Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']A to ci Klocusiowa. A mówi że ją gardło boli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podano :kaffee_2: sopelek tyż zajechał :evil_lol: [FONT=Arial]:calus: podziękował serdecznie [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:. Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol: [FONT=Arial];)ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol::evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol::evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu::loveu:[/FONT] To tam w tych Tychach to taka wylęgarnia Madzióf o dobrych serduszkach jest?:evil_lol: Qurde a ja nie dość że nie Madzia to jeszcze nie rodzona w Tychach ino w Jaworznie:cool1: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:. Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol: [FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti: od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake::shake:;) [/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti: od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake::shake:;) [/FONT]Eeeeeee nie wygladasz:lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Eeeeeee nie wygladasz:lol::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Magde to wogóle mało co widać ;) Masz jakieś sniadanko :grins:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Magde to wogóle mało co widać ;) Masz jakieś sniadanko :grins:[/FONT] Znikło mi się na chwile i ja juz po śniadanku ale za to obiadek robiem. Nie taki cacany jak u ciebie bo bigosik robiem i kapuchą wszedzie wali. Ale bedzie dobre.;) Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Helloł! :kaffee_2: kaffa dwa Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz. a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol: I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake:[/FONT] [FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake:[/FONT] Zgadzam siem siostro:B-fly: [quote name='apple']Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:. Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol: Zaprawdę powiadam Ci, że za prawdę się nie łobrażam:eviltong::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:calus: podziękował serdecznie [/FONT] :evil_lol: [FONT=Arial];)ani tak nie godej ...one w Tychach się rodzą i rozłażą po świecie ....np do Złotejryji;) ....do Jebia :evil_lol:...ale one są ino mocne w pisaniu czy jak kto woli w gębie a tamwe środku to maja dobre serduszka :loveu:[/FONT] To ja mam takie coś w środku:crazyeye: :loveu: [quote name='apple']To tam w tych Tychach to taka wylęgarnia Madzióf o dobrych serduszkach jest?:evil_lol: Qurde a ja nie dość że nie Madzia to jeszcze nie rodzona w Tychach ino w Jaworznie:cool1: Zajebistych Madzióf:grins: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TYLKO.... KAŻDA Magda z Tych to taka..... :hmmmm: franca bezlitosna :diabloti: od tych oparów browarowych to sie tak w móżdżkach pieprzy :shake:;) [/FONT] No i znów się muszę z Tobą zgodzić:roll: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Medorowa']I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol: Zgadzam siem siostro:B-fly: Zaprawdę powiadam Ci, że za prawdę się nie łobrażam:eviltong::loveu: To ja mam takie coś w środku:crazyeye: :loveu: Zajebistych Madzióf:grins: No i znów się muszę z Tobą zgodzić:roll: [FONT=Arial]medorkowa!!!! :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: moja ty ziomalko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a):I niosę:B-fly: Piękno, mądrość, wspaniałomyślność ...i dobrą radę:evil_lol: Zgadzam siem siostro:B-fly: Zaprawdę powiadam Ci, że za prawdę się nie łobrażam:eviltong::loveu: To ja mam takie coś w środku:crazyeye: :loveu: Zajebistych Madzióf:grins: No i znów się muszę z Tobą zgodzić:roll:Madzialena ty mnie wykończysz! Chciała bym mieć tyle optymizmu co ty - na prawdę:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Wesołych Świąt dla wszystkich odwiedzających Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: dopiszmy jeszcze jedną 6 i Klockowa będzie w raju ;) :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: o i już nie :) :grin: [/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: dopiszmy jeszcze jedną 6 i Klockowa będzie w raju ;) :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: o i już nie :) :grin: [/FONT] No cześć Nocny Marku! Widze że humorek dopisuje - imprezka się udała?:evil_lol: Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 żadko zaglądamy ale z życzonkami Was nie pomijamy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='tygra']żadko zaglądamy ale z życzonkami Was nie pomijamy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 To wpadajcie częściej i ślicznie dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jam ogólnie ostatnio dogo zaniedbałąm :) ale jak jestem to robię przegląd po trochu (ale nie zawsze pisze) Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 tygra napisał(a):jam ogólnie ostatnio dogo zaniedbałąm :) ale jak jestem to robię przegląd po trochu (ale nie zawsze pisze) To trzeba zrobić noworoczne postanowienie że będziesz częściej i bedziesz pisać :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']No cześć Nocny Marku! Widze że humorek dopisuje - imprezka się udała?:evil_lol: [FONT=Georgia]impreza tak, później towarzystwo mi w jakieś doły powpadało ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]impreza tak, później towarzystwo mi w jakieś doły powpadało ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]To nie dobrze ale wiem czemu - Medorowej tam nie było:B-fly: Quote
natija Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 witam juz przedswiatecznie:) a sniegu dalej nie ma:( Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 sota36 napisał(a):Witamy i bedziem zagladac! Witamy !:multi:Oby często :evil_lol::evil_lol::evil_lol: natija napisał(a):witam juz przedswiatecznie:) a sniegu dalej nie ma:( To ci początą przyśle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wesołych! Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! W skrocie: Wesołych Świat kochani!:razz: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Rybka_39 napisał(a):Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! W skrocie: Wesołych Świat kochani!:razz: Bóg Ci zapłać Rybko koffana:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']To nie dobrze ale wiem czemu - Medorowej tam nie było:B-fly: [FONT=Georgia]dzięki... jeśli powtórzy się sytuacja to wiem gdzie uderzać ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki... jeśli powtórzy się sytuacja to wiem gdzie uderzać ;) :evil_lol: [/FONT] Dzięki za karteczkę. I powiem Medorowej że jakby co to sie do niej zgłosisz- ucieszy się jak nie wiem co :evil_lol: Quote
Recommended Posts