Powstań Klocusiowa.........no chyba nie tak starsznie tu jest.....oć oć manuel zapoda ci kawkę:diabloti: DAĆ!!! sztuk 1 poprosze :loveu::loveu: zobaczymy czy manuel dobry w te klocki :razz: Quote
Recommended Posts