Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']A to ci Klocusiowa. A mówi że ją gardło boli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podano :kaffee_2:
sopelek tyż zajechał

:evil_lol:

[FONT=Arial]:calus: podziękował serdecznie [/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:.

Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol:

[FONT=Arial];)ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol::evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu::loveu:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol::evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu::loveu:[/FONT] To tam w tych Tychach to taka wylęgarnia Madzióf o dobrych serduszkach jest?:evil_lol:
Qurde a ja nie dość że nie Madzia to jeszcze nie rodzona w Tychach ino w Jaworznie:cool1:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:.

Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol:

[FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti:
od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake::shake:;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti:
od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake::shake:;)
[/FONT]Eeeeeee nie wygladasz:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Eeeeeee nie wygladasz:lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Magde to wogóle mało co widać ;)

Masz jakieś sniadanko :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Magde to wogóle mało co widać ;)

Masz jakieś sniadanko :grins:
[/FONT] Znikło mi się na chwile i ja juz po śniadanku ale za to obiadek robiem. Nie taki cacany jak u ciebie bo bigosik robiem i kapuchą wszedzie wali. Ale bedzie dobre.;)

Posted

[quote name='apple']Helloł!
:kaffee_2: kaffa dwa
Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz.
a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol:
I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake:[/FONT]
Zgadzam siem siostro:B-fly:

Zaprawdę powiadam Ci, że za prawdę się nie łobrażam:eviltong::loveu:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:calus: podziękował serdecznie [/FONT]

:evil_lol:

[FONT=Arial];)ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu:[/FONT]
To ja mam takie coś w środku:crazyeye:

:loveu:
[quote name='apple']To tam w tych Tychach to taka wylęgarnia Madzióf o dobrych serduszkach jest?:evil_lol:
Qurde a ja nie dość że nie Madzia to jeszcze nie rodzona w Tychach ino w Jaworznie:cool1:
Zajebistych Madzióf:grins:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti:
od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake:;)
[/FONT]
No i znów się muszę z Tobą zgodzić:roll:

Posted

[quote name='Medorowa']I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol:

[FONT=Arial]medorkowa!!!! :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

moja ty ziomalko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol:

Madzialena ty mnie wykończysz! Chciała bym mieć tyle optymizmu co ty - na prawdę:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi:

dopiszmy jeszcze jedną 6 i Klockowa będzie w raju ;) :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

o i już nie :) :grin:

[/FONT]
No cześć Nocny Marku! Widze że humorek dopisuje - imprezka się udała?:evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
jam ogólnie ostatnio dogo zaniedbałąm :) ale jak jestem to robię przegląd po trochu (ale nie zawsze pisze)
To trzeba zrobić noworoczne postanowienie że będziesz częściej i bedziesz pisać :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']No cześć Nocny Marku! Widze że humorek dopisuje - imprezka się udała?:evil_lol:

[FONT=Georgia]impreza tak, później towarzystwo mi w jakieś doły powpadało ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]impreza tak, później towarzystwo mi w jakieś doły powpadało ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]To nie dobrze ale wiem czemu - Medorowej tam nie było:B-fly:

Posted

sota36 napisał(a):
Witamy i bedziem zagladac!
Witamy !:multi:Oby często :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

natija napisał(a):
witam juz przedswiatecznie:)
a sniegu dalej nie ma:(
To ci początą przyśle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wesołych!

Posted

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!
W skrocie:
Wesołych Świat kochani!:razz:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!
W skrocie:
Wesołych Świat kochani!:razz:

Bóg Ci zapłać Rybko koffana:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki... jeśli powtórzy się sytuacja to wiem gdzie uderzać ;) :evil_lol:

[/FONT]
Dzięki za karteczkę. I powiem Medorowej że jakby co to sie do niej zgłosisz- ucieszy się jak nie wiem co :evil_lol: