Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Zgrabnie, zgrabnie.....nie powiem:evil_lol: Dobra kochani muszę uciekać.....Alusia wstała dzisiaj o 5 rano i już się pokłada.......wpadnę z pracy jak obiecywałam.....Mam cichą nadzieję ze ty TEŻ będziesz:diabloti: To o której Ty ją kładziesz, że wstaje o 5.00 :crazyeye: Biedne dziecko! Pewno matka ją obudziła :angryy: Quote
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='clockwork']aaahaaaaa kurek w niebie zakręcony:multi::multi: SUONCE nad ślunskiem :multi::multi: Sugerujesz, że to Twoja zasługa? To DZIĘKI DZIĘKI :mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No to se poszalejemy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:MENRZUŚ .........................:evil_lol: [quote name='clockwork']aaahaaaaa kurek w niebie zakręcony:multi::multi: SUONCE nad ślunskiem :multi::multi: to nie kurek ....to kominiarz zatkał dziurę :grins: cze Molestowana :roll::p Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Alicja'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:MENRZUŚ .........................:evil_lol: No cooooo? Przed kawką to było, zaspany.......jakoś tak mi się klikŁo :roll: Dzieńdoberek :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No cooooo? Przed kawką to było, zaspany.......jakoś tak mi się klikŁo :roll: Dzieńdoberek :evil_lol: dzień doberek ;) Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Może, może....:razz: Miźnij Alutkę od e-wujka :loveu:No i co? Moze jest długie i szerokie:cool1: [quote name='Iza i Avanti']To o której Ty ją kładziesz, że wstaje o 5.00 :crazyeye: Biedne dziecko! Pewno matka ją obudziła :angryy:No normalnie o 20.30:roll:....... nie matka tylko fstrentny tata ją obudził:angryy: [quote name='jbk']Sugerujesz, że to Twoja zasługa? To DZIĘKI DZIĘKI :mdleje::mdleje:Buhahahahahahahaha:evil_lol: [quote name='Alicja'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:MENRZUŚ .........................:evil_lol: też sie szokłam.....ale ciiiiiiii bo się sfocha i ucieknie:evil_lol: to nie kurek ....to kominiarz zatkał dziurę :grins: cze Molestowana :roll::pzaprzeczam jakoby mi jakiś kominiarz zatykał dziurkę:roll: cze Ala:loveu: [quote name='Menrzuś']No cooooo? Przed kawką to było, zaspany.......jakoś tak mi się klikŁo :roll: Dzieńdoberek :evil_lol:A ja goopia pipa myślałam ze z sympatii do mnie przyszedłeś:splat::sadCyber: [quote name='Alicja']dzień doberek ;)Doberek doberek;):loveu: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze popołudniową porą! :-)Hej......jesteś:multi: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Hej......jesteś:multi: No pefno, że jestem! :loveu: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No pefno, że jestem! :loveu:No bo to nie jest takie oczywiste:roll:......Un mi obiecał ze przyjdzie i poszalejemy i nie przyszedł:placz: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']No bo to nie jest takie oczywiste:roll:......Un mi obiecał ze przyjdzie i poszalejemy i nie przyszedł:placz: Bo to jest takie męskie gadanie. Nie znasz tego? Posłodzić, posłodzić, obiecać, żeby tylko doopy nie truła! :evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo to jest takie męskie gadanie. Nie znasz tego? Posłodzić, posłodzić, obiecać, żeby tylko doopy nie truła! :evil_lol:nie znałam ale zapamiętam.....pani psorko:roll: pewnie się bedzie tłumaczyl ze nie miał netu:evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uciekam Cioteczko do domku! Pa"PAUsszzzz?:placz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
BeaC Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 weszłam w domu mnie bez problemu wpuściło cholerka:shake: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='BeaC']weszłam w domu mnie bez problemu wpuściło cholerka:shake:Zepsułaś komputer w pracy:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 baca się melduje, z czarną łowiecką of course:diabloti: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']baca się melduje, z czarną łowiecką of course:diabloti: Copy.......;) Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Copy.......;) :eek2::eviltong: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']:eek2::eviltong:soooooooo?:roll: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Pozostawiam waszej ocenie.......ale ja się ubawilam:evil_lol: Żona Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru Żona – osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkająca razem z mężem i według pewnych źródeł notorycznie utrudniające mu życie. Spis treści [ukryj] 1 Cechy charakterystyczne 2 Dodatkowe wyposażenie 3 Użycie 4 Technika bezpieczeństwa 5 Opakowanie 6 Zużycie 7 Serwis Cechy charakterystyczne częste działania chaotyczno-histeryczne łzawe reakcje mające charakter obronny bądź napastliwy niemoc seksualna na widok męża (a z kochankiem to umie) nieprzydatny dodatek do posagu Dodatkowe wyposażenie Bardzo często w komplecie z żoną otrzymujemy także teściową. Dla bezpieczeństwa i spokoju radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej jak najdalej od domu (sugerujemy inne miasto, a nawet drugi koniec Polski) i najlepiej 2 metry pod ziemią. Użycie Żonę używać różnorodnie. To, jak ją użyjemy zależy tylko od naszej wyobraźni (np. w niektórych plemionach afrykańskich żony wykorzystywano w polowaniach – do wywabiania krokodylii z wody). Panuje fałszywe przekonanie, że można używać żonę jako źródło taniej siły roboczej – w domu, ogrodzie i na polu. Badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę i nierzadko i życie. Technika bezpieczeństwa Jeżeli spotka nas nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, należy, mieć się na baczności. Świadczy to o tym, że żona pragnie nas wykorzystać lub co gorsza, ma coś do ukrycia. Wykorzysta męża nie tak, jakby tego chciał, ale do uzupełnienia swojej garderoby, biżuterii itp. W przypadku histerii żony, należy oddalić się na bezpieczną odległość (nie próbować naprawiać! – jest to niebezpieczne). Po upływie doby żona ulega samonaprawie i możemy wrócić do domu. Opakowanie Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawartości i umiejętnościach, a nawet może wprowadzać w błąd. Niestety, zawartość poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć. Zużycie Następuje natychmiast po zawarciu związku i prowadzi do zaskakującej metamorfozy. Oto kilka przykładów takich przemian. Przed i po ślubie: Pachnie jak kwiatuszek – parzy jak pokrzywa Ćwierka jak wróbelek – kracze jak wrona Urocza żabka – wstrętna ropucha Kusi – nie musi Obiecuje – maltretuje Budzi pożądanie – budzi do roboty Niezwykle pociąga – wyciąga pieniądze Robi oczko – podbija ślepia Pokazuje ząbki – szczerzy kły Otwiera usteczka – drze mordę Daje buzi – wali po pysku Czarodziejka – czarownica Skarb – skarbonkaSerwis Nie potrafimy odpowiedzieć gdzie i jak naprawić żonę. Nie polecamy także korzystania z usług fachowców (listonosz, kominiarz, sąsiad). Niestety, wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model. Nie polecamy kupna modelu używanego. Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']hahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boskie......ja wymiekłam:evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hahahaha jesteś gupia!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts