Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Zgrabnie, zgrabnie.....nie powiem:evil_lol:

Dobra kochani muszę uciekać.....Alusia wstała dzisiaj o 5 rano i już się pokłada.......wpadnę z pracy jak obiecywałam.....Mam cichą nadzieję ze ty TEŻ będziesz:diabloti:

To o której Ty ją kładziesz, że wstaje o 5.00 :crazyeye: Biedne dziecko! Pewno matka ją obudziła :angryy:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']aaahaaaaa kurek w niebie zakręcony:multi::multi: SUONCE nad ślunskiem :multi::multi:

Sugerujesz, że to Twoja zasługa? To DZIĘKI DZIĘKI :mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to se poszalejemy

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MENRZUŚ .........................:evil_lol:

[quote name='clockwork']aaahaaaaa kurek w niebie zakręcony:multi::multi: SUONCE nad ślunskiem :multi::multi:

to nie kurek ....to kominiarz zatkał dziurę :grins:

cze Molestowana :roll::p

Posted

[quote name='Alicja']

No cooooo? Przed kawką to było, zaspany.......jakoś tak mi się klikŁo :roll:
Dzieńdoberek

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może, może....:razz:
Miźnij Alutkę od e-wujka :loveu:No i co? Moze jest długie i szerokie:cool1:

[quote name='Iza i Avanti']To o której Ty ją kładziesz, że wstaje o 5.00 :crazyeye: Biedne dziecko! Pewno matka ją obudziła :angryy:No normalnie o 20.30:roll:....... nie matka tylko fstrentny tata ją obudził:angryy:

[quote name='jbk']Sugerujesz, że to Twoja zasługa? To DZIĘKI DZIĘKI :mdleje::mdleje:Buhahahahahahahaha:evil_lol:

[quote name='Alicja']

też sie szokłam.....ale ciiiiiiii bo się sfocha i ucieknie:evil_lol:

to nie kurek ....to kominiarz zatkał dziurę :grins:

cze Molestowana :roll::p
zaprzeczam jakoby mi jakiś kominiarz zatykał dziurkę:roll:

cze Ala:loveu:
[quote name='Menrzuś']No cooooo? Przed kawką to było, zaspany.......jakoś tak mi się klikŁo :roll:
Dzieńdoberek

:evil_lol:A ja goopia pipa myślałam ze z sympatii do mnie przyszedłeś:splat::sadCyber:

[quote name='Alicja']dzień doberek ;)Doberek doberek;):loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No pefno, że jestem! :loveu:No bo to nie jest takie oczywiste:roll:......Un mi obiecał ze przyjdzie i poszalejemy i nie przyszedł:placz:

Posted

[quote name='apple']No bo to nie jest takie oczywiste:roll:......Un mi obiecał ze przyjdzie i poszalejemy i nie przyszedł:placz:

Bo to jest takie męskie gadanie. Nie znasz tego? Posłodzić, posłodzić, obiecać, żeby tylko doopy nie truła! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bo to jest takie męskie gadanie. Nie znasz tego? Posłodzić, posłodzić, obiecać, żeby tylko doopy nie truła! :evil_lol:nie znałam ale zapamiętam.....pani psorko:roll:

pewnie się bedzie tłumaczyl ze nie miał netu:evil_lol:

Posted

Pozostawiam waszej ocenie.......ale ja się ubawilam:evil_lol:

Żona

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru

Żona – osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkająca razem z mężem i według pewnych źródeł notorycznie utrudniające mu życie.
Spis treści

[ukryj]

Cechy charakterystyczne

• częste działania chaotyczno-histeryczne
  • łzawe reakcje mające charakter obronny bądź napastliwy
  • niemoc seksualna na widok męża (a z kochankiem to umie)
  • nieprzydatny dodatek do posagu
Dodatkowe wyposażenie

Bardzo często w komplecie z żoną otrzymujemy także teściową. Dla bezpieczeństwa i spokoju radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej jak najdalej od domu (sugerujemy inne miasto, a nawet drugi koniec Polski) i najlepiej 2 metry pod ziemią.
Użycie

Żonę używać różnorodnie. To, jak ją użyjemy zależy tylko od naszej wyobraźni (np. w niektórych plemionach afrykańskich żony wykorzystywano w polowaniach – do wywabiania krokodylii z wody). Panuje fałszywe przekonanie, że można używać żonę jako źródło taniej siły roboczej – w domu, ogrodzie i na polu. Badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę i nierzadko i życie.
Technika bezpieczeństwa

Jeżeli spotka nas nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, należy, mieć się na baczności. Świadczy to o tym, że żona pragnie nas wykorzystać lub co gorsza, ma coś do ukrycia. Wykorzysta męża nie tak, jakby tego chciał, ale do uzupełnienia swojej garderoby, biżuterii itp. W przypadku histerii żony, należy oddalić się na bezpieczną odległość (nie próbować naprawiać! – jest to niebezpieczne). Po upływie doby żona ulega samonaprawie i możemy wrócić do domu.
Opakowanie

Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawartości i umiejętnościach, a nawet może wprowadzać w błąd. Niestety, zawartość poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć.
Zużycie

Następuje natychmiast po zawarciu związku i prowadzi do zaskakującej metamorfozy. Oto kilka przykładów takich przemian. Przed i po ślubie:

• Pachnie jak kwiatuszek – parzy jak pokrzywa
  • Ćwierka jak wróbelek – kracze jak wrona
  • Urocza żabka – wstrętna ropucha
  • Kusi – nie musi
  • Obiecuje – maltretuje
  • Budzi pożądanie – budzi do roboty
  • Niezwykle pociąga – wyciąga pieniądze
  • Robi oczko – podbija ślepia
  • Pokazuje ząbki – szczerzy kły
  • Otwiera usteczka – drze mordę
  • Daje buzi – wali po pysku
  • Czarodziejka – czarownica
  • Skarb – skarbonka
Serwis

Nie potrafimy odpowiedzieć gdzie i jak naprawić żonę.
Nie polecamy także korzystania z usług fachowców (listonosz, kominiarz, sąsiad).
Niestety, wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model. Nie polecamy kupna modelu używanego.